Bad Habit Is coming Back!!!!>>>>>>

Sangat tension memikirkan benda2 nieyh..ada bad habits???Yea!aku percaya semua orang ada bad habits tapi ikot cara tersendiri...

This is what happen to me!!Aku sangat suka tidoo..Serious!!Ini seriouss!!Sangat sukakan aktiviti tidoo tu..Masuk bab tdoo aku memang JUARA!!

X kisah la kalau orang berpandangan tak ada masalah dengan habit kuat TIDOR!Tapi bagi aku ia sangatlah bermasalah!!I cant stand with it anymore!!huh..dah macam marah someone jerp..

Nak dijadikan cerita..bad habit aku nie ada history disebaliknya...Semua mula saat aku duk asrama la..Mulanya x terokk tapi makin lama makin merosot doeyh..Sangat merisaukan...

dalam sehari aku boleh tido walaupun dalam keadaan perut yang sangat lapar..Aku sendiri x faham..Bagi aku tidoo sangat lah penting!Yea!Memang penting tapi tidak melalui cara aku..

Mula dengan peringkat sekolah time MRSM dulu..aku memang suka tidoo sampay sangat suka ponteng kelas tambahan..Extra class k..Not kelas wajib!huh!
totally blurr!!
Semua gara2 tido..menjelang jer tahun baru dulu 2010!Aku dah pasang azam baru memandangkan dah sedar diri aku akan masuk universiti..Yea!!Semua berjalan lancar!!tapi ia kembali semula sekarang!!

aku sangat rimas memikirkannya..

Tambah2 aku sangat risau pk hal masa depan..No one care about me anymore..It is totally different from school!Yeah!totally,k!

Aku sangat2 ingin mengubahnya!sangat2!the one more thing is,,,aku nak tinggalkan habit aku yang suke break THE RULES!Yea!break the rules..

Sekarang baru aku sedar yang semua habit buruk aku tu lah yang dah hancurkan masa depan dan keputusan SPM aku..EMO!yea!Aku emo..huhu..

How to overcome this prob!!?No one has the reason except me!!yea!Its me!!IENA!!

antara perkara-perkara yang boleh membuatkan kita keras hati adalah tidor yang terlalu lama..........!

No comments:

Bad Habit Is coming Back!!!!>>>>>>

Sangat tension memikirkan benda2 nieyh..ada bad habits???Yea!aku percaya semua orang ada bad habits tapi ikot cara tersendiri...

This is what happen to me!!Aku sangat suka tidoo..Serious!!Ini seriouss!!Sangat sukakan aktiviti tidoo tu..Masuk bab tdoo aku memang JUARA!!

X kisah la kalau orang berpandangan tak ada masalah dengan habit kuat TIDOR!Tapi bagi aku ia sangatlah bermasalah!!I cant stand with it anymore!!huh..dah macam marah someone jerp..

Nak dijadikan cerita..bad habit aku nie ada history disebaliknya...Semua mula saat aku duk asrama la..Mulanya x terokk tapi makin lama makin merosot doeyh..Sangat merisaukan...

dalam sehari aku boleh tido walaupun dalam keadaan perut yang sangat lapar..Aku sendiri x faham..Bagi aku tidoo sangat lah penting!Yea!Memang penting tapi tidak melalui cara aku..

Mula dengan peringkat sekolah time MRSM dulu..aku memang suka tidoo sampay sangat suka ponteng kelas tambahan..Extra class k..Not kelas wajib!huh!
totally blurr!!
Semua gara2 tido..menjelang jer tahun baru dulu 2010!Aku dah pasang azam baru memandangkan dah sedar diri aku akan masuk universiti..Yea!!Semua berjalan lancar!!tapi ia kembali semula sekarang!!

aku sangat rimas memikirkannya..

Tambah2 aku sangat risau pk hal masa depan..No one care about me anymore..It is totally different from school!Yeah!totally,k!

Aku sangat2 ingin mengubahnya!sangat2!the one more thing is,,,aku nak tinggalkan habit aku yang suke break THE RULES!Yea!break the rules..

Sekarang baru aku sedar yang semua habit buruk aku tu lah yang dah hancurkan masa depan dan keputusan SPM aku..EMO!yea!Aku emo..huhu..

How to overcome this prob!!?No one has the reason except me!!yea!Its me!!IENA!!

antara perkara-perkara yang boleh membuatkan kita keras hati adalah tidor yang terlalu lama..........!

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...