I AM LATE!!!!!!!!!!!!!

huh!!!frustttt!!!!nape la aku buley terlewat gler2 nieyh...sampai last2 kelas pun aku x pegi...Oh god!!!!
hari ni kelas pukul 8 pagi dibatalkan...So,kelas aku mula pukul 12 tgahari la..Aku bila kelas pg da x de..pe lg..mula la buat tabiat bangun lelambat nieyh..Selalu kelas pagi..huhu...Tension doe..Dah la BEL 130..First time ada lecturer lak tu..Lagi laa tensionnn...wuuuaaaaa!!!!!!


pukul 11.40,aku baru bangun..Tgk roomate da ciap da..Kelas dy pun pkul 12 gak..Ya allah!!Aku tgk je jam..alamak da kul 11.40...memang lari mcm x pijak lantai dah..Takot..Serious!huhu..roomate aku pun gelabah sekali la coz dy ingat kelas aku pukul 2 ptg nanti..Jerit aku satu floor nieyh ley dgr..huhu...Gawat gle....I don't want to miss the class..huaarrggghhh!!!!!!!

masuk jerp toilet..memang x de org da time tu..Even kwn aku yg sebelah bilik pun da x de kasut dy..means dy da pg laa..Lagi la aku gelabah..X der kwn la nk pg skali nanti..Tengah2 aku rushing tu...hah!jatuh dalam toilet!!!siot punyer selipar..Sakit doe..Rase cm nk nangis jerp time tu..Da la lewat,on rushing and then selipar la wat khianat pada tuan sendiri..huhu..Salahkan selipar lak kn..Walhal aku yang kalut sgt...

memang hilang terus mood nk g kelas.X mo dah pg.Masuk bilik pun da kul 11.55 da...aku ada masa 5 minit nk bersiap then lari2 g C1,kelas untuk hari ni..Tapi..aku x mau da la..menci!!!!!huhu....
sakit kaki nieyh...nasib baik x terseliuh..huh!Kawan sekelas aku msj la..Then aku gtau la yg aku x pg dah..bgn lambat..huhu...Lagipun,time tu dy gtau lecturer da masuk...

Memang la..teruk betul perangai aku an..Org ckp better late than never..tp dalam hal aku nieyh better never than late..huhu..x nak aku lari2 then masuk kelas tu sorg2..lewat!!kalau boyz len cter la..huhu..always late..haha....

mmg mood aku dalam tahap plg kritikal ari nieyh..FRUST!!!!!!!!!!!aku tobat dah..lepas ni never late ag dah..x mo da..sayang lor tgl kelas..Lau tau kt ayah..mesti kena berleter...huhu..Ya Allah...

No comments:

I AM LATE!!!!!!!!!!!!!

huh!!!frustttt!!!!nape la aku buley terlewat gler2 nieyh...sampai last2 kelas pun aku x pegi...Oh god!!!!
hari ni kelas pukul 8 pagi dibatalkan...So,kelas aku mula pukul 12 tgahari la..Aku bila kelas pg da x de..pe lg..mula la buat tabiat bangun lelambat nieyh..Selalu kelas pagi..huhu...Tension doe..Dah la BEL 130..First time ada lecturer lak tu..Lagi laa tensionnn...wuuuaaaaa!!!!!!


pukul 11.40,aku baru bangun..Tgk roomate da ciap da..Kelas dy pun pkul 12 gak..Ya allah!!Aku tgk je jam..alamak da kul 11.40...memang lari mcm x pijak lantai dah..Takot..Serious!huhu..roomate aku pun gelabah sekali la coz dy ingat kelas aku pukul 2 ptg nanti..Jerit aku satu floor nieyh ley dgr..huhu...Gawat gle....I don't want to miss the class..huaarrggghhh!!!!!!!

masuk jerp toilet..memang x de org da time tu..Even kwn aku yg sebelah bilik pun da x de kasut dy..means dy da pg laa..Lagi la aku gelabah..X der kwn la nk pg skali nanti..Tengah2 aku rushing tu...hah!jatuh dalam toilet!!!siot punyer selipar..Sakit doe..Rase cm nk nangis jerp time tu..Da la lewat,on rushing and then selipar la wat khianat pada tuan sendiri..huhu..Salahkan selipar lak kn..Walhal aku yang kalut sgt...

memang hilang terus mood nk g kelas.X mo dah pg.Masuk bilik pun da kul 11.55 da...aku ada masa 5 minit nk bersiap then lari2 g C1,kelas untuk hari ni..Tapi..aku x mau da la..menci!!!!!huhu....
sakit kaki nieyh...nasib baik x terseliuh..huh!Kawan sekelas aku msj la..Then aku gtau la yg aku x pg dah..bgn lambat..huhu...Lagipun,time tu dy gtau lecturer da masuk...

Memang la..teruk betul perangai aku an..Org ckp better late than never..tp dalam hal aku nieyh better never than late..huhu..x nak aku lari2 then masuk kelas tu sorg2..lewat!!kalau boyz len cter la..huhu..always late..haha....

mmg mood aku dalam tahap plg kritikal ari nieyh..FRUST!!!!!!!!!!!aku tobat dah..lepas ni never late ag dah..x mo da..sayang lor tgl kelas..Lau tau kt ayah..mesti kena berleter...huhu..Ya Allah...

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...