I hate when PEOPLE call me $#@%!




dun like..dun like..dun like!!!!Stop calling me that!!!huh!
Semua orang ada perangai masing2..ada yang gemuk,nak kurus..ada yang kurus,,nak gemuk,,
haa..salah satu contoh terdekat aku la!huh!
Aku bukan gemuk tapi sangat tension bila orang panggil aku kurus..PLEASE stop IT!!!huhuh....(tekanan jiwa tahap melampau da ni)

Sangat tension bila aku pegi mane2 orang asyik tegur itu dan ini.....Sejujurnya memang aku suka kurus tapi not anorexia or bullimia or such another things@!!!Aku bukannya fanatik nk jadi kurus macam Victoria David Beckham or pape la yang pasti that is what I am..Dah memang kurus nak wt cmnela...SO!!!stop la calling me like that!huh...

Sekarang ni aku dah mula dah perangai aku..huhu..tau ape?merengek2 cm budak kecik kt ummi cakap nak makan jgk ubat tu..X kisah la,yang pasti aku nk jadi normal and x de lagi org akan panggil aku kurus..huhu..

tengah berfikir nak try ubat tu...hehe..Selalu kan asyik2 org jual ubat tuk kurus tapi aku plak nak cari ubat tuk....bukan nk gemuk eh tapi naikkan berat bdn..hehe..(anyone has idea to suggest kat aku ubat2 yang da bkesan??)

ada x erk??sape ckp x de..ade la..haha..x kisah..yang pasti aku nak everyone stop calling me with such a jerk word!!!huh...
STOP IT!!!!grrrrrr!!!!!(marah sangat2 nieyh)haha

No comments:

I hate when PEOPLE call me $#@%!




dun like..dun like..dun like!!!!Stop calling me that!!!huh!
Semua orang ada perangai masing2..ada yang gemuk,nak kurus..ada yang kurus,,nak gemuk,,
haa..salah satu contoh terdekat aku la!huh!
Aku bukan gemuk tapi sangat tension bila orang panggil aku kurus..PLEASE stop IT!!!huhuh....(tekanan jiwa tahap melampau da ni)

Sangat tension bila aku pegi mane2 orang asyik tegur itu dan ini.....Sejujurnya memang aku suka kurus tapi not anorexia or bullimia or such another things@!!!Aku bukannya fanatik nk jadi kurus macam Victoria David Beckham or pape la yang pasti that is what I am..Dah memang kurus nak wt cmnela...SO!!!stop la calling me like that!huh...

Sekarang ni aku dah mula dah perangai aku..huhu..tau ape?merengek2 cm budak kecik kt ummi cakap nak makan jgk ubat tu..X kisah la,yang pasti aku nk jadi normal and x de lagi org akan panggil aku kurus..huhu..

tengah berfikir nak try ubat tu...hehe..Selalu kan asyik2 org jual ubat tuk kurus tapi aku plak nak cari ubat tuk....bukan nk gemuk eh tapi naikkan berat bdn..hehe..(anyone has idea to suggest kat aku ubat2 yang da bkesan??)

ada x erk??sape ckp x de..ade la..haha..x kisah..yang pasti aku nak everyone stop calling me with such a jerk word!!!huh...
STOP IT!!!!grrrrrr!!!!!(marah sangat2 nieyh)haha

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...