love and study

between love and study...???mane satu yang lebih penting??Stupid question utk sesiapa yang bertanyakannya..
X perlu jawab,tepuk dada tanya iman..

Hari ni dalam kelas...My lecturer,Miss Afni buat aktiviti simple sgt..Hari pertama memulakan kelas jadi biasalah rasenyer aktiviti tu boleh dipanggil sesi perkenalan diri..

tapi,first of all..benda yang kami kena buat ialah listen and write!Ermm..best jgk la..Yupp!BEST!sebab ape yang perlu didengar x susah..hehe...

Seterusnya baru la mulakan dengan aktiviti kenalkan diri tu..Tapi,lebih kepada future plans..Everyone told about their future plans...Antara benda2 yang kena kasi tau:ape plan untuk anak2 kite di masa depan...

Anak2??tak sama sekali untuk aku..Hanya anak!yupp!hanya anak!Stands for only one and not many or much!Yea!Tu yang aku terangkan tentang future plans aku..

Kebanyakan kawan2..ada yang nak 4 org,2 orang x kurang juga yang seramai mungkin..hehe..depends pada pendirian dan kemahuan masing2 la kan..Siapa aku nak campur urusan dorg kn...hehe..

Yup!Aku cuma nak sorang..x lebih dan x kurang!!Seorang sudah..haha..Dan mestila baby gurlz!!yup!girl,k!
Kalau laki?haha..x de masalah rasenyer..laki,laki la kan..haha...So,ape yg penting hanyalah seorang!

then.my lecturer asked me..just only one?why?dalam family aku seorang saje kah?tunggalkah??haha..totally wrong..kalau aku dilahirkan tunggal dalam keluarga..dah  tentu aku berangan nak ada 4 org anak..haha...
Im the older in my family from 7 siblings...

Whats your plans for your future daughter??Yeah!I like the question..hehe...Mesti la yang pertama2 nya aku nak dy pandai dalam maths..Kenapa?mestila sebab aku sangat lemah dalam maths!hehe..Yang paling penting aku nak dy belajar bally...heehe..Sangat comel untuk seorang kanak2 perempuan...hehe...

aktiviti tu sangat menarik!ape yang aku harap seterusnya ialah..hehe..assignment yang aku bakal dapat cm kwn2 kelas lain..Just write an essay about your future husband..haha..non-fact and interesting..YEEhuu!!

No comments:

love and study

between love and study...???mane satu yang lebih penting??Stupid question utk sesiapa yang bertanyakannya..
X perlu jawab,tepuk dada tanya iman..

Hari ni dalam kelas...My lecturer,Miss Afni buat aktiviti simple sgt..Hari pertama memulakan kelas jadi biasalah rasenyer aktiviti tu boleh dipanggil sesi perkenalan diri..

tapi,first of all..benda yang kami kena buat ialah listen and write!Ermm..best jgk la..Yupp!BEST!sebab ape yang perlu didengar x susah..hehe...

Seterusnya baru la mulakan dengan aktiviti kenalkan diri tu..Tapi,lebih kepada future plans..Everyone told about their future plans...Antara benda2 yang kena kasi tau:ape plan untuk anak2 kite di masa depan...

Anak2??tak sama sekali untuk aku..Hanya anak!yupp!hanya anak!Stands for only one and not many or much!Yea!Tu yang aku terangkan tentang future plans aku..

Kebanyakan kawan2..ada yang nak 4 org,2 orang x kurang juga yang seramai mungkin..hehe..depends pada pendirian dan kemahuan masing2 la kan..Siapa aku nak campur urusan dorg kn...hehe..

Yup!Aku cuma nak sorang..x lebih dan x kurang!!Seorang sudah..haha..Dan mestila baby gurlz!!yup!girl,k!
Kalau laki?haha..x de masalah rasenyer..laki,laki la kan..haha...So,ape yg penting hanyalah seorang!

then.my lecturer asked me..just only one?why?dalam family aku seorang saje kah?tunggalkah??haha..totally wrong..kalau aku dilahirkan tunggal dalam keluarga..dah  tentu aku berangan nak ada 4 org anak..haha...
Im the older in my family from 7 siblings...

Whats your plans for your future daughter??Yeah!I like the question..hehe...Mesti la yang pertama2 nya aku nak dy pandai dalam maths..Kenapa?mestila sebab aku sangat lemah dalam maths!hehe..Yang paling penting aku nak dy belajar bally...heehe..Sangat comel untuk seorang kanak2 perempuan...hehe...

aktiviti tu sangat menarik!ape yang aku harap seterusnya ialah..hehe..assignment yang aku bakal dapat cm kwn2 kelas lain..Just write an essay about your future husband..haha..non-fact and interesting..YEEhuu!!

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...