sad ROMANTIC......!

Huhu...ari ni mcm biase la..rutin kehidupan aku kt cni pegi kelas menimba ilmu..=/...
Nothing tu story pun sebenarnyer..coz walau apepun ari2 yang aku lalui kt cni seem like same evryday...=(
Sedih??Eisy...jgn ckp cmtu..huhu..agak sedih la sebenarnye coz ntah la nape tibe2 ari ni mood aku asyik nak layan cter2 romantik sedih jerp..huhu..terus mengeluh..jiwa kacau agaknyer yerkk...=/

Airmata cinta!!sedih la cter tu..Watak utama citer tu Cinta Laura dgn Glenn Alinskie...Yg sebenar2 benarnyer..mula2 aku tgk cter tu,aku nk tgk Glenn tu jer..Aku minat sgt dkt dye..Muka dy tu cute lorh..hehe..terus galak..=)Tapi hari demi hari bila aku terus tengok,plot citer dy mmg menarik..Tumpah jgk la airmata kewanitaan ku ini..huhu...berfikir sejenak..=/

Punya la layan feeling giler2..mmg concentraits habiz la..x tgk da kiri ke,kanan ke,atas ke,bawah ke coz matlamat aku nak tgk cter tu dgn feel yg neutral..ahaha..(tongong punyer ayat)=p..Tp mmg best la cter tu..Ditayang kt astro prima dulu...Sinetron lorh...Lau x tgk,tgk jerp kt youtube..hehe..banyak sgt episod dy..

Hari ni Khamis dan sebagaimana minggu yang dah berlalu dulu..Hari khamis ni soknyer kire weekend la kt kedah ni..hua3...So,minggu ni aku x der ati nk balik umah..Kenapa??ikot suke ati aku lah..hahaha..Gelak cm devil..hua3..terus gelak lg..hehe....Ala..tiap2 minggu balik pun wtpe an..Cm x pandai berdikari jerp gayanyer..hehe..Baik jer x yah masuk u..masuk kindergarden..wakakaka..=p

Rindu kt umah tu sememangnyer x payah di state lg laaa..huhu..mmg rindu tmbah2 lau bdk2 cm aku ni yg time x der duit jer..mula la teringatkan rumah..hehe..Sekarang ni mmg poket tengah sengkek sesangat..Tunggu elaun entah bile la boleh masuk..Harapnyer,betul2 la elaun tu masuk bulan Julai nieyh..aminn....=)

walau apa pun..bulan Julai nanti dah nk smpy mid term dah..Buley la balik umah..Rase cm nk wat keje yg boleh menambahkan duit jerp..Tp masih sdg berfikir sebenarnyer..Ye la..dah besar2 ni kene la pk kan pasal kehidupan sendiri..X kan pulak nak harapkan ibu ayah yg pikirkan semua...

Coretan setakat ni saje wat mase skrg..masih terus berfikir...
Aku suka sgt dgn Quotes nieyh...

The Secret of Life is To Like What You do...Not to Do what You Like!!

No comments:

sad ROMANTIC......!

Huhu...ari ni mcm biase la..rutin kehidupan aku kt cni pegi kelas menimba ilmu..=/...
Nothing tu story pun sebenarnyer..coz walau apepun ari2 yang aku lalui kt cni seem like same evryday...=(
Sedih??Eisy...jgn ckp cmtu..huhu..agak sedih la sebenarnye coz ntah la nape tibe2 ari ni mood aku asyik nak layan cter2 romantik sedih jerp..huhu..terus mengeluh..jiwa kacau agaknyer yerkk...=/

Airmata cinta!!sedih la cter tu..Watak utama citer tu Cinta Laura dgn Glenn Alinskie...Yg sebenar2 benarnyer..mula2 aku tgk cter tu,aku nk tgk Glenn tu jer..Aku minat sgt dkt dye..Muka dy tu cute lorh..hehe..terus galak..=)Tapi hari demi hari bila aku terus tengok,plot citer dy mmg menarik..Tumpah jgk la airmata kewanitaan ku ini..huhu...berfikir sejenak..=/

Punya la layan feeling giler2..mmg concentraits habiz la..x tgk da kiri ke,kanan ke,atas ke,bawah ke coz matlamat aku nak tgk cter tu dgn feel yg neutral..ahaha..(tongong punyer ayat)=p..Tp mmg best la cter tu..Ditayang kt astro prima dulu...Sinetron lorh...Lau x tgk,tgk jerp kt youtube..hehe..banyak sgt episod dy..

Hari ni Khamis dan sebagaimana minggu yang dah berlalu dulu..Hari khamis ni soknyer kire weekend la kt kedah ni..hua3...So,minggu ni aku x der ati nk balik umah..Kenapa??ikot suke ati aku lah..hahaha..Gelak cm devil..hua3..terus gelak lg..hehe....Ala..tiap2 minggu balik pun wtpe an..Cm x pandai berdikari jerp gayanyer..hehe..Baik jer x yah masuk u..masuk kindergarden..wakakaka..=p

Rindu kt umah tu sememangnyer x payah di state lg laaa..huhu..mmg rindu tmbah2 lau bdk2 cm aku ni yg time x der duit jer..mula la teringatkan rumah..hehe..Sekarang ni mmg poket tengah sengkek sesangat..Tunggu elaun entah bile la boleh masuk..Harapnyer,betul2 la elaun tu masuk bulan Julai nieyh..aminn....=)

walau apa pun..bulan Julai nanti dah nk smpy mid term dah..Buley la balik umah..Rase cm nk wat keje yg boleh menambahkan duit jerp..Tp masih sdg berfikir sebenarnyer..Ye la..dah besar2 ni kene la pk kan pasal kehidupan sendiri..X kan pulak nak harapkan ibu ayah yg pikirkan semua...

Coretan setakat ni saje wat mase skrg..masih terus berfikir...
Aku suka sgt dgn Quotes nieyh...

The Secret of Life is To Like What You do...Not to Do what You Like!!

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...