just feel COMFORTABLE..=)

urmm...
just feel comfortable??
hehe...

a ah...
cuma rasa selesa dgn semua yg aku buat hari nieyh....
mulanya rasa cm payah jerp nk buat n ikot jadual kelas tuk hari ni...

coz??
rase cm padat giler...
x larat kott...
tp...sbb dah nama pun nk belajar....
paksa juga...hehe...
sekali lagi aku kena buat benda2 terpaksa mcm nieyh....
(ingat kn kt skulah dulu jer)=p

malam nieyh...
just rileks atas katil...
kwn2??
semua sibuk...
main game lah,movie lah...
x kurang yg dok layan feeling.....
baca blog sedey...
huhu~~

hmmm.....
seriously tired sgt....
x larat...
penat lah...
heeee~(saya memang suka merungut)

erm...
tibe2 jer terpikir...
antara firasat dengan pengakuan?
mana yang paling boleh dipercayai?

kalau firasat...
kn datang dari hati kita sendiri...
kalau pengakuan...
datang dari mulut orang lain...
patut ke kita percaya?

firasat...
memang lah firasat tu pun belum pasti...
x ada bukti....
tapi kn firasat tu lahir dari hati kita....
kita x boleh percayakan hati kita sendiri ke?

kalau pengakuan......
kdg2 mungkin jugak org tu mengaku yg betul dah...
tapi mcm mne kalau kita still rasa yang...
pengakuan dia mcm x jujur?

mcm mana kita nk pastikan?
then...
salah ke kalau kita lebih ikotkan firasat kita??
urmmmm.....

whatever lah...

kadang2 ikot perasaan pun x de guna kan...
kadang2 luahkan,terus terang pun x menjadi jugak...
lebih baik diam...
biar masa yg uruskan semua.....
=)

No comments:

just feel COMFORTABLE..=)

urmm...
just feel comfortable??
hehe...

a ah...
cuma rasa selesa dgn semua yg aku buat hari nieyh....
mulanya rasa cm payah jerp nk buat n ikot jadual kelas tuk hari ni...

coz??
rase cm padat giler...
x larat kott...
tp...sbb dah nama pun nk belajar....
paksa juga...hehe...
sekali lagi aku kena buat benda2 terpaksa mcm nieyh....
(ingat kn kt skulah dulu jer)=p

malam nieyh...
just rileks atas katil...
kwn2??
semua sibuk...
main game lah,movie lah...
x kurang yg dok layan feeling.....
baca blog sedey...
huhu~~

hmmm.....
seriously tired sgt....
x larat...
penat lah...
heeee~(saya memang suka merungut)

erm...
tibe2 jer terpikir...
antara firasat dengan pengakuan?
mana yang paling boleh dipercayai?

kalau firasat...
kn datang dari hati kita sendiri...
kalau pengakuan...
datang dari mulut orang lain...
patut ke kita percaya?

firasat...
memang lah firasat tu pun belum pasti...
x ada bukti....
tapi kn firasat tu lahir dari hati kita....
kita x boleh percayakan hati kita sendiri ke?

kalau pengakuan......
kdg2 mungkin jugak org tu mengaku yg betul dah...
tapi mcm mne kalau kita still rasa yang...
pengakuan dia mcm x jujur?

mcm mana kita nk pastikan?
then...
salah ke kalau kita lebih ikotkan firasat kita??
urmmmm.....

whatever lah...

kadang2 ikot perasaan pun x de guna kan...
kadang2 luahkan,terus terang pun x menjadi jugak...
lebih baik diam...
biar masa yg uruskan semua.....
=)

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...