LoVeLy QuOtEs.....=)

Maybe God put a few bad people in your life, so when the right one came along you’d be thankful. 
~ Andrea Kiefer ~
suka sangat dengan quotes nieyh...
jadi manusia mmg perlu bersyukur...
=)
ermm...
sekali dah terkena..
baru tahu mana baik or buruknya benda yg dah dibuat tu...
mcm sekarang...
aku harap sangat dpt putar balik masa...
(mcm dlm citer DORAEMON tu)
supaya aku dapat ubah balik semua yg dah jadi tu.....
kepada yang lebih baik....
yang x buat aku menyesal mcm skrg....
hmmm....
tapi dah x mungkin kan...
mana ada lagi dah masa lalu...
yang boleh2 di turn back kn balik....
kalau lah ada...
alahaiii...
nikmatnya hidup....
heee~
yang tinggal sekarang...
menyesal je...
huuuu~
ye la...mana dah aku mampu nak undurkan balik masa tu...
nk betulkan balik apa yang dah berlaku...
yang tinggal cuma satu pilihan....
fikir dgn lebih matang sebelum buat sesuatu....
baiki kehidupan sekarang......
jangan ulang kesilapan sama...
this is what my dad told me~
=)
tapi...
kadang2 takot...
kalaulah kesilapan yang pernah kita buat tu...
susah nk diterima orang...
walau kita dah berubah..
tak ulang perkara yang sama...
sedihnyer.........
orang cakap manusia x pernah lari dari buat kesalahan....
mungkin x ada orang yang akan menilai kesalahan kita tu...
mungkin...mesti ada punya......
erm....
so...perlukah bila bdepan situasi mcm tu...
aku kena keluarkan words nieyh?
DO I CARE WHAT ARE U THINKING BOUT ME?
should I??

No comments:

LoVeLy QuOtEs.....=)

Maybe God put a few bad people in your life, so when the right one came along you’d be thankful. 
~ Andrea Kiefer ~
suka sangat dengan quotes nieyh...
jadi manusia mmg perlu bersyukur...
=)
ermm...
sekali dah terkena..
baru tahu mana baik or buruknya benda yg dah dibuat tu...
mcm sekarang...
aku harap sangat dpt putar balik masa...
(mcm dlm citer DORAEMON tu)
supaya aku dapat ubah balik semua yg dah jadi tu.....
kepada yang lebih baik....
yang x buat aku menyesal mcm skrg....
hmmm....
tapi dah x mungkin kan...
mana ada lagi dah masa lalu...
yang boleh2 di turn back kn balik....
kalau lah ada...
alahaiii...
nikmatnya hidup....
heee~
yang tinggal sekarang...
menyesal je...
huuuu~
ye la...mana dah aku mampu nak undurkan balik masa tu...
nk betulkan balik apa yang dah berlaku...
yang tinggal cuma satu pilihan....
fikir dgn lebih matang sebelum buat sesuatu....
baiki kehidupan sekarang......
jangan ulang kesilapan sama...
this is what my dad told me~
=)
tapi...
kadang2 takot...
kalaulah kesilapan yang pernah kita buat tu...
susah nk diterima orang...
walau kita dah berubah..
tak ulang perkara yang sama...
sedihnyer.........
orang cakap manusia x pernah lari dari buat kesalahan....
mungkin x ada orang yang akan menilai kesalahan kita tu...
mungkin...mesti ada punya......
erm....
so...perlukah bila bdepan situasi mcm tu...
aku kena keluarkan words nieyh?
DO I CARE WHAT ARE U THINKING BOUT ME?
should I??

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...