guilty or NOT?

urmm....
well...almost to HARI RAYA AIDILFITRI...
hehehe.......
(just ayat2 intro...)
so....SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
maaf zahir including batin.... ;)
hehehe........

currently.....i am listening to Hari Raya song...
ngeeee...~

urmmm....
sebut psl mintak maaf nieyh....
actually....aku dah lame mintk maaf dkt sumone nieyh...
even dy x pnh ckp dy maafkan aku or x...
and aku sndiri pun x buley nk buat kesimpulan..
either aku dimaafkan atau x....

but...aku still tngu jwpn utk dimaafkn..
heee....
org ckp lau buat salah dgn manusia...
kena mintk maaf dgn manusia right?
nnti dah mati ke susah dah nk mintk maaf nieyh....

mmg dy pun ada salah dgn aku...
n dy sendiri tau ape salah dy....
tp...aku dah lama pun maafkan dy...
x pernah simpan dlm hati...

yela....since my life is going better now...
aku happy sgt dgn hidup yg aku ada skrg..
dgn org2 yg aku ada skrg...
so...x da sbb kenapa aku kena terus berdendam dgn dy kn....
aku da lama lupakan sume...

mmg la satu masa dulu...
x de la lama sgt benda ni berlalu...
msih baru jgk...
hati aku sakit sbb apa yg dy buat...
tapi sekarang aku dah x amik hati pun....

seriously aku maafkan semua..
cuma dy yang x buley maafkan aku even...
bg aku semua kesilapan tu berpunca dari dy sendiri jgk....
x pernah puas dgn apa yg ada....

bg aku...aku anggap semua yg dy buat tu...
dah ajar aku satu pengalaman...
n pengajaran jugak..
apa yg patut n x patot aku buat masa akan datang...

urm....
well...when we r talking bout love...
ia melibatkan dua hati,right?

that time aku dah mengalah tuk kebahagiaan dia....
n aku tak menyesal....
sesen pun aku x menyesal...
sbb perkara n keputusan yg aku dah buat tu la...
yang bg aku hidup yg lebih baik skrg nieyh....

tapi...aku x pernah sangka pulak...
sbb aku...hidup dia nmpak mcm x terurus...
dy hilang apa yg dy sayang.......

but.....btl ke sbb aku??
NOPE!
kenapa pulak aku msti salahkan diri aku kn?
aku pun mangsa keadaan.....
syukurlah masa dah ubah semuanya...
kalau aku still lagi beri peluang kedua...
i'm really sure...
aku mmg dlm big trouble....!

erm...
so....aku harap moga apa yang dah jadi nieyh...
beri kau pengajaran...
tuk belajar menghargai semua yang kau dah ada...
n berjaya miliki....
actually...cinta tu bukanlah yang kau patot kejarkan sgt buat masa skrg...
except kalau kau mmg desperate sgt kn....

harap x kan ada mangsa lain yg akan jadi n rase apa yg aku rasa selama dgn kau...
kau patot lebih faham n belajar..
cara nk appreciate hidup seorang perempuan....

or...

perlu ke seorang perempuan tuk ajar kau cara tuk hargai diri n hidup kau sendiri?
bermaruah ke cara cmtu?

it's up to you...

n...
aku akan hidup dgn cara aku sendiri......
don't worry bout me anymore...
=)

No comments:

guilty or NOT?

urmm....
well...almost to HARI RAYA AIDILFITRI...
hehehe.......
(just ayat2 intro...)
so....SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
maaf zahir including batin.... ;)
hehehe........

currently.....i am listening to Hari Raya song...
ngeeee...~

urmmm....
sebut psl mintak maaf nieyh....
actually....aku dah lame mintk maaf dkt sumone nieyh...
even dy x pnh ckp dy maafkan aku or x...
and aku sndiri pun x buley nk buat kesimpulan..
either aku dimaafkan atau x....

but...aku still tngu jwpn utk dimaafkn..
heee....
org ckp lau buat salah dgn manusia...
kena mintk maaf dgn manusia right?
nnti dah mati ke susah dah nk mintk maaf nieyh....

mmg dy pun ada salah dgn aku...
n dy sendiri tau ape salah dy....
tp...aku dah lama pun maafkan dy...
x pernah simpan dlm hati...

yela....since my life is going better now...
aku happy sgt dgn hidup yg aku ada skrg..
dgn org2 yg aku ada skrg...
so...x da sbb kenapa aku kena terus berdendam dgn dy kn....
aku da lama lupakan sume...

mmg la satu masa dulu...
x de la lama sgt benda ni berlalu...
msih baru jgk...
hati aku sakit sbb apa yg dy buat...
tapi sekarang aku dah x amik hati pun....

seriously aku maafkan semua..
cuma dy yang x buley maafkan aku even...
bg aku semua kesilapan tu berpunca dari dy sendiri jgk....
x pernah puas dgn apa yg ada....

bg aku...aku anggap semua yg dy buat tu...
dah ajar aku satu pengalaman...
n pengajaran jugak..
apa yg patut n x patot aku buat masa akan datang...

urm....
well...when we r talking bout love...
ia melibatkan dua hati,right?

that time aku dah mengalah tuk kebahagiaan dia....
n aku tak menyesal....
sesen pun aku x menyesal...
sbb perkara n keputusan yg aku dah buat tu la...
yang bg aku hidup yg lebih baik skrg nieyh....

tapi...aku x pernah sangka pulak...
sbb aku...hidup dia nmpak mcm x terurus...
dy hilang apa yg dy sayang.......

but.....btl ke sbb aku??
NOPE!
kenapa pulak aku msti salahkan diri aku kn?
aku pun mangsa keadaan.....
syukurlah masa dah ubah semuanya...
kalau aku still lagi beri peluang kedua...
i'm really sure...
aku mmg dlm big trouble....!

erm...
so....aku harap moga apa yang dah jadi nieyh...
beri kau pengajaran...
tuk belajar menghargai semua yang kau dah ada...
n berjaya miliki....
actually...cinta tu bukanlah yang kau patot kejarkan sgt buat masa skrg...
except kalau kau mmg desperate sgt kn....

harap x kan ada mangsa lain yg akan jadi n rase apa yg aku rasa selama dgn kau...
kau patot lebih faham n belajar..
cara nk appreciate hidup seorang perempuan....

or...

perlu ke seorang perempuan tuk ajar kau cara tuk hargai diri n hidup kau sendiri?
bermaruah ke cara cmtu?

it's up to you...

n...
aku akan hidup dgn cara aku sendiri......
don't worry bout me anymore...
=)

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...