G.I.L.A is equal to C.R.A.Z.Y ^^

huhuhu ..
cuti sem nieyh sebulan lebih jer ..
tapi , aku rase cm lame gilerr .... hadess!
mmg x tau nk buad ape ntah dok kt umah ..
huhuhu ....

so , aku g kejer .. seriously , aku x serious mne pun g keje tu ..
hahaha .. mmg antara paksa rela ar ...
sebab nyer .. aku ingat bila keje kurang laa bosan aku nieyh ..
tapi , rupa2 nya makin bosan plak .. haha ....

susah lau dlm keadaan mcm aku nieyh ..
duk umah bosan , g keje boring ...

bak kata pepatah .. hidup sega , mati x mahu ... muahahaha ...

tapi , keje tu aku suker sbb aku ley jmpa byk org ....
walau kekadang penat sgt melayan ..
yer la .. org nieyh mcm2 ragam .. huhuh ...
rambut sama hitam , hati lain2 ...

tapi , mengenangkan quotes customer always right , aku saborr jerp ..
huhuh ..

keje kat situ , tiap2 ari aku ley usya mamat kaya .. hahahaha ..
sengal gila ..
nak2 lagi kwn2 sekerja aku pun sumer gila2 gak ...

aku x der la usya mamat tu pun .. aku lbih tertarik usya kereta yg diorang pakai ..
ehehehe ...
sesaje .. sbb aku suka angan2 ... kononnya nak sgt la ada kete canggih ..

padahal , hampeh jer .. aku lesen keter pun lom ada lg nieyh ..
uhuhuhu ..

aku tgk kete dorg make - up sporty giler ..
huhu .. mmg cntik sgt .. nmpk cool ajer ...

lau kete yg mmg slalu check in dlm aku nyer angan2...



hehehe .. porsche ngn honda city .. ntah , aku pun x tau nape aku suker angan2 dua jenis kenderaan nieyh ..
huhuh ... nk kata salasilah ahli keluarga ada yg pakai kete jenis nieyh ,
hahaha .. mmg x pernah ada pun .. huhu .. takat kancil jer aku mampu pun ... =D

yg nieyh lak , lau ikot hati , nak jer paksa abah belikan .. huhu ...

My Vi limited edition .. huhu .. warna pink gitu .. huhu ..
tapi , ape kan daya , abah aku x der laa bnyk duit sgt nak beli aku kete .....
huhu .. harap aku sendiri laa , kena belajar btl2 , keje , kumpul duit sendiri .. hehehe ..
baru puas ati .. beli kete dgn titik peluh sendiri .. huhu ....

mcm tu laa .. rutin aku setiap hari kt tempat keje tu ..
hahaha .. x da customer , aku berangan jer keje .. hik3 ..

harapan aku , nk cepat g buat lesen keter .. pas ni ley kebas kete abah bwk g jln2 ..
hahaha .. x yah aku naek moto .. langgar batu pun jatoh .. huhu ..
hujan , basah .. x best ... =))

No comments:

G.I.L.A is equal to C.R.A.Z.Y ^^

huhuhu ..
cuti sem nieyh sebulan lebih jer ..
tapi , aku rase cm lame gilerr .... hadess!
mmg x tau nk buad ape ntah dok kt umah ..
huhuhu ....

so , aku g kejer .. seriously , aku x serious mne pun g keje tu ..
hahaha .. mmg antara paksa rela ar ...
sebab nyer .. aku ingat bila keje kurang laa bosan aku nieyh ..
tapi , rupa2 nya makin bosan plak .. haha ....

susah lau dlm keadaan mcm aku nieyh ..
duk umah bosan , g keje boring ...

bak kata pepatah .. hidup sega , mati x mahu ... muahahaha ...

tapi , keje tu aku suker sbb aku ley jmpa byk org ....
walau kekadang penat sgt melayan ..
yer la .. org nieyh mcm2 ragam .. huhuh ...
rambut sama hitam , hati lain2 ...

tapi , mengenangkan quotes customer always right , aku saborr jerp ..
huhuh ..

keje kat situ , tiap2 ari aku ley usya mamat kaya .. hahahaha ..
sengal gila ..
nak2 lagi kwn2 sekerja aku pun sumer gila2 gak ...

aku x der la usya mamat tu pun .. aku lbih tertarik usya kereta yg diorang pakai ..
ehehehe ...
sesaje .. sbb aku suka angan2 ... kononnya nak sgt la ada kete canggih ..

padahal , hampeh jer .. aku lesen keter pun lom ada lg nieyh ..
uhuhuhu ..

aku tgk kete dorg make - up sporty giler ..
huhu .. mmg cntik sgt .. nmpk cool ajer ...

lau kete yg mmg slalu check in dlm aku nyer angan2...



hehehe .. porsche ngn honda city .. ntah , aku pun x tau nape aku suker angan2 dua jenis kenderaan nieyh ..
huhuh ... nk kata salasilah ahli keluarga ada yg pakai kete jenis nieyh ,
hahaha .. mmg x pernah ada pun .. huhu .. takat kancil jer aku mampu pun ... =D

yg nieyh lak , lau ikot hati , nak jer paksa abah belikan .. huhu ...

My Vi limited edition .. huhu .. warna pink gitu .. huhu ..
tapi , ape kan daya , abah aku x der laa bnyk duit sgt nak beli aku kete .....
huhu .. harap aku sendiri laa , kena belajar btl2 , keje , kumpul duit sendiri .. hehehe ..
baru puas ati .. beli kete dgn titik peluh sendiri .. huhu ....

mcm tu laa .. rutin aku setiap hari kt tempat keje tu ..
hahaha .. x da customer , aku berangan jer keje .. hik3 ..

harapan aku , nk cepat g buat lesen keter .. pas ni ley kebas kete abah bwk g jln2 ..
hahaha .. x yah aku naek moto .. langgar batu pun jatoh .. huhu ..
hujan , basah .. x best ... =))

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...