i'm DONE!!!!!

huhu.... i'm done with my speaking test .... it worst , bad , ugly .... huhu ...
suma2 yg buruk2 speaking test tu la yg buat .. adehh !
 my group members ?? sume yg jenis ckp x reti berhenti .... haisyyy ....
terasa diri ini seperti semut hitam di atas batu hitam ... tak terlihat dek gergasi yg besar lagi ganas ??
rakus pun ok jugak ... ngeeee~

sgt lah frustrated nyer diri saya pada hari nieyh .... isyyy~
dah lah aku asyik dipangkah , dipalu , dihentam jerp ... huhu ...
aku nak ckp .. tgk2 times up pulak ... lorh !
masa selalu mencemburui aku .. haha ...... lol!

my task ?? sonang aje task aku ... tajuk karangan bahasa melayu time aku standard 5 kott... hehe
which teacher should deserve the Special Teacher Award ...?
i'm as a candidate C has be given the point of the most caring teacher should deserve for the award ...
this is because teacher acts like our parents while we are at school .... so , as we know... our parents are  caring about us .... they take a good care of us , be understanding and even fulfill our needed .... same like teacher . A caring teacher can be more understanding about their students on how their behaviour look like , their problems and even sometimes can be a best friend for the students ..... This can make the students to vote on him or her ..... huhu ...

separuh daripada ayat yg aku ingat ... english aku ?? broken habisssss! huhu ....
point aku ??? berterabur .... grammar ?? apekan lagi laa.... huhu ....
sume gara2 nervous yg melampau2 .... aku kan group pertama .... satu kerugian yg amat sgt laa ....
task tu dh senang sgt2 ... huhu ..... tapi sbb nervous , sumer hancur ... sedeyh ngat aihhh ! hee~

hmmm ... group members aku ?? sumer pulun .... ahahahaha ..... lol!
memang pun ... nk cari point nk interupt pun aku x tau kt maner ... ckp x der full stop lnsung ... huhu ...
dah tu asyik pangkah point aku jer .. siann saya ... hehe .. tp bagus gak dy memangkah aku nyer point ...
at least , aku ada gak point nak back up aku nyer point balik .... urmm ... =,=

pengalaman laa buat benda tu ... x susah pun kalau kita x nervous .. sebab nyer ?? soalan dy x der la susah sgt yg nak kena aku pikir bnyk2 .. huhu .... tapi .. tu laaa ... x per la ...
at least dpt pengalaman .. hee ~

examiners ?? baik .... hehe .... senyum aje ... tenang laa sikit hati aku .... aku nyer task A ? x sempat conclude pun ... task B ?? disebabkan semuanya pulun berhabis2 an tuk tegakkan paksi kebenaran kpd point mereka itu ... masa pun habis .. x sempat conclusion .... ngeh3 ~

hehehe .... x pe laa ... 13 Nov. nieyh tuk reading , writing and listening ... reading ? insyallah .... writing ? x tahu lg ... listening ? nauzubillah ... huhu ... selalu part C listening tu aku tak phm satu hape pun yg audio tu repekkan ..hek3 ~

pepun .... take it easy ! =)) hehe ... band 4 ?? haha .. cm jauh je lg perjalanan nk dpt band 4 tu ... hee ~
lau ada rezeki ..insyallah ... just try harder ... and harder .. =)

No comments:

i'm DONE!!!!!

huhu.... i'm done with my speaking test .... it worst , bad , ugly .... huhu ...
suma2 yg buruk2 speaking test tu la yg buat .. adehh !
 my group members ?? sume yg jenis ckp x reti berhenti .... haisyyy ....
terasa diri ini seperti semut hitam di atas batu hitam ... tak terlihat dek gergasi yg besar lagi ganas ??
rakus pun ok jugak ... ngeeee~

sgt lah frustrated nyer diri saya pada hari nieyh .... isyyy~
dah lah aku asyik dipangkah , dipalu , dihentam jerp ... huhu ...
aku nak ckp .. tgk2 times up pulak ... lorh !
masa selalu mencemburui aku .. haha ...... lol!

my task ?? sonang aje task aku ... tajuk karangan bahasa melayu time aku standard 5 kott... hehe
which teacher should deserve the Special Teacher Award ...?
i'm as a candidate C has be given the point of the most caring teacher should deserve for the award ...
this is because teacher acts like our parents while we are at school .... so , as we know... our parents are  caring about us .... they take a good care of us , be understanding and even fulfill our needed .... same like teacher . A caring teacher can be more understanding about their students on how their behaviour look like , their problems and even sometimes can be a best friend for the students ..... This can make the students to vote on him or her ..... huhu ...

separuh daripada ayat yg aku ingat ... english aku ?? broken habisssss! huhu ....
point aku ??? berterabur .... grammar ?? apekan lagi laa.... huhu ....
sume gara2 nervous yg melampau2 .... aku kan group pertama .... satu kerugian yg amat sgt laa ....
task tu dh senang sgt2 ... huhu ..... tapi sbb nervous , sumer hancur ... sedeyh ngat aihhh ! hee~

hmmm ... group members aku ?? sumer pulun .... ahahahaha ..... lol!
memang pun ... nk cari point nk interupt pun aku x tau kt maner ... ckp x der full stop lnsung ... huhu ...
dah tu asyik pangkah point aku jer .. siann saya ... hehe .. tp bagus gak dy memangkah aku nyer point ...
at least , aku ada gak point nak back up aku nyer point balik .... urmm ... =,=

pengalaman laa buat benda tu ... x susah pun kalau kita x nervous .. sebab nyer ?? soalan dy x der la susah sgt yg nak kena aku pikir bnyk2 .. huhu .... tapi .. tu laaa ... x per la ...
at least dpt pengalaman .. hee ~

examiners ?? baik .... hehe .... senyum aje ... tenang laa sikit hati aku .... aku nyer task A ? x sempat conclude pun ... task B ?? disebabkan semuanya pulun berhabis2 an tuk tegakkan paksi kebenaran kpd point mereka itu ... masa pun habis .. x sempat conclusion .... ngeh3 ~

hehehe .... x pe laa ... 13 Nov. nieyh tuk reading , writing and listening ... reading ? insyallah .... writing ? x tahu lg ... listening ? nauzubillah ... huhu ... selalu part C listening tu aku tak phm satu hape pun yg audio tu repekkan ..hek3 ~

pepun .... take it easy ! =)) hehe ... band 4 ?? haha .. cm jauh je lg perjalanan nk dpt band 4 tu ... hee ~
lau ada rezeki ..insyallah ... just try harder ... and harder .. =)

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...