sayang or tak sayang?

currently,at UiTM Merbok for speaking test..huhu...
wish me best of luck,yea? =)

cuti sem kali nieyh seems like i have a lot of things to do...=)
sounds good.. hehe ...
yea lah .. kalau asyik duduk jer kt umah tue pun bosak jugak....
nak kerja ? memang nak sebenarnya ... it just the way that i need to do in case to stable my expenditure ..
i guess ... haha .... but , x sure gak .. kdg2 aku pantang tgk duet aku bnyk2 tanpa membelanjakannya ..
ahaha.... i believe all people just same as me .... Money is everything ...
so? i'm willing to do anything in such way to get money .... muahaha....

tapi ... x la sampai bunuh-membunuh sesame insan , merompak , meragut atau segala keperilakuan yang sewaktu dengannya.. hek3...

MUET nieyh aku buad jugak semata2 sebab aku minat dgn law nieyh ... rasenyer org x minat law pun buad jgk benda alah nieyh .. nama pun Malaysian University English Test .....
memang nak tak nak .... i need to make it and do it ..... in the same time ....
do deserve for it.... huhu .....

dah satu sem aku kt UiTm nieyh ... means just only have 2 sem more to go .... huhu...
before aku dpt buad degree ... insyallah ...
i just found that law is fun and interesting ... x de la fun mcm aku hang out ngn kwn2 aku , or buad sumtink yg best .... tp, at least benda nieyh sesuai laa dgn jiwa aku ....

membaca , menghafal..... aku sgt suka .... after all... x der bnyk masalah yg aku terima tuk carry on this course....=)

mcm mane pun .... i just got a letter invited me for an interview ... it sounds great .... yer ....
atas dasarnye .... aku x berkenan sgt pun nk apply bidang tu .. but, since a lot of opinion given to me ... bnyk yg suggest aku utk terime benda tu and do the best for the interview ...

ape yg aku agak pusingkan skrg nieyh ... aku dah jadi mcm x tentu punca skrg nieyh ... i do love this law course and at the same time i need to think bout my future ... 

aku dpt 5 choice tuk interview tu .... kalau mengikut keutamaan aku ... aku pilih pegawai penolong farmasi ...
honestly , aku x pernah terpikir langsung benda tu .. huhu .. minat aku skrg mcm lebih terarah utk bidang pendidikan .... 

org ckp ... buad sesuatu biar yg dah ada jaminan ... yer .. aku paham ... mcm2 pandangan yg aku dgr skrg nieyh .. kalau aku buad yg terbaek tuk interview tu , then aku da boley dpt jaminan pekerjaan tetap dgn government ....

walau pun ... otak aku x tau arah tuju lg skrg nieyh ... insyaallah .. i will do and try my best for the interview ..
kalau ada rezeki .. dapat ... yea ! aku akan memerah otak nieyh sekali  tuk buad keputusan ... hee ...

No comments:

sayang or tak sayang?

currently,at UiTM Merbok for speaking test..huhu...
wish me best of luck,yea? =)

cuti sem kali nieyh seems like i have a lot of things to do...=)
sounds good.. hehe ...
yea lah .. kalau asyik duduk jer kt umah tue pun bosak jugak....
nak kerja ? memang nak sebenarnya ... it just the way that i need to do in case to stable my expenditure ..
i guess ... haha .... but , x sure gak .. kdg2 aku pantang tgk duet aku bnyk2 tanpa membelanjakannya ..
ahaha.... i believe all people just same as me .... Money is everything ...
so? i'm willing to do anything in such way to get money .... muahaha....

tapi ... x la sampai bunuh-membunuh sesame insan , merompak , meragut atau segala keperilakuan yang sewaktu dengannya.. hek3...

MUET nieyh aku buad jugak semata2 sebab aku minat dgn law nieyh ... rasenyer org x minat law pun buad jgk benda alah nieyh .. nama pun Malaysian University English Test .....
memang nak tak nak .... i need to make it and do it ..... in the same time ....
do deserve for it.... huhu .....

dah satu sem aku kt UiTm nieyh ... means just only have 2 sem more to go .... huhu...
before aku dpt buad degree ... insyallah ...
i just found that law is fun and interesting ... x de la fun mcm aku hang out ngn kwn2 aku , or buad sumtink yg best .... tp, at least benda nieyh sesuai laa dgn jiwa aku ....

membaca , menghafal..... aku sgt suka .... after all... x der bnyk masalah yg aku terima tuk carry on this course....=)

mcm mane pun .... i just got a letter invited me for an interview ... it sounds great .... yer ....
atas dasarnye .... aku x berkenan sgt pun nk apply bidang tu .. but, since a lot of opinion given to me ... bnyk yg suggest aku utk terime benda tu and do the best for the interview ...

ape yg aku agak pusingkan skrg nieyh ... aku dah jadi mcm x tentu punca skrg nieyh ... i do love this law course and at the same time i need to think bout my future ... 

aku dpt 5 choice tuk interview tu .... kalau mengikut keutamaan aku ... aku pilih pegawai penolong farmasi ...
honestly , aku x pernah terpikir langsung benda tu .. huhu .. minat aku skrg mcm lebih terarah utk bidang pendidikan .... 

org ckp ... buad sesuatu biar yg dah ada jaminan ... yer .. aku paham ... mcm2 pandangan yg aku dgr skrg nieyh .. kalau aku buad yg terbaek tuk interview tu , then aku da boley dpt jaminan pekerjaan tetap dgn government ....

walau pun ... otak aku x tau arah tuju lg skrg nieyh ... insyaallah .. i will do and try my best for the interview ..
kalau ada rezeki .. dapat ... yea ! aku akan memerah otak nieyh sekali  tuk buad keputusan ... hee ...

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...