haaiihh ..

tajuk nampak sangad dah x dak idea .. huhu .. tapi , aku tetap nk tulis gak entry nieyh . sebab aku bosan .
huhu .. kelas hari nieyh padat . (ye , ye aje padat . huhu ) kelas 8.00 pagi , cancelled . huhu . siok sungguh
laaa hati ini . hekhek . so , start kelas pukul 10 pagi . psychology . dgn Miss Salmah . still remains with the same
lecturer , just subject yang berbeza je tuk sem nieyh . anyway , gabong kelas dkt B4 . mmg terbaek laa kn .
bapak sempit . huhu . aku pun dah dpt seat belakang2 dah , haa . boys x yah ckp laa . haahaa .. suma dkt belakang . seat depan didominasi gugirls . muahaha .

aku ingat kan kelas pagi tu lepak2 , rupanya miss terus ngn lecture . adeehh laa . huhu . aku bwk pencil case je kott .. huhu . buku2 pun aku simpan kt bilik , wt khazanah . huhu . sekali miss buat 2 lecture terus . huhu .
mau rasa mcm nk tersembul biji mata aku , nk2 lagi kena penangan panadol 2 biji + x leyh tido mlm tu lak . huhu . sian giler laa kt aku . huhu . pepun , aku tak la tido dlm kelas tu . ( terlelap sekejap je ) haha .

naseb aku mmg baek sbb miss perasan aku lelap . kantoi sudaa . huhu . entah2 mmg ramai yg terlelap kott . hehe . coz dy asyik bagi contoh , kita mungkin berfikir kenapa pelajar tidor dlm kelas . mungkin pada mlm nya dia tak tidor , atau mungkin dia memang suka tidor dlm kelas dgn nada suara yg agak tinggi gak laa time tu . haha . mmg terbaek la kn . cepat2 kwn sebelah aku cubit lengan . hadehh . saket yer , ngek !

then , rehat 10 minit sblm continue lecture yg seterusnya . huhu . mmg kosong sekejap kelas tu , semua berbondong-bondong ke toilet . start je kelas , terus miss lock pintu . dlm hati , mapos kalau aku lambat lepas2 nieyh , confirm x leyh masuk dah walau pon nak curi2 masuk time take 5 . huhu . miss makin ganas skrg yerk . heee~

mmg aku tersycho cket spjg kelas . huhu . ngantok weyh ~ pepun , agak tersentap bila sape ntah tnya sok lan kt miss . then aku dgr sayup2 jer cm miss sebot word "add math" . terus mata aku segar bugar . huhu . aku
memang sensitif cket kalau word yg tu . huhu . then , riuh org gelak . haha . sentap gak aku , pehal lak psycho nieyh ada add math . mau lari balek umah aku cm gini . huhu . rupa2 nya , ada yg salah paham lak . huhu .
istilah jer cm add math , tapi miss x ckp pun kena pakai formula add math segala . haha . jgn memandai nk suroh aku buad kira2 add math kt cni , allergik aku . huhu .

habis lecture , miss punyer kata2 mmg sempoi arh . haha . that's all . please get out . muahaha . aku suka ayat cm tu . hehehe . serius padat giler kot . ramai . kelas tu x besar mana . huhu . mmg x sesuai langsung combine mengombine dlm tu . huhu .

after tu , balek bilik memandangkan next kls pukul 2 ptg . sempat tido jap . hee . bgn . tgk jadual . ok , fine . subjek library . huhu . sekali lg , penggabungan kls dlm kls yg sempit . tension aku . huhu . meja pun x cukup .
mujur laaa . just buad ice breaking jer . huhu . serious , lecturer nieyh mmg sempoi habis . hehe . best jgk laa even kami terpaksa bersendat2 mcm tin sardin gak laa dlm tu . huhu . siap main radio buruk lagi , haa . huhu .

yg sem nieyh , aku mcm suke jgk laa . ( mcm je , ok) . sebab kelas pun baru sgt nak mula ,kn . huhu .
pepun , group yg madam bagi tuk assignment tu best . sbb ? aku leyh gak merasa group cmpor2 . huhu . 4 org kls aku , 3 org lg kls H . best la cket , cm gitu . huhu . ( harapnyer laa) =)

fine , the next class aku x tau lg cm mner . tp , sumer nmpk cm baek2 sajer termasuk aku . huahua .

No comments:

haaiihh ..

tajuk nampak sangad dah x dak idea .. huhu .. tapi , aku tetap nk tulis gak entry nieyh . sebab aku bosan .
huhu .. kelas hari nieyh padat . (ye , ye aje padat . huhu ) kelas 8.00 pagi , cancelled . huhu . siok sungguh
laaa hati ini . hekhek . so , start kelas pukul 10 pagi . psychology . dgn Miss Salmah . still remains with the same
lecturer , just subject yang berbeza je tuk sem nieyh . anyway , gabong kelas dkt B4 . mmg terbaek laa kn .
bapak sempit . huhu . aku pun dah dpt seat belakang2 dah , haa . boys x yah ckp laa . haahaa .. suma dkt belakang . seat depan didominasi gugirls . muahaha .

aku ingat kan kelas pagi tu lepak2 , rupanya miss terus ngn lecture . adeehh laa . huhu . aku bwk pencil case je kott .. huhu . buku2 pun aku simpan kt bilik , wt khazanah . huhu . sekali miss buat 2 lecture terus . huhu .
mau rasa mcm nk tersembul biji mata aku , nk2 lagi kena penangan panadol 2 biji + x leyh tido mlm tu lak . huhu . sian giler laa kt aku . huhu . pepun , aku tak la tido dlm kelas tu . ( terlelap sekejap je ) haha .

naseb aku mmg baek sbb miss perasan aku lelap . kantoi sudaa . huhu . entah2 mmg ramai yg terlelap kott . hehe . coz dy asyik bagi contoh , kita mungkin berfikir kenapa pelajar tidor dlm kelas . mungkin pada mlm nya dia tak tidor , atau mungkin dia memang suka tidor dlm kelas dgn nada suara yg agak tinggi gak laa time tu . haha . mmg terbaek la kn . cepat2 kwn sebelah aku cubit lengan . hadehh . saket yer , ngek !

then , rehat 10 minit sblm continue lecture yg seterusnya . huhu . mmg kosong sekejap kelas tu , semua berbondong-bondong ke toilet . start je kelas , terus miss lock pintu . dlm hati , mapos kalau aku lambat lepas2 nieyh , confirm x leyh masuk dah walau pon nak curi2 masuk time take 5 . huhu . miss makin ganas skrg yerk . heee~

mmg aku tersycho cket spjg kelas . huhu . ngantok weyh ~ pepun , agak tersentap bila sape ntah tnya sok lan kt miss . then aku dgr sayup2 jer cm miss sebot word "add math" . terus mata aku segar bugar . huhu . aku
memang sensitif cket kalau word yg tu . huhu . then , riuh org gelak . haha . sentap gak aku , pehal lak psycho nieyh ada add math . mau lari balek umah aku cm gini . huhu . rupa2 nya , ada yg salah paham lak . huhu .
istilah jer cm add math , tapi miss x ckp pun kena pakai formula add math segala . haha . jgn memandai nk suroh aku buad kira2 add math kt cni , allergik aku . huhu .

habis lecture , miss punyer kata2 mmg sempoi arh . haha . that's all . please get out . muahaha . aku suka ayat cm tu . hehehe . serius padat giler kot . ramai . kelas tu x besar mana . huhu . mmg x sesuai langsung combine mengombine dlm tu . huhu .

after tu , balek bilik memandangkan next kls pukul 2 ptg . sempat tido jap . hee . bgn . tgk jadual . ok , fine . subjek library . huhu . sekali lg , penggabungan kls dlm kls yg sempit . tension aku . huhu . meja pun x cukup .
mujur laaa . just buad ice breaking jer . huhu . serious , lecturer nieyh mmg sempoi habis . hehe . best jgk laa even kami terpaksa bersendat2 mcm tin sardin gak laa dlm tu . huhu . siap main radio buruk lagi , haa . huhu .

yg sem nieyh , aku mcm suke jgk laa . ( mcm je , ok) . sebab kelas pun baru sgt nak mula ,kn . huhu .
pepun , group yg madam bagi tuk assignment tu best . sbb ? aku leyh gak merasa group cmpor2 . huhu . 4 org kls aku , 3 org lg kls H . best la cket , cm gitu . huhu . ( harapnyer laa) =)

fine , the next class aku x tau lg cm mner . tp , sumer nmpk cm baek2 sajer termasuk aku . huahua .

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...