it's nothing , just about me ....

sebulan lebey habiskan masa kt rumah .. fortunately , got a part time job to do for the whole holiday session ,
even though , rasenyer i've got a lot of trouble for working there .. huhu .. but , actually , maybe it's all okay for me ..... at least , aku dpt pengalaman .. huhu .. maybe , aku mmg terlalu ikot perasaan , or plg tepat , emoooooooo ... haha ... cepat gelabah bila ada masalah ... tambah2 bila masalah kaitan dgn duet .. seriously , sbb duet skrg nieyh , mcm2 buley jd .. huhu ...

sebenarnya , bnyak benda yg aku nk ceritakan , tp aku pikir2 balik .. sesuai ke aku nk luah sumer benda dlm nieyh ? huhu .. so , i've made a decision , aku just tulis apa yg aku rasa terlalu peribadi dlm diari peribadi aku .. theee ~ masih mengamalkan catatan peribadi harian yg tradisional .. =p

secara terang2 nya , x sume buley kita kongsi dlm blog nieyh kot .. huhu .. nk2 lg yg peribadi sgt .. takot arh jgk .. blog nieyh pun aku x private kn .. so , sesape je , dari dunia mana sekalipun mereka , asal mereka tahu dan pandai menggunakan komputer dan internet .. hehe .. boleyh la membaca segala mak nenek yg ada .. huhuhu ..

sebut pasal diari peribadi yg tradisional nieyh .. da lama jgk aku tinggalkan hobi tu .. since aku form 4 arh .. huhu .. masa form 1 smpy form 3 , aku mmg suka sgt tulis diari .. huhu .. buku diari pun buley ckp tiap2 thn tukar .. hehehe .. beli yg cumil2 , ley kunci ag tu , haa .. hehe ...

sebelum tidur , cm biase la .. sblm light off ( rutin harian bebudak yg duk kt asrama ) huhu .. pkul 11.30 dah kena light off daa .. huhu .. aku pun duduk laa atas katil tu , n mengenangkan balik ape2 yg da jd pd hari tu yg aku pikir menarik and perlu aku kenang tuk ditulis dlm diari tu .. heehe ...

kdg2 , sbb bz sgt .. x sempat nk kejar waktu sblm light off , aku tulis gak diari pakai lampu meja .. hehe .. (rasenyer yg pernah jd rumate aku tau la ) huhuh .. kdg2 buku diari tu aku letak bwh bantal mase tidor .. heehe .. time pergi prep sumer .. aku letak dlm kotak kcik , dlm locker .. =)) privacy kott .. locker tak kunci lak .. huhu ...

tu time bodoh2 dulu arh .. heehe .. then , masa naik form4 kena exchange mrsm lak .. huhu .. masih teruskan habit aku .. tulis diari smpy laaa satu masa tu .. diari kesayangan aku terkorban dlm tong sampah kottt .. huhuh .. ada spotcheck ..entah laa.. mmg susah nk jaga hak peribadi time tu .. huhu .. aku tulis diari tu pun , bkn utk org baca , tp tuk diri aku sorg jer .. huhu .. so , punya nak pelihara hak privasi tueyh .. aku sanggup laa buang diari tu ...

start dari tu la aku stop tulis diari secara peribadi mcm tu n then beralih tuk tulis blog plak .. hehe ... tulis blog nieyh senang .. hehe .. tulis jer , sape nk baca pun , baca laaa .. lau x , wt per aku g publish ... bek aku simpan dlm draft jerp .. hhuhu .. pepun ,, kena berlapik2 jgk laa benda2 yg aku nk tulis pun .. huhu .. tu yg x best .. hehe

so , skrg dah jd budak u ni kn .. hehe .. dah ada freedom .. hahaha .. so , aku mulakan balik hobby aku .. tulis diari peribadi di samping ada blog niieyh .. heeheh ...

cara tradisional pun xpe sbb rase cm menarik pulak .. =)
kdg2 , diari tu dah mcm best friend pulak .. =) semua benda aku luahkan kt dy .. hehe
lepas geram , hargai seseorang , mrhkan seseorng , rindukan seseorng even nk kutuk sesape pun ..
heheehe ... diari tu arh yg jd simpanan aku .. kdg2 , aku rase lg senang mencoret sumtink n ceritakan sumtink tu atas subuah buku mcm diari dripada cerita kt manusia .. huhu .. diari akan sentiasa amanah .. x mcm org , sesetengah org2 tu .. huhu .. x pandai simpan rahsia , nak2 yg lg buruk siap jadi batu api mengapi apikan org lagi , haa .. huhu ...
so , kdg2 kita tak perlu cerita semua pd org .. tuk kebaikan .. biar kita jer tahu .. n sebuah diari yg pasti sentiasa keep the secret .. hehe .. =)
simpanan peribadi .. sbb nya x kn ada pengalaman yg kita lalui tu , akan berulang semula .. =)

No comments:

it's nothing , just about me ....

sebulan lebey habiskan masa kt rumah .. fortunately , got a part time job to do for the whole holiday session ,
even though , rasenyer i've got a lot of trouble for working there .. huhu .. but , actually , maybe it's all okay for me ..... at least , aku dpt pengalaman .. huhu .. maybe , aku mmg terlalu ikot perasaan , or plg tepat , emoooooooo ... haha ... cepat gelabah bila ada masalah ... tambah2 bila masalah kaitan dgn duet .. seriously , sbb duet skrg nieyh , mcm2 buley jd .. huhu ...

sebenarnya , bnyak benda yg aku nk ceritakan , tp aku pikir2 balik .. sesuai ke aku nk luah sumer benda dlm nieyh ? huhu .. so , i've made a decision , aku just tulis apa yg aku rasa terlalu peribadi dlm diari peribadi aku .. theee ~ masih mengamalkan catatan peribadi harian yg tradisional .. =p

secara terang2 nya , x sume buley kita kongsi dlm blog nieyh kot .. huhu .. nk2 lg yg peribadi sgt .. takot arh jgk .. blog nieyh pun aku x private kn .. so , sesape je , dari dunia mana sekalipun mereka , asal mereka tahu dan pandai menggunakan komputer dan internet .. hehe .. boleyh la membaca segala mak nenek yg ada .. huhuhu ..

sebut pasal diari peribadi yg tradisional nieyh .. da lama jgk aku tinggalkan hobi tu .. since aku form 4 arh .. huhu .. masa form 1 smpy form 3 , aku mmg suka sgt tulis diari .. huhu .. buku diari pun buley ckp tiap2 thn tukar .. hehehe .. beli yg cumil2 , ley kunci ag tu , haa .. hehe ...

sebelum tidur , cm biase la .. sblm light off ( rutin harian bebudak yg duk kt asrama ) huhu .. pkul 11.30 dah kena light off daa .. huhu .. aku pun duduk laa atas katil tu , n mengenangkan balik ape2 yg da jd pd hari tu yg aku pikir menarik and perlu aku kenang tuk ditulis dlm diari tu .. heehe ...

kdg2 , sbb bz sgt .. x sempat nk kejar waktu sblm light off , aku tulis gak diari pakai lampu meja .. hehe .. (rasenyer yg pernah jd rumate aku tau la ) huhuh .. kdg2 buku diari tu aku letak bwh bantal mase tidor .. heehe .. time pergi prep sumer .. aku letak dlm kotak kcik , dlm locker .. =)) privacy kott .. locker tak kunci lak .. huhu ...

tu time bodoh2 dulu arh .. heehe .. then , masa naik form4 kena exchange mrsm lak .. huhu .. masih teruskan habit aku .. tulis diari smpy laaa satu masa tu .. diari kesayangan aku terkorban dlm tong sampah kottt .. huhuh .. ada spotcheck ..entah laa.. mmg susah nk jaga hak peribadi time tu .. huhu .. aku tulis diari tu pun , bkn utk org baca , tp tuk diri aku sorg jer .. huhu .. so , punya nak pelihara hak privasi tueyh .. aku sanggup laa buang diari tu ...

start dari tu la aku stop tulis diari secara peribadi mcm tu n then beralih tuk tulis blog plak .. hehe ... tulis blog nieyh senang .. hehe .. tulis jer , sape nk baca pun , baca laaa .. lau x , wt per aku g publish ... bek aku simpan dlm draft jerp .. hhuhu .. pepun ,, kena berlapik2 jgk laa benda2 yg aku nk tulis pun .. huhu .. tu yg x best .. hehe

so , skrg dah jd budak u ni kn .. hehe .. dah ada freedom .. hahaha .. so , aku mulakan balik hobby aku .. tulis diari peribadi di samping ada blog niieyh .. heeheh ...

cara tradisional pun xpe sbb rase cm menarik pulak .. =)
kdg2 , diari tu dah mcm best friend pulak .. =) semua benda aku luahkan kt dy .. hehe
lepas geram , hargai seseorang , mrhkan seseorng , rindukan seseorng even nk kutuk sesape pun ..
heheehe ... diari tu arh yg jd simpanan aku .. kdg2 , aku rase lg senang mencoret sumtink n ceritakan sumtink tu atas subuah buku mcm diari dripada cerita kt manusia .. huhu .. diari akan sentiasa amanah .. x mcm org , sesetengah org2 tu .. huhu .. x pandai simpan rahsia , nak2 yg lg buruk siap jadi batu api mengapi apikan org lagi , haa .. huhu ...
so , kdg2 kita tak perlu cerita semua pd org .. tuk kebaikan .. biar kita jer tahu .. n sebuah diari yg pasti sentiasa keep the secret .. hehe .. =)
simpanan peribadi .. sbb nya x kn ada pengalaman yg kita lalui tu , akan berulang semula .. =)

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...