sy rindoo kamu laa ...




cuti sem tinggal lagi brape ari je da smpy penghujung ...
20 hb da boley pulang ke Merbok dgn jayanya .. huhu ..
tp , msti x best .. da tau , dari skrg da tau , mmg x kn best .. ;(

da x de merak jadian lah .. saya rindoo sama kamoo la , merak ..
kamu tau ke sy rindu kamoo .. hmm ... msti hidup sy kt Merbok lps nieyh , busan .
x de dah org nk jadi peneman saya slalu ...



sape lagi nk slaloo ajak saya pegi mkn kt kedai depan UiTM tu lg ,kn .
pas tu , sape lagi yg boley slaloo temankan saya ..
especially , bila sy tercegat kt kelas sbb saya lewat ..
                                                       hurm ... sape lg , melainkan merak jer ...



sape ntah nk tunjukkan lagi jalan btl ke library yg sebenarnye ..
huhu .. anyway , x pe , saya da tau skrg jln betol ke library , thanks ye merak ! ;)
sape lagi yg nak slalu col kejut saya ke kls pukul 8 pagi .
owh ! saya sgt lemah bila kuliah saya bermula seawal jam 8 pagi ..
Dear God , I'm begging you for no more classes at 8 a.m . hhuhu .

and , sape lagi yg akan selalu jadi mangsa tipu sunat saya .
"saya ke kelas hari nieyh" . sedangkan , secara jujur nyer saya sedang bergolek2 di atas katil .
hurmm .. sape lagi yg akan membebel2 kat saya .. itu , ini , situ , sini , sana ... urm ....
x der yg laen , merak jer yg sanggup .

merak .. saya rindukan kamu lah . nape lah sekejap sgt kn kamu kt Merbok tu .
saya ingat kamu anak jati Merbok , huhu .
jadinyer , kamu akan selalu lah di Merbok tu . urm ...
saya btl2 rindukan kamu . ;(

serius , saya rindukan kamu .
kalau kamu kembali ke Merbok lagi , saya lah insan plg gembira . hehe .


boleyh laa kamu belanja saya nasi kandar , kt Nashmir lg . =)
lps tu , saya masih akan ada teman utk selalu menonton wayang lg . =)
saya juga masih ada teman tuk selalu tmn saya jln2 dkt CS lg . =)
saya masih ada teman utk buad sumernyer . huhu .

sape lagi nk dedicated kn wt sy lagu ....
haaa ... bnyk benda ingtkan sy ttg kamu ..
sy rindu kamoo ....

lau dah kamu x der dkt ngn saya merak , sy lonely jer la pas ni . hurm .
                                                            sy sgt rindu , rindu , rindu kn kamu .

Dear God , I'm begging you ... please take care of him , while he is far away from me .
give a good health for him , best life , easy way of life and everything that completed him well .
Please bless him . Make his life more delighted , full of cheers and success .. =)


i promised , you are always in my heart . =)
you are my soul . =)
i do love you for , now , tomorrow till the end of life . insyallah .

      

No comments:

sy rindoo kamu laa ...




cuti sem tinggal lagi brape ari je da smpy penghujung ...
20 hb da boley pulang ke Merbok dgn jayanya .. huhu ..
tp , msti x best .. da tau , dari skrg da tau , mmg x kn best .. ;(

da x de merak jadian lah .. saya rindoo sama kamoo la , merak ..
kamu tau ke sy rindu kamoo .. hmm ... msti hidup sy kt Merbok lps nieyh , busan .
x de dah org nk jadi peneman saya slalu ...



sape lagi nk slaloo ajak saya pegi mkn kt kedai depan UiTM tu lg ,kn .
pas tu , sape lagi yg boley slaloo temankan saya ..
especially , bila sy tercegat kt kelas sbb saya lewat ..
                                                       hurm ... sape lg , melainkan merak jer ...



sape ntah nk tunjukkan lagi jalan btl ke library yg sebenarnye ..
huhu .. anyway , x pe , saya da tau skrg jln betol ke library , thanks ye merak ! ;)
sape lagi yg nak slalu col kejut saya ke kls pukul 8 pagi .
owh ! saya sgt lemah bila kuliah saya bermula seawal jam 8 pagi ..
Dear God , I'm begging you for no more classes at 8 a.m . hhuhu .

and , sape lagi yg akan selalu jadi mangsa tipu sunat saya .
"saya ke kelas hari nieyh" . sedangkan , secara jujur nyer saya sedang bergolek2 di atas katil .
hurmm .. sape lagi yg akan membebel2 kat saya .. itu , ini , situ , sini , sana ... urm ....
x der yg laen , merak jer yg sanggup .

merak .. saya rindukan kamu lah . nape lah sekejap sgt kn kamu kt Merbok tu .
saya ingat kamu anak jati Merbok , huhu .
jadinyer , kamu akan selalu lah di Merbok tu . urm ...
saya btl2 rindukan kamu . ;(

serius , saya rindukan kamu .
kalau kamu kembali ke Merbok lagi , saya lah insan plg gembira . hehe .


boleyh laa kamu belanja saya nasi kandar , kt Nashmir lg . =)
lps tu , saya masih akan ada teman utk selalu menonton wayang lg . =)
saya juga masih ada teman tuk selalu tmn saya jln2 dkt CS lg . =)
saya masih ada teman utk buad sumernyer . huhu .

sape lagi nk dedicated kn wt sy lagu ....
haaa ... bnyk benda ingtkan sy ttg kamu ..
sy rindu kamoo ....

lau dah kamu x der dkt ngn saya merak , sy lonely jer la pas ni . hurm .
                                                            sy sgt rindu , rindu , rindu kn kamu .

Dear God , I'm begging you ... please take care of him , while he is far away from me .
give a good health for him , best life , easy way of life and everything that completed him well .
Please bless him . Make his life more delighted , full of cheers and success .. =)


i promised , you are always in my heart . =)
you are my soul . =)
i do love you for , now , tomorrow till the end of life . insyallah .

      

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...