urm ...

ok .. life dkt sini skrg menjadi terlalu lah bosan .. huhu .. i got nothing to do with .. haisy ! misery sungguh ..
just keep going to the classes everyday , times and minutes and even seconds ... then , going back to room .
sleep until felt starving .. huhu ... mjur ada rasa lapar , kalau x lapar , makanya aku akan tidor sampai bila pun 
tak tahu lah . huhu .

tgh2 bosan . selalu on9 jerp then find article yang aku rasa menarik utk mata aku .. huhu . i got one . 
CINTA bukan TUHAN . sentap jgk sekali baca . so , just click utk baca the whole article . sounds interesting .
mmg menarik pun . part yg di highlightkan , curang itu khianat . khianat itu kemunafikkan . khianat ??? 

hmm ... curang . kalau pasangan suami isteri pun boleh curang , ape tah lagi la utk pasangan kekasih yg belum ada apa2 ikatan yg sah kan .. huhu .. article tu ceritakan mcm mana seorang suami yg berniat nak tinggalkan isteri dan dua org anaknya demi bekas kekasih nya . huhu . sanggupkah ? gila ke apa ? alasan , nak buat mcm mana .. dah ditakdirkan kami jatuh cinta .. huhu .. that's why article tu nyer tajuk , CINTA BUKAN TUHAN.

kerana cinta , suami sanggup tinggal isteri ,anak2 .. cinta jugak laa si isteri sanggup tinggal suami , anak2 .. huu .. kenapa perlu mcm tu ?? cinta tu org ckp bahagia .. bahagia ke mcm tu kalau terpaksa korbankan org lain demi cinta ?? kalau mcm tu , cinta bkn bahgia lah , tapi kekejaman . huhu . 

selalu jugak dgr , kisah cinta terhalang .. apa sebab cinta terhalang ?? kenapa ada pihak yg menghalang ?? plg aku pening , bila aku baca sebuah cerita tu , cinta dia dihalang ibubapa sendiri ?? pelik . kenapa mesti dihalang ?? kenapa tak restui jer hubungan anak tu , sahkan ikatan diorang . x da la yg terkorban , mengorban ataupun dikorbankan sebab cinta . huuhu .

mungkin aku patot tanya miss salmah bila subjek Psychology nanti kott .. huhu . sbb ari tu time miss buat briefing , dia ada sebut topik love belajar week ke berapa entah nanti .. hekhek . bagus jgk subjek psycho nieyh daripada critical thinking . ngeee ~

ok , stop talking about love . huhu . itu bukan topik utama untuk entry aku . mls aku nak rumus panjang2 . i'm not a critical thinker . hoihoi . kwn2 ada yg merungut , x best study law . huhu . fine , aku pun ada rasa sikit2 weyh . adoii . tp , ape lah daya , terlajak perahu boleh berundur , terlajak masuk law ?? hmm .. kau belajar laa sampai habis . tinggal satu sem je lagi kot . huhu . even kita masih di awal permulaan sem 2 kn .. huhu .

best x best tu pandangan masing2 lah kan . aku masih bertahan dkt sini pun sbb elaun jer . hee ~ elaun mmg laa x banyak mana , tp at least , duet tu masok tanpa aku perlu bersusah payah pergi kerja terok2 kott .. huhu .. dia suruh belajar jer .. duet dia kasi .. kan senang aje tu .. huhu .. agak2 mls , x payah la pergi kelas . g la amik MC ke , or buad pape yg patot . duet elaun tetap masuk .hee ~

the second reason why i'm still in law study is because .. UiTM nie ajer yg aku rasa selalu menenangkan hati dan perasaan aku . huhu .even bosan kn , tapi time2 stress ker , time aku separuh biul ke masalah belambak2 kan , aku still ada friends around me . huhu .at least , aku boleh hang out , g tgk wayang ke , mkn2 ke , gossip ke dgn kwn2 yg ada kn .. kalau aku duk rumah , nk hangout confirm2 lah kena ada duet . aku time dkt rumah , mna la ada duet .. huhu . lau nk duet, kena keje . payah tu . hmm . nk gossip2 pun dgn sapa jer . lonely jer aku rasa .. kdg2 rasa mcm x da org fhm aku pun . laen laa kwn2 .. sehati sejiwa cket kott .. huhu ... hisy ! konklusinya , bosan lah . huhu . mybe sbb tu lah kot adanya kes remaja lari rumah . hoho . percaturan yg x bijak tu .. huhu .. 

sbb2 yg lain jgk adalah sbb aku rasa aku masih nak belajar la . huhu . aku teringin betul nak ada kereta sendiri sblm umor aku 25 . hisy ! kalau time tu x dpt keje lg , mcm mana aku nk pakai kereta . hoihoi . takkan nk mintak abah nyer duet lak kott . =.= so , lau aku nak ada kereta , aku kena belajar . ada result bagus2 , baru aku leyh apply keja bagus2 . nak dpt result ngn keje bgus2 , of course laa aku kena bagus . hurmm . nk senang tu susah , nk susah tu senang . - Cikgu Sejarah Form 5 aku ckp-

betapa dilemanya kehidupan remaja seperti aku . ngeh3 . kalau dulu , result SPM gempak , boleyh laa jugak merasa nak pergi Russia ker , UK ke , Mesir ke . hee ~ best laa jugak . ada kelainan cket . mungkin x sebosan skrg ke kan . ngee ~


No comments:

urm ...

ok .. life dkt sini skrg menjadi terlalu lah bosan .. huhu .. i got nothing to do with .. haisy ! misery sungguh ..
just keep going to the classes everyday , times and minutes and even seconds ... then , going back to room .
sleep until felt starving .. huhu ... mjur ada rasa lapar , kalau x lapar , makanya aku akan tidor sampai bila pun 
tak tahu lah . huhu .

tgh2 bosan . selalu on9 jerp then find article yang aku rasa menarik utk mata aku .. huhu . i got one . 
CINTA bukan TUHAN . sentap jgk sekali baca . so , just click utk baca the whole article . sounds interesting .
mmg menarik pun . part yg di highlightkan , curang itu khianat . khianat itu kemunafikkan . khianat ??? 

hmm ... curang . kalau pasangan suami isteri pun boleh curang , ape tah lagi la utk pasangan kekasih yg belum ada apa2 ikatan yg sah kan .. huhu .. article tu ceritakan mcm mana seorang suami yg berniat nak tinggalkan isteri dan dua org anaknya demi bekas kekasih nya . huhu . sanggupkah ? gila ke apa ? alasan , nak buat mcm mana .. dah ditakdirkan kami jatuh cinta .. huhu .. that's why article tu nyer tajuk , CINTA BUKAN TUHAN.

kerana cinta , suami sanggup tinggal isteri ,anak2 .. cinta jugak laa si isteri sanggup tinggal suami , anak2 .. huu .. kenapa perlu mcm tu ?? cinta tu org ckp bahagia .. bahagia ke mcm tu kalau terpaksa korbankan org lain demi cinta ?? kalau mcm tu , cinta bkn bahgia lah , tapi kekejaman . huhu . 

selalu jugak dgr , kisah cinta terhalang .. apa sebab cinta terhalang ?? kenapa ada pihak yg menghalang ?? plg aku pening , bila aku baca sebuah cerita tu , cinta dia dihalang ibubapa sendiri ?? pelik . kenapa mesti dihalang ?? kenapa tak restui jer hubungan anak tu , sahkan ikatan diorang . x da la yg terkorban , mengorban ataupun dikorbankan sebab cinta . huuhu .

mungkin aku patot tanya miss salmah bila subjek Psychology nanti kott .. huhu . sbb ari tu time miss buat briefing , dia ada sebut topik love belajar week ke berapa entah nanti .. hekhek . bagus jgk subjek psycho nieyh daripada critical thinking . ngeee ~

ok , stop talking about love . huhu . itu bukan topik utama untuk entry aku . mls aku nak rumus panjang2 . i'm not a critical thinker . hoihoi . kwn2 ada yg merungut , x best study law . huhu . fine , aku pun ada rasa sikit2 weyh . adoii . tp , ape lah daya , terlajak perahu boleh berundur , terlajak masuk law ?? hmm .. kau belajar laa sampai habis . tinggal satu sem je lagi kot . huhu . even kita masih di awal permulaan sem 2 kn .. huhu .

best x best tu pandangan masing2 lah kan . aku masih bertahan dkt sini pun sbb elaun jer . hee ~ elaun mmg laa x banyak mana , tp at least , duet tu masok tanpa aku perlu bersusah payah pergi kerja terok2 kott .. huhu .. dia suruh belajar jer .. duet dia kasi .. kan senang aje tu .. huhu .. agak2 mls , x payah la pergi kelas . g la amik MC ke , or buad pape yg patot . duet elaun tetap masuk .hee ~

the second reason why i'm still in law study is because .. UiTM nie ajer yg aku rasa selalu menenangkan hati dan perasaan aku . huhu .even bosan kn , tapi time2 stress ker , time aku separuh biul ke masalah belambak2 kan , aku still ada friends around me . huhu .at least , aku boleh hang out , g tgk wayang ke , mkn2 ke , gossip ke dgn kwn2 yg ada kn .. kalau aku duk rumah , nk hangout confirm2 lah kena ada duet . aku time dkt rumah , mna la ada duet .. huhu . lau nk duet, kena keje . payah tu . hmm . nk gossip2 pun dgn sapa jer . lonely jer aku rasa .. kdg2 rasa mcm x da org fhm aku pun . laen laa kwn2 .. sehati sejiwa cket kott .. huhu ... hisy ! konklusinya , bosan lah . huhu . mybe sbb tu lah kot adanya kes remaja lari rumah . hoho . percaturan yg x bijak tu .. huhu .. 

sbb2 yg lain jgk adalah sbb aku rasa aku masih nak belajar la . huhu . aku teringin betul nak ada kereta sendiri sblm umor aku 25 . hisy ! kalau time tu x dpt keje lg , mcm mana aku nk pakai kereta . hoihoi . takkan nk mintak abah nyer duet lak kott . =.= so , lau aku nak ada kereta , aku kena belajar . ada result bagus2 , baru aku leyh apply keja bagus2 . nak dpt result ngn keje bgus2 , of course laa aku kena bagus . hurmm . nk senang tu susah , nk susah tu senang . - Cikgu Sejarah Form 5 aku ckp-

betapa dilemanya kehidupan remaja seperti aku . ngeh3 . kalau dulu , result SPM gempak , boleyh laa jugak merasa nak pergi Russia ker , UK ke , Mesir ke . hee ~ best laa jugak . ada kelainan cket . mungkin x sebosan skrg ke kan . ngee ~


No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...