K.A.W.A.N


Moshi moshi ^^ ( jepun lak ) huhu . first , sblm start entry ni , nak ucap infinity punya terima kasih ,
buat kwn kwn yg dkt Matrik tu , ( ko tau kan siapa ko ) haha . sbb col aku semata - mata nak cerita hantu.
pukul 1.00 pagi lak tu . dah tu , aku pulak sorang2 je ha , terkebil - kebil tak tidor lagi . terima kasih la ye .
dapat buat aku tidor berkelubung mcm hantu bungkus dah dlm selimut . bkn sejuk weyh , tapi takot . huhu .
hampeh punya kawan . haha . btw , thanks laa sbb sudi sudi menyedekahkan kredit buat col kwn korang yg comel ni  , kn . haha . 

Ada ke patot di bukak cerita hantu roti canai terbang . hoho . dah tu , jalan cerita seram lak tu , kalah Ahmad Idham nyer filem . haha . korang mmg pandai kan bab nak kenakan aku . tak pe , aku tetap cool even time tu
aku dah mmg x ley tahan dah dgr cerita hantu mcm tu , malam malam buta pulak tu . haha . pape pun , thanks sudi sudi menge-col aku , kn . hekhek .

Then , terkenang pulak citer citer time sekolah dulu . Ok , aku mengaku skrg aku bahagia lah . hehe . alhamdulillah . bahagia dari segi apa ? semua lah kan . even masalah tu , still ada , tp lebih baik dari sebelom sebelom ni lah . thanks sbb still ambik tau jgk pasal aku , kn . aku terharu gila , weyh . sbg kawan , aku pun
selalu mendoakan yg terbaik buat korang . =) insyallah ..

Oh ya , pasal kebahagiaan tu . aku rasa lupakan je lah apa yg dah berlaku tu , kn .  semua tu luar dugaan kita.
apa yg boleh aku harapkan , semoga ko jumpa kebahagiaan ko nanti . ye la , kdg kdg , apa yg kita harapkan
tu , x semestinya mudah nak dapat kan . kesabaran je yg akan mengubat semua kesedihan tu . pengorbanan
tu perlu untuk dapat kan satu kebahagiaan . mungkin skrg , kita terluka , tapi , jgn lah dikenang sangat , 
resam lah kalau bercinta tu , ada yg putus di tengah jalan . jodoh pertemuan kan di tangan tuhan . =)

tentang kesalahan sesiapa tu . aku harap tak ada antara kita yg berdendam . ye , manusia berubah-ubah . 
semoga , dia sedar kesilapan dia dan kita pun , sudi memaafkan dia . sedih jugak , bila kawan kawan kena 
macam tu kan , dua dua pihak kawan aku , cuma , apa yang boleh aku buat , aku doakan korang dapat kebahagiaan masing masing , berjaya dunia akhirat . ye lah , aku susah senang dulu , semua dgn korang kan ,
so , tak kan lah bila aku dah senang , korang susah pulak , aku tak ada tuk support korang , mcm mana korang support aku dulu , kn . Kita kan kawan . I will always be by your side . =)


apa pun , aku doakan yg terbaik tuk semua . haa , kalau nanti dah berjaya , jgn lupakan aku pulak , eh ?
hehe . ye la , semua bakal doktor kan , aku je tak . huhu . sedih lak kan . haha . Friendship will never end !
harap kita akan kekal sbg kawan , walau masa , keadaan , semuanya dah berubah . Kenangan waktu sekolah dulu lah yg paling best sekali utk dikenang . 







No comments:

K.A.W.A.N


Moshi moshi ^^ ( jepun lak ) huhu . first , sblm start entry ni , nak ucap infinity punya terima kasih ,
buat kwn kwn yg dkt Matrik tu , ( ko tau kan siapa ko ) haha . sbb col aku semata - mata nak cerita hantu.
pukul 1.00 pagi lak tu . dah tu , aku pulak sorang2 je ha , terkebil - kebil tak tidor lagi . terima kasih la ye .
dapat buat aku tidor berkelubung mcm hantu bungkus dah dlm selimut . bkn sejuk weyh , tapi takot . huhu .
hampeh punya kawan . haha . btw , thanks laa sbb sudi sudi menyedekahkan kredit buat col kwn korang yg comel ni  , kn . haha . 

Ada ke patot di bukak cerita hantu roti canai terbang . hoho . dah tu , jalan cerita seram lak tu , kalah Ahmad Idham nyer filem . haha . korang mmg pandai kan bab nak kenakan aku . tak pe , aku tetap cool even time tu
aku dah mmg x ley tahan dah dgr cerita hantu mcm tu , malam malam buta pulak tu . haha . pape pun , thanks sudi sudi menge-col aku , kn . hekhek .

Then , terkenang pulak citer citer time sekolah dulu . Ok , aku mengaku skrg aku bahagia lah . hehe . alhamdulillah . bahagia dari segi apa ? semua lah kan . even masalah tu , still ada , tp lebih baik dari sebelom sebelom ni lah . thanks sbb still ambik tau jgk pasal aku , kn . aku terharu gila , weyh . sbg kawan , aku pun
selalu mendoakan yg terbaik buat korang . =) insyallah ..

Oh ya , pasal kebahagiaan tu . aku rasa lupakan je lah apa yg dah berlaku tu , kn .  semua tu luar dugaan kita.
apa yg boleh aku harapkan , semoga ko jumpa kebahagiaan ko nanti . ye la , kdg kdg , apa yg kita harapkan
tu , x semestinya mudah nak dapat kan . kesabaran je yg akan mengubat semua kesedihan tu . pengorbanan
tu perlu untuk dapat kan satu kebahagiaan . mungkin skrg , kita terluka , tapi , jgn lah dikenang sangat , 
resam lah kalau bercinta tu , ada yg putus di tengah jalan . jodoh pertemuan kan di tangan tuhan . =)

tentang kesalahan sesiapa tu . aku harap tak ada antara kita yg berdendam . ye , manusia berubah-ubah . 
semoga , dia sedar kesilapan dia dan kita pun , sudi memaafkan dia . sedih jugak , bila kawan kawan kena 
macam tu kan , dua dua pihak kawan aku , cuma , apa yang boleh aku buat , aku doakan korang dapat kebahagiaan masing masing , berjaya dunia akhirat . ye lah , aku susah senang dulu , semua dgn korang kan ,
so , tak kan lah bila aku dah senang , korang susah pulak , aku tak ada tuk support korang , mcm mana korang support aku dulu , kn . Kita kan kawan . I will always be by your side . =)


apa pun , aku doakan yg terbaik tuk semua . haa , kalau nanti dah berjaya , jgn lupakan aku pulak , eh ?
hehe . ye la , semua bakal doktor kan , aku je tak . huhu . sedih lak kan . haha . Friendship will never end !
harap kita akan kekal sbg kawan , walau masa , keadaan , semuanya dah berubah . Kenangan waktu sekolah dulu lah yg paling best sekali utk dikenang . 







No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...