sebab aku tak suka lah!

Moshi Moshi ! tajuk entry mcm emo , mcm je yer , mcm , mcm , mcm , tapi entry ni tak emo pun . hee . Saya bahagia bahagia saje di sini . saya tak emo . saya budak yg penyabar , sopan dan bla , bla , bla . ok , cukup . Ini semua sbb saya tak da keje nak buat sempena hujung minggu ni , saya boring sangaattt . kenapa mesti tulis ayat skema mcm nieyh ?? huhu . nvm .

Dah habiskan semua test test test utk minggu ni . Ye , minggu minggu seterusnya bakal dipenuhi dgn pelbagai lagi agenda yg lebih menarik , padat dan lebih hot daripada biasa . auwww ! cis , presentation psychology utk minggu ni . I loiikkee ! Wish me luck ye . Sbb aku rasa mcm , mcm je lah ok , mcm Miss Salmah skrg lebih ganas daripada biasa . hehe . She said that if the slide is rubbish , I give you 0 . If you talk like rubbish too , I give you 0 toooo.... If you present mcm rubbish , I give you marks like rubbish too . hoho . So , the conclusion is no rubbish , no marks like rubbish , ok ? OK , saya faham . huu~

Oh ya , debate also minggu ni . Cis , tak dak minggu lain ke nak buat semua ni .. Tomorrow never die people . huhu . My debate punya tajuk , should children  be allowed to own and use cell phone ? Should tak ? should takk? should takkk ?? hoho . Saya parti kerajaan , ok ? Kerajaan tu . jgn memain . huhu . Dah lah , nanti2 je lah aku fikir lagi pasal debate ni .

Girls like shopping . Fullstop .
Smlm aku keluar shopping . ceh , bajet banyak duit sgt lah , kan . hurm . aku keluar dgn kepala otak sarat dgn perkara2 yg aku nak beli . hoho . The one of them is shoes . Aku nak beli kasut . Pusing pusing . Aku jumpa satu . Aku minat lah , kan . Tapi , aku tak terus beli . Aku pergi usya kat kedai lain pulak . Dgn harapan ada kedai lain jual kasut tu dgn price yg lebih murah . ahaks.. Harga yg sama jugak . Tak payah lah aku mention harga dia berape , kan . huhu . At last aku beli la kasut tu . After beli , aku terserempak pulak satu kedai kasut tu .Aku tak perasan lak wujudnya kedai kasut di situ . huhu . Aku masuk la , usya usya . Tingg ! Jumpa sepasang kasut yg lagi comel , gorgeous , kiut miut sgt . sesuai dgn selera i ....uhuk ! lebih murah dari kasut yg aku beli tu . huhu . menangis tak berlagu lah aku dkt situ .. hampa gilerr . Ye lah , memandangkan aku shopping pakai duet elaun jer , aku mmg frust bila aku terkena mcm tu . huhu . sedih sgt .. that's why i hate to go for a shopping using my own money ! so , i need a sugar daddy . i thought .

Erm .. so , pengajarannya , kalau nak shopping tu , pergi lah ronda , melawat , visit the whole shops at the mall first , then baru conclude which one is most suitable and the best . haha . Sudah , apa yg kau merepek ni perempuan . huhu . 

Make up . Such a complicated things to do .
Haa , aku jugak tak suka betul bila ada org tanya aku , kenapa kau tak make up , eh ? Cis , soklan ni mmg aku tak gemar . Jawapannya , aku tak make up sbb aku tak reti make up lah ! hah , jujur punya jawapan dah ni , ha . Tak da jawapan selamat mcm , no comment !Bajet artis ngetop ngat aih duk bagi jawapan cm tu . haha . Ye , aku ngaku aku tak reti make up . Aku cuma reti tempek2 bedak je dkt muka ni , ha . Yg lain , nak pakai eye liner ke , eye shadow ke , blusher ke , mascara ke . Ko jgn tanya . Mana aku reti . huhu . Kalau aku pakai sendiri , nanti jadi mcm opera cina dah muka aku ni . huhu . So ,the best solution , baek aku tak payah make up , isn't it ? isn't it? ( ayat favourite lecturer Law aku) =p Anyway , aku rasa aku make up time aku kawen nanti je lah . Org yg tolong make up kan je . hehe . Ha , org tua tua ckp , nanti baru naek seri . hee~

Lagi satu kan , aku tak suka betul bila org ckp mcm ni , eh , keciknya kau . Angin tiup pun terbang . Ini serius f*cking . Kau ckp kecik pun cukup , aku dah faham apa maksud kau sbb bila dihitung hitung balik , kau mungkin org yg ke 110 aku rasa mcm nak bagi pelempang laju laju selaju kelajuan taufan Catrina dekat muka kau yg gebu sbb make up tu . Ko tau ? Aku tau ko punya body solid , mantap , berlemak , and sebagainya . But , please lah . Huhu . Telinga aku naek berbulu bila ko asyik ulang ayat yg sama tentang badan aku . huhu . Btw , mungkinkah kau sbnrnya jeles dgn badan aku yg ala ala Tyra Bank ni ?? hahaha . Shadap amalina ! Ok

Hiasan semata . Google . =)

Erm , cukuplah aku merapik dalam ni . Oh ya , aku teringin betul nak pergi tgk cerita Khurafat tu sbb kawan aku cakap best . Ye , aku agak ketinggalan sbb dah ramai pun org yg pergi tgk , aku jer dok terperam tak up to date langsung . huhu . Tak pe lah , nanti aku ada masa + duit bajet lebih aku pergi la tgk . hehe . 

6 comments:

NICK ZANAA said...

Bw here...smbil follow...hihii..jgn emo2 yerp......gdluck dear

iena_mieyna ^^ said...

=) thanks for following .. x emo lah..hehe...insyallah..gudluck 4 u too..

Dark Chocolate said...

tk reti mekap jgk. hi3

iena_mieyna ^^ said...

Dark Chocolate : same la kite.hehe.x pe , neutral beauty is most important..x cantik luaran asalkan cantik dalaman . ahaks . =)

ZACK ENTRY said...

biasa la, mulut orang..mana leh kita tutup..kan?kan? =)

iena_mieyna ^^ said...

zack entry:a ah..betol3..hehe..kene sabar je.... =)

sebab aku tak suka lah!

Moshi Moshi ! tajuk entry mcm emo , mcm je yer , mcm , mcm , mcm , tapi entry ni tak emo pun . hee . Saya bahagia bahagia saje di sini . saya tak emo . saya budak yg penyabar , sopan dan bla , bla , bla . ok , cukup . Ini semua sbb saya tak da keje nak buat sempena hujung minggu ni , saya boring sangaattt . kenapa mesti tulis ayat skema mcm nieyh ?? huhu . nvm .

Dah habiskan semua test test test utk minggu ni . Ye , minggu minggu seterusnya bakal dipenuhi dgn pelbagai lagi agenda yg lebih menarik , padat dan lebih hot daripada biasa . auwww ! cis , presentation psychology utk minggu ni . I loiikkee ! Wish me luck ye . Sbb aku rasa mcm , mcm je lah ok , mcm Miss Salmah skrg lebih ganas daripada biasa . hehe . She said that if the slide is rubbish , I give you 0 . If you talk like rubbish too , I give you 0 toooo.... If you present mcm rubbish , I give you marks like rubbish too . hoho . So , the conclusion is no rubbish , no marks like rubbish , ok ? OK , saya faham . huu~

Oh ya , debate also minggu ni . Cis , tak dak minggu lain ke nak buat semua ni .. Tomorrow never die people . huhu . My debate punya tajuk , should children  be allowed to own and use cell phone ? Should tak ? should takk? should takkk ?? hoho . Saya parti kerajaan , ok ? Kerajaan tu . jgn memain . huhu . Dah lah , nanti2 je lah aku fikir lagi pasal debate ni .

Girls like shopping . Fullstop .
Smlm aku keluar shopping . ceh , bajet banyak duit sgt lah , kan . hurm . aku keluar dgn kepala otak sarat dgn perkara2 yg aku nak beli . hoho . The one of them is shoes . Aku nak beli kasut . Pusing pusing . Aku jumpa satu . Aku minat lah , kan . Tapi , aku tak terus beli . Aku pergi usya kat kedai lain pulak . Dgn harapan ada kedai lain jual kasut tu dgn price yg lebih murah . ahaks.. Harga yg sama jugak . Tak payah lah aku mention harga dia berape , kan . huhu . At last aku beli la kasut tu . After beli , aku terserempak pulak satu kedai kasut tu .Aku tak perasan lak wujudnya kedai kasut di situ . huhu . Aku masuk la , usya usya . Tingg ! Jumpa sepasang kasut yg lagi comel , gorgeous , kiut miut sgt . sesuai dgn selera i ....uhuk ! lebih murah dari kasut yg aku beli tu . huhu . menangis tak berlagu lah aku dkt situ .. hampa gilerr . Ye lah , memandangkan aku shopping pakai duet elaun jer , aku mmg frust bila aku terkena mcm tu . huhu . sedih sgt .. that's why i hate to go for a shopping using my own money ! so , i need a sugar daddy . i thought .

Erm .. so , pengajarannya , kalau nak shopping tu , pergi lah ronda , melawat , visit the whole shops at the mall first , then baru conclude which one is most suitable and the best . haha . Sudah , apa yg kau merepek ni perempuan . huhu . 

Make up . Such a complicated things to do .
Haa , aku jugak tak suka betul bila ada org tanya aku , kenapa kau tak make up , eh ? Cis , soklan ni mmg aku tak gemar . Jawapannya , aku tak make up sbb aku tak reti make up lah ! hah , jujur punya jawapan dah ni , ha . Tak da jawapan selamat mcm , no comment !Bajet artis ngetop ngat aih duk bagi jawapan cm tu . haha . Ye , aku ngaku aku tak reti make up . Aku cuma reti tempek2 bedak je dkt muka ni , ha . Yg lain , nak pakai eye liner ke , eye shadow ke , blusher ke , mascara ke . Ko jgn tanya . Mana aku reti . huhu . Kalau aku pakai sendiri , nanti jadi mcm opera cina dah muka aku ni . huhu . So ,the best solution , baek aku tak payah make up , isn't it ? isn't it? ( ayat favourite lecturer Law aku) =p Anyway , aku rasa aku make up time aku kawen nanti je lah . Org yg tolong make up kan je . hehe . Ha , org tua tua ckp , nanti baru naek seri . hee~

Lagi satu kan , aku tak suka betul bila org ckp mcm ni , eh , keciknya kau . Angin tiup pun terbang . Ini serius f*cking . Kau ckp kecik pun cukup , aku dah faham apa maksud kau sbb bila dihitung hitung balik , kau mungkin org yg ke 110 aku rasa mcm nak bagi pelempang laju laju selaju kelajuan taufan Catrina dekat muka kau yg gebu sbb make up tu . Ko tau ? Aku tau ko punya body solid , mantap , berlemak , and sebagainya . But , please lah . Huhu . Telinga aku naek berbulu bila ko asyik ulang ayat yg sama tentang badan aku . huhu . Btw , mungkinkah kau sbnrnya jeles dgn badan aku yg ala ala Tyra Bank ni ?? hahaha . Shadap amalina ! Ok

Hiasan semata . Google . =)

Erm , cukuplah aku merapik dalam ni . Oh ya , aku teringin betul nak pergi tgk cerita Khurafat tu sbb kawan aku cakap best . Ye , aku agak ketinggalan sbb dah ramai pun org yg pergi tgk , aku jer dok terperam tak up to date langsung . huhu . Tak pe lah , nanti aku ada masa + duit bajet lebih aku pergi la tgk . hehe . 

6 comments:

NICK ZANAA said...

Bw here...smbil follow...hihii..jgn emo2 yerp......gdluck dear

iena_mieyna ^^ said...

=) thanks for following .. x emo lah..hehe...insyallah..gudluck 4 u too..

Dark Chocolate said...

tk reti mekap jgk. hi3

iena_mieyna ^^ said...

Dark Chocolate : same la kite.hehe.x pe , neutral beauty is most important..x cantik luaran asalkan cantik dalaman . ahaks . =)

ZACK ENTRY said...

biasa la, mulut orang..mana leh kita tutup..kan?kan? =)

iena_mieyna ^^ said...

zack entry:a ah..betol3..hehe..kene sabar je.... =)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...