Sengal Zone : Keegoan Itu Ada !


Ok , act ini first time aku , nak guna saya lah pulak , sopan sikit . hee . Ye , first time saya join segmen segmen bagai segala ini . Saya rasa segmen ini menarik , jadi saya join . hehe . Ini segmen anjuran blog sengalman

First , saya dengan rasa bangga , eh , rasa jujurnya mengaku , ye , saya EGO . Saya memang ego dan saya yakin 100% orang-orang di sekeliling saya tau , ego jenis apa saya ni . hehe . Tapi , ego saya masih in control , ok .

Ihsan Google =)

Saya EGO sebab saya selalu saja nak menang . Tak kisahlah saya nak menang untuk apa sekalipun kan , sama ada masuk pertandingan ke , eh kejap , ada ke orang masuk pertandingan tak nak menang ? Macam pelik. hehe . Bukan setakat pertandingan je , kadang-kadang dekat rumah , kalau dalam pertandingan merebut remote control Astro untuk memilih channel televisyen tontonan bersama adik-adik pun saya nak menang . Saya takkan mengalah . Sedangkan saya anak sulung ! Bukankah sepatutnya saya yang harus mengalah ? =.= See , betapa EGOnya saya . Dan kerana itulah , saya berlaku jujur mengaku bahawasanya saya memang EGO . hehe .

Jadi , itu saja lah kot luahan rasa jujur yang datang secara luhur dari hati saya tentang keegoan saya . huhu . Jangan lupa , setiap manusia ada keegoan masing-masing . hehe .

4 comments:

cikTINGtong said...

ouh same laah ngan kita . mesti nak b'gado2 ngan adik . hehee . best okeyh ! (;

iena_mieyna ^^ said...

cikTINGtong : hehe.. a ah..x kan mengalah punyer..msti nak menang jgk.hehe

acul said...

uih btul2 ego die

iena_mieyna ^^ said...

acul : hehe..ala..sbnarnye sesaje je nak manja2 dgn adik2..thee~

Sengal Zone : Keegoan Itu Ada !


Ok , act ini first time aku , nak guna saya lah pulak , sopan sikit . hee . Ye , first time saya join segmen segmen bagai segala ini . Saya rasa segmen ini menarik , jadi saya join . hehe . Ini segmen anjuran blog sengalman

First , saya dengan rasa bangga , eh , rasa jujurnya mengaku , ye , saya EGO . Saya memang ego dan saya yakin 100% orang-orang di sekeliling saya tau , ego jenis apa saya ni . hehe . Tapi , ego saya masih in control , ok .

Ihsan Google =)

Saya EGO sebab saya selalu saja nak menang . Tak kisahlah saya nak menang untuk apa sekalipun kan , sama ada masuk pertandingan ke , eh kejap , ada ke orang masuk pertandingan tak nak menang ? Macam pelik. hehe . Bukan setakat pertandingan je , kadang-kadang dekat rumah , kalau dalam pertandingan merebut remote control Astro untuk memilih channel televisyen tontonan bersama adik-adik pun saya nak menang . Saya takkan mengalah . Sedangkan saya anak sulung ! Bukankah sepatutnya saya yang harus mengalah ? =.= See , betapa EGOnya saya . Dan kerana itulah , saya berlaku jujur mengaku bahawasanya saya memang EGO . hehe .

Jadi , itu saja lah kot luahan rasa jujur yang datang secara luhur dari hati saya tentang keegoan saya . huhu . Jangan lupa , setiap manusia ada keegoan masing-masing . hehe .

4 comments:

cikTINGtong said...

ouh same laah ngan kita . mesti nak b'gado2 ngan adik . hehee . best okeyh ! (;

iena_mieyna ^^ said...

cikTINGtong : hehe.. a ah..x kan mengalah punyer..msti nak menang jgk.hehe

acul said...

uih btul2 ego die

iena_mieyna ^^ said...

acul : hehe..ala..sbnarnye sesaje je nak manja2 dgn adik2..thee~




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...