story MORRY !

moshi moshi ....!! ^^ rasa mcm lama pulak x taip taip dalam blog nieyh . rindu pulak . hee . so , sebelom titow 
duk ngadap lappie kejap , nak story morry . hehe . td dah puas dah story morry dgn kwn kwn , banyak betul
topik nak citer , kan . biasala , girlsss . hehe . erm ... nk msj , x dak org nak layan pulak , so , gossip gossip je la
dgn kawan kawan tercayunk . hihi . mal mal syg, thanks ya utk gambar yg kamu sent tu . music tu sweet . =)

i love you =)

tadi , teringat nak bukak formspring sbb dah lama tak bukak . then , ada la dalam 20 soklan x jawab lagi . hehe .
20 ja . aku bukan nya famous sgt pun , laen la kalau aku famous mcm Elia tu ke , hehe . maybe la banyak soklan
orang nak tanya kan . hihi . Haa , kenal tak Elia ? Mesti kenalkan , gf Khairul Fahmi . Kenal tak Khairul Fahmi?
Mamat mana pulak yg aku dok citer nieyh kan . haha . Kalau tak kenal , pergi Google . hekhek . Tak pun , boley klik HERE . Macam - macam ada . hehe . Ok , cukup setakat tu sesi iklan percuma utk blog beliau.
Beliau pun dah cukup famous dah sejak-sejak bf dia famous , kan .hehe . Follower pun dah beribu-ribu dah .

Refer ke formspring tadi balik , kan. ada satu soklan tu , act x kenal sgt pun org yg bertanya tu . tapi , just jawab je lah . Dah org sudi nak bertanya , kita sudilah menjawab . mcm pepatah Melayu , org memberi ,
kita merasa . hehe . Ok , soklan beliau , apa yang aku akan buat bila terserempak dengan bf aku jalan dgn awek lain ? hoho .  Haa .. nak promote formspring la pulak . Kalau sudi , jengahlah formspring saya . =) 
Klik SINI . hee ~ 

Ok . Soklan tu pernah jgk Sir Azrul , critical thinking punya lecturer tanya . Then , jawapan beliau , kita tak boleh maen serang jer , ada kemungkinan dia berjalan dgn kakak dia , or kawan dia , or mak dia keee .. hee.
Tapi , kalau dah selalu sgt tgk dia keluar dgn perempuan yg sama , mungkin ada kemungkinan di situ ye , dia ada awek lain . hihi . So , kalau lah aku betul betul dalam situasi tu , maybe ada 3 benda je kot yg aku rasa aku nak buat , tapi salah satu daripada 3 ni je lah .

1 - Jalan selamba badak air je dpn dia . then , buat buat terselisih bahu dgn dia . Then , ckp , opps , sory . Hey , sayang..u ckp u ada kerje kan hari ni?*muka bajet terkejut tak sangka jumpa dia* eh, ni kakak u eh? assalamualaikum kakak . *dgn muka habis manis+ayu* lepas tu salam tgn perempuan tu . =.=

2- Cepat cepat call dia . Tanya dia dekat mana . Lepas tu , terus pergi jalan , buat buat selisih dgn dia . Bagi senyuman paling menggoda , salam and cium tgn dia . lepas tu , ckp , i'm sorry syg . i kena buat ni and terus lempang muka dia laju - laju dpn perempuan tu . hoho

3- Jalan je buat donno . sambil tu peluk erat - erat tgn kwn lelaki yg keluar dgn i time tu . manja manja siket .
kalau dia perasan , baguslah . ckplah dlm hati , kau ingat kau je ada? haha .

Ok , cukup lah aku mengarut ngarut mcm tu . huhu . just jawab soklan je , kan . tapi , kalau perlu utk dipraktikkan , just do it . hekhek . Then , lagi satu soklan tu , aku suka jgk . Kalau diberi peluang , apa yg aku nak buat utk si dia ? hee ~ Erm .. si dia . msti lah someone yg special dlm hidup aku , kan .

Angan - angan tu , kalau boleh nak belajar masak makanan favourite si dia tu , and prepare utk dinner celebrate birthday si dia tu . Lagi satu , teringin jugak , nak jahitkan something , or make something , pakai air tangan sendiri , buat hadiah utk anniversary ker . hehe . =p malangnya , saya masih belum pandai memasak dan menjahit ... T.T sobs , sobs ... awak sabar eh , mal mal ..... hee ~

Hehe . tu je aku nak story morry utk entry nieyh . papai .

p/s : dok struggle study buku recipe , nak pandai masak . =p

2 comments:

beruang said...

sweet ngat aih..
haha

iena_mieyna ^^ said...

beruang : sweet mcm gula2 x?? hee~

story MORRY !

moshi moshi ....!! ^^ rasa mcm lama pulak x taip taip dalam blog nieyh . rindu pulak . hee . so , sebelom titow 
duk ngadap lappie kejap , nak story morry . hehe . td dah puas dah story morry dgn kwn kwn , banyak betul
topik nak citer , kan . biasala , girlsss . hehe . erm ... nk msj , x dak org nak layan pulak , so , gossip gossip je la
dgn kawan kawan tercayunk . hihi . mal mal syg, thanks ya utk gambar yg kamu sent tu . music tu sweet . =)

i love you =)

tadi , teringat nak bukak formspring sbb dah lama tak bukak . then , ada la dalam 20 soklan x jawab lagi . hehe .
20 ja . aku bukan nya famous sgt pun , laen la kalau aku famous mcm Elia tu ke , hehe . maybe la banyak soklan
orang nak tanya kan . hihi . Haa , kenal tak Elia ? Mesti kenalkan , gf Khairul Fahmi . Kenal tak Khairul Fahmi?
Mamat mana pulak yg aku dok citer nieyh kan . haha . Kalau tak kenal , pergi Google . hekhek . Tak pun , boley klik HERE . Macam - macam ada . hehe . Ok , cukup setakat tu sesi iklan percuma utk blog beliau.
Beliau pun dah cukup famous dah sejak-sejak bf dia famous , kan .hehe . Follower pun dah beribu-ribu dah .

Refer ke formspring tadi balik , kan. ada satu soklan tu , act x kenal sgt pun org yg bertanya tu . tapi , just jawab je lah . Dah org sudi nak bertanya , kita sudilah menjawab . mcm pepatah Melayu , org memberi ,
kita merasa . hehe . Ok , soklan beliau , apa yang aku akan buat bila terserempak dengan bf aku jalan dgn awek lain ? hoho .  Haa .. nak promote formspring la pulak . Kalau sudi , jengahlah formspring saya . =) 
Klik SINI . hee ~ 

Ok . Soklan tu pernah jgk Sir Azrul , critical thinking punya lecturer tanya . Then , jawapan beliau , kita tak boleh maen serang jer , ada kemungkinan dia berjalan dgn kakak dia , or kawan dia , or mak dia keee .. hee.
Tapi , kalau dah selalu sgt tgk dia keluar dgn perempuan yg sama , mungkin ada kemungkinan di situ ye , dia ada awek lain . hihi . So , kalau lah aku betul betul dalam situasi tu , maybe ada 3 benda je kot yg aku rasa aku nak buat , tapi salah satu daripada 3 ni je lah .

1 - Jalan selamba badak air je dpn dia . then , buat buat terselisih bahu dgn dia . Then , ckp , opps , sory . Hey , sayang..u ckp u ada kerje kan hari ni?*muka bajet terkejut tak sangka jumpa dia* eh, ni kakak u eh? assalamualaikum kakak . *dgn muka habis manis+ayu* lepas tu salam tgn perempuan tu . =.=

2- Cepat cepat call dia . Tanya dia dekat mana . Lepas tu , terus pergi jalan , buat buat selisih dgn dia . Bagi senyuman paling menggoda , salam and cium tgn dia . lepas tu , ckp , i'm sorry syg . i kena buat ni and terus lempang muka dia laju - laju dpn perempuan tu . hoho

3- Jalan je buat donno . sambil tu peluk erat - erat tgn kwn lelaki yg keluar dgn i time tu . manja manja siket .
kalau dia perasan , baguslah . ckplah dlm hati , kau ingat kau je ada? haha .

Ok , cukup lah aku mengarut ngarut mcm tu . huhu . just jawab soklan je , kan . tapi , kalau perlu utk dipraktikkan , just do it . hekhek . Then , lagi satu soklan tu , aku suka jgk . Kalau diberi peluang , apa yg aku nak buat utk si dia ? hee ~ Erm .. si dia . msti lah someone yg special dlm hidup aku , kan .

Angan - angan tu , kalau boleh nak belajar masak makanan favourite si dia tu , and prepare utk dinner celebrate birthday si dia tu . Lagi satu , teringin jugak , nak jahitkan something , or make something , pakai air tangan sendiri , buat hadiah utk anniversary ker . hehe . =p malangnya , saya masih belum pandai memasak dan menjahit ... T.T sobs , sobs ... awak sabar eh , mal mal ..... hee ~

Hehe . tu je aku nak story morry utk entry nieyh . papai .

p/s : dok struggle study buku recipe , nak pandai masak . =p

2 comments:

beruang said...

sweet ngat aih..
haha

iena_mieyna ^^ said...

beruang : sweet mcm gula2 x?? hee~




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...