Welcome 2011 ^^


Entry first for this new year , 2011 ... hehe ..
rasanya tak lambat sangat kott , even agak lambat jgk la kn tuk wish Happy New Year , Malaysian ! hoho .
Bajet satu Malaysia baca blog ko la ,ina eh ? huhu . nvm , aku wish gak utk satu Malaysia . hek3

Bila dah tahun baru , means bertambah lah jgk umur aku . huhu.
so , aku dah makin remaja lah kiranya skrg . hee ~ Welcome 19 ! haha
Dah 19 dah aku skrg yer , nape ntah , aku still rasa aku mcm 16 lagi . hek3

Normal lah , every year , msti aku buat list azam . konon nak berubah lah . huhu
eh , tapi aku mmg betul2 berubah ape .. even tak bnyk , sikit tetap ada . hoho
ye la , sikit pun lebih baik dari tak da langsung . erk !

Mcm tahun lepas , aku punya azam , daripada 3 , 2 dah tertunai .
Satu jer yg x tunai2 , mmg sejak aku Form 4 lg ha , azam nieyh aku forward ke setiap tahun baru .
Haisy ! azam nak dapat pointer 3.0 above . mcm senang , tp susah lah . hee~

Masa aku Form 4 ( 2008) , azam tu tak tertunai sbb aku byk keja nak buat . lg2 , tahun ni tahun aku honeymoon .
haha .. baru lps PMR kan .. enjoy sikit jaa ...
Busy gilaaaa ! hoho . time tu la aku bnyk tido , bnyk main , bnyk ponteng , bnyk nakal , tp x jahat .
hehe .. ye la , baru nak remaja lah , kn . normal kott . ngee ~

So , aku forward lah pulak azam tu g tahun baru lps tu , 2010 .
tahun critical lah time tu coz nak SPM kan . hoho . aku forward azam ni sekali dgn 2 lagi azam aku .
Tak tau la kat mana silap kn , aku tak dapat tunai gak azam nak dpt pointer 3.0 above nie . huhu
hee ~ tahun nie pun actually lagi banyak aku main . hoho . 

So , sampai lah ke tahun ni , tahun ke 3 aku bwk azam yg sama ....
nak dapat pointer 3.0 above . cian aku . kwn kwn aku belambak lambak pointer high high .
aku jer .. tp , tak pe . peluang masih banyak . hihi

tahun ni punya azam :

1 ) nak dapat pointer 3.0
2)  tak mo nakal nakal dah , nak jadi baik sikit e.g : bgn awal ( hari ada kls jer) =p
                                                                              pergi kelas awal ( tak kan msuk kls time take 5 dah ) =D
3)  nak berjimat jimat . tak nak boros boros . elaun tak nak habis awal ( habis hujung-hujung sem , x pa la)
4)  ni azam sampingan , hua3 .. nak dapat band 4 utk MUET even aku rasa mcm impossible sikit , kn.
     heee ~ tp , x pe , bak kata cikgu aku dulu , keajaiban boleh berlaku sekelip mata . hoho
5)  thn nie , target nak dpt lesen kereta pulak . aku jealous kwn kwn suma ley bawak keta dah . ^^

Erm .. harapnye tahun ni hidup lebih ceria , bahagia , warna-warni cm ice-cream . hoho .

No comments:

Welcome 2011 ^^


Entry first for this new year , 2011 ... hehe ..
rasanya tak lambat sangat kott , even agak lambat jgk la kn tuk wish Happy New Year , Malaysian ! hoho .
Bajet satu Malaysia baca blog ko la ,ina eh ? huhu . nvm , aku wish gak utk satu Malaysia . hek3

Bila dah tahun baru , means bertambah lah jgk umur aku . huhu.
so , aku dah makin remaja lah kiranya skrg . hee ~ Welcome 19 ! haha
Dah 19 dah aku skrg yer , nape ntah , aku still rasa aku mcm 16 lagi . hek3

Normal lah , every year , msti aku buat list azam . konon nak berubah lah . huhu
eh , tapi aku mmg betul2 berubah ape .. even tak bnyk , sikit tetap ada . hoho
ye la , sikit pun lebih baik dari tak da langsung . erk !

Mcm tahun lepas , aku punya azam , daripada 3 , 2 dah tertunai .
Satu jer yg x tunai2 , mmg sejak aku Form 4 lg ha , azam nieyh aku forward ke setiap tahun baru .
Haisy ! azam nak dapat pointer 3.0 above . mcm senang , tp susah lah . hee~

Masa aku Form 4 ( 2008) , azam tu tak tertunai sbb aku byk keja nak buat . lg2 , tahun ni tahun aku honeymoon .
haha .. baru lps PMR kan .. enjoy sikit jaa ...
Busy gilaaaa ! hoho . time tu la aku bnyk tido , bnyk main , bnyk ponteng , bnyk nakal , tp x jahat .
hehe .. ye la , baru nak remaja lah , kn . normal kott . ngee ~

So , aku forward lah pulak azam tu g tahun baru lps tu , 2010 .
tahun critical lah time tu coz nak SPM kan . hoho . aku forward azam ni sekali dgn 2 lagi azam aku .
Tak tau la kat mana silap kn , aku tak dapat tunai gak azam nak dpt pointer 3.0 above nie . huhu
hee ~ tahun nie pun actually lagi banyak aku main . hoho . 

So , sampai lah ke tahun ni , tahun ke 3 aku bwk azam yg sama ....
nak dapat pointer 3.0 above . cian aku . kwn kwn aku belambak lambak pointer high high .
aku jer .. tp , tak pe . peluang masih banyak . hihi

tahun ni punya azam :

1 ) nak dapat pointer 3.0
2)  tak mo nakal nakal dah , nak jadi baik sikit e.g : bgn awal ( hari ada kls jer) =p
                                                                              pergi kelas awal ( tak kan msuk kls time take 5 dah ) =D
3)  nak berjimat jimat . tak nak boros boros . elaun tak nak habis awal ( habis hujung-hujung sem , x pa la)
4)  ni azam sampingan , hua3 .. nak dapat band 4 utk MUET even aku rasa mcm impossible sikit , kn.
     heee ~ tp , x pe , bak kata cikgu aku dulu , keajaiban boleh berlaku sekelip mata . hoho
5)  thn nie , target nak dpt lesen kereta pulak . aku jealous kwn kwn suma ley bawak keta dah . ^^

Erm .. harapnye tahun ni hidup lebih ceria , bahagia , warna-warni cm ice-cream . hoho .

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...