Contest : 'Pic' paling sempoi ...


Balik je dari kampung , terus online blog . Ehem . ( Padahal sebenarnya aku takot ) Mau tak nya , sekarang ni dah mula cuti sem , aku sorang je tergedik - gedik duduk dalam kolej ni . Uhuk . Tak pe . Esok aku dah nak balik . Huhu . Godek - godek blog , tengok shoutmix , anda di tag untuk contest . Wee ~ Thanks untuk Cik Hannyesandra sudi meng tag saya . Hehe . 

Contest ape ? Tengok tajuk tak ? tak tengok ? pergi tengok . Scroll balik mouse ke atas . Keh keh keh . Contest nya ialah ..... Pic Paling Sempoi . Mak aiihhh . Ehem . Aku ni pics pun ada lah berapa keping je . Huhu . Tu pun semua tak sempoi . Comel banyak lah . Kah kah kah . Ehem . Ok , contest ini anjuran Akak CintaZulaikha . Disebabkan orang dah tag , hehe .... Aku pun dengan suka - suki nya mengutarakan ( mesti cikgu BM aku menangis meraung tengok penggunaan bahasa aku .. T.T )  pic ni untuk contest ni ..


Hehe . Ini diaa ... Erm , actually ini pic antara aku dengan roommate aku . Ada 2 orang , tapi ni antara salah sorang . Hehe . Sebab apa aku cakap pic ni sempoi ? Err .. actually aku tak sure arh pic ni sempoi ke taakkk . Hua hua hua . Ehem .

Hehe . Aku rasa pic ni sempoi sebab aku dengan kawan . Seriously , bila aku dengan kawan , aku akan rasa sempoi sangatt sebab kawan - kawan aku semua sempoi . Sebagai roommate , banyak benda yang kita orang dah berkongsi bersama . Ohhh .. ( sayu plak tetibaaa ) Kui kui kui . Oh ya , ada penambahan objek dalam pic ni ye , the 'tangan' . Milik siapakah tangan itu ? Ada berani nak teka ?? Hak hak hak . Itu floormate nya tangan . The sofia blurp blurp . Sebab tu aku cakap pic ni sempoi , tengok tu , tak dapat masuk muka pun , tangan aje pun cukuplah . Kan aku dah cakap kawan - kawan aku sempooiii . Korang tak percaya . Hak hak hak .  

Boleh masukkan dua tak eh ?? Berkobar - kobar pulak join contest kan...Huhu .. Maklumlah , first time kot join contest blogger ... =.= Hehe ... Tak kisah arh ... Just nak tunjuk jugak pic yang ni .... =)

All my floor mates yang sangat sempoi .... =) Oh ya , sorang tak da sebab jadi tukang ambil gambar ... Beyla the kaki buli . hekhek


Sekian . Itu sahaja . Hehe. Oh ya , syarat last contest ni kena tag 3 orang blogger lain .. Urm , nak tag 3 orang dayang toek :







9 comments:

Afufu said...

Kesian sofia. hang cakap tu macam dia desperate sgt nak masuk dlm gambar tu. hahaha!

iena_mieyna ^^ said...

alaa...sofia okey lah..sofia sempoi jer...=)

CintaZulaikha said...

hakhakhak...sempoi r dik..tak kisah nak letk 2..janji sempoi, yer tak..

ni akak gatai2 nak tya, mna pic kat sidebar..pic yg tak kiut sgt tuh..hihi~~sowi..

CintaZulaikha said...

halamk...sori la dik. line akak ni sgt lem..da ada pon sbnrnya..tq..Weeeeeeeeeeee...

iena_mieyna ^^ said...

akak : hehe..okey je...sempoi erk??heheh

Hanny Esandra said...

hahaha..
nak terpecah perut la tgk nama2 link blog kawan2 iena.. hihi.. ;p
thnks keh..

iena_mieyna ^^ said...

hanny Esandra : hihi...diorang tak kisah...comel kan nama dia orang?hehehe...welcome...=)

the name used said...

ya, yang paling sempoi tu tangan SAYA okay. BAIK betol iena ni. hahaha
so, kita pun kena join eh?

iena_mieyna ^^ said...

sofia : hehehe.....join la cyunk....=)

Contest : 'Pic' paling sempoi ...


Balik je dari kampung , terus online blog . Ehem . ( Padahal sebenarnya aku takot ) Mau tak nya , sekarang ni dah mula cuti sem , aku sorang je tergedik - gedik duduk dalam kolej ni . Uhuk . Tak pe . Esok aku dah nak balik . Huhu . Godek - godek blog , tengok shoutmix , anda di tag untuk contest . Wee ~ Thanks untuk Cik Hannyesandra sudi meng tag saya . Hehe . 

Contest ape ? Tengok tajuk tak ? tak tengok ? pergi tengok . Scroll balik mouse ke atas . Keh keh keh . Contest nya ialah ..... Pic Paling Sempoi . Mak aiihhh . Ehem . Aku ni pics pun ada lah berapa keping je . Huhu . Tu pun semua tak sempoi . Comel banyak lah . Kah kah kah . Ehem . Ok , contest ini anjuran Akak CintaZulaikha . Disebabkan orang dah tag , hehe .... Aku pun dengan suka - suki nya mengutarakan ( mesti cikgu BM aku menangis meraung tengok penggunaan bahasa aku .. T.T )  pic ni untuk contest ni ..


Hehe . Ini diaa ... Erm , actually ini pic antara aku dengan roommate aku . Ada 2 orang , tapi ni antara salah sorang . Hehe . Sebab apa aku cakap pic ni sempoi ? Err .. actually aku tak sure arh pic ni sempoi ke taakkk . Hua hua hua . Ehem .

Hehe . Aku rasa pic ni sempoi sebab aku dengan kawan . Seriously , bila aku dengan kawan , aku akan rasa sempoi sangatt sebab kawan - kawan aku semua sempoi . Sebagai roommate , banyak benda yang kita orang dah berkongsi bersama . Ohhh .. ( sayu plak tetibaaa ) Kui kui kui . Oh ya , ada penambahan objek dalam pic ni ye , the 'tangan' . Milik siapakah tangan itu ? Ada berani nak teka ?? Hak hak hak . Itu floormate nya tangan . The sofia blurp blurp . Sebab tu aku cakap pic ni sempoi , tengok tu , tak dapat masuk muka pun , tangan aje pun cukuplah . Kan aku dah cakap kawan - kawan aku sempooiii . Korang tak percaya . Hak hak hak .  

Boleh masukkan dua tak eh ?? Berkobar - kobar pulak join contest kan...Huhu .. Maklumlah , first time kot join contest blogger ... =.= Hehe ... Tak kisah arh ... Just nak tunjuk jugak pic yang ni .... =)

All my floor mates yang sangat sempoi .... =) Oh ya , sorang tak da sebab jadi tukang ambil gambar ... Beyla the kaki buli . hekhek


Sekian . Itu sahaja . Hehe. Oh ya , syarat last contest ni kena tag 3 orang blogger lain .. Urm , nak tag 3 orang dayang toek :







9 comments:

Afufu said...

Kesian sofia. hang cakap tu macam dia desperate sgt nak masuk dlm gambar tu. hahaha!

iena_mieyna ^^ said...

alaa...sofia okey lah..sofia sempoi jer...=)

CintaZulaikha said...

hakhakhak...sempoi r dik..tak kisah nak letk 2..janji sempoi, yer tak..

ni akak gatai2 nak tya, mna pic kat sidebar..pic yg tak kiut sgt tuh..hihi~~sowi..

CintaZulaikha said...

halamk...sori la dik. line akak ni sgt lem..da ada pon sbnrnya..tq..Weeeeeeeeeeee...

iena_mieyna ^^ said...

akak : hehe..okey je...sempoi erk??heheh

Hanny Esandra said...

hahaha..
nak terpecah perut la tgk nama2 link blog kawan2 iena.. hihi.. ;p
thnks keh..

iena_mieyna ^^ said...

hanny Esandra : hihi...diorang tak kisah...comel kan nama dia orang?hehehe...welcome...=)

the name used said...

ya, yang paling sempoi tu tangan SAYA okay. BAIK betol iena ni. hahaha
so, kita pun kena join eh?

iena_mieyna ^^ said...

sofia : hehehe.....join la cyunk....=)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...