Meet MUET again !

Holla ^^ Ini pun kategori instant entry . Hoho . Tak menyempat - nyempat nak buat entry . Huhu . Kesian blog ni terbiar je . Ada sikit masa , so , up lah satu entry busuk - busuk ni . Haha . Baru habis dengan MUET . Ye , MUET . Tak payah nak buat muka dengan aku kalau kau tau aku ambik MUET ni dah 2 kali . Haha . Ni kali ke - 2 aku ambik MUET ni sebab course yang demand . Padan muka aku !

Tajuk untuk Speaking test kali ini adalah ........ which television programme is the most beneficial programme for you ? Rasa tajuk ini menarik ? Huhu . At least dia tak tanya aku pasal isu semasa , aku dah bersyukur . Keh keh keh . Kali ni aku jadi candidate C lagiii . Huhu . Tapi kali ni menarik sebab , group aku , hanya aku lah sekuntum bunga yang mewangi di dalamnya . Hahaha . Oh , pelissss lahhh !  =.= Group aku semuaa lelaki , aku sorang je perempuan . Best ! Kah kah kah . Gatal youu ... 

So , next , tak sabar tunggu nak habiskan reading , writing , listening test sebab aku malas dah nak pikir semua - semua tu . Hoho . Aku jugak tak sabar nak habiskan cuti sem aku ni dan bersara daripada jawatan PENIDOR TEGAR selama 2 bulan bercuti di rumah ni . Huhu . Kawan - kawan , saya rinduuu anda semua kecuali Ain Ngek - Ngek dan Beyla Toing - Toing sebab aku asyik jumpa diorang ja . Hehehe .


p/s : Tak sabar nak balik UiTM . Sekian .

6 comments:

Afufu said...

Aku pun sorang je tadi dalam gerup. Malu kot! Bukan diorang tak tau aku fobia dengan laki ni aauwww~

athiera said...

balik sekarang!!haha

athiera said...

afaf : ekau fobia ??? hek hek hek
ain : mari lah pulang bersama ku ... huhuhu

Hanny Esandra said...

hahaha.. klakar la awk ni.. gudluck 4 muet kehh..

CintaZulaikha said...

seronoknya jd heroin dlm grup hero2 malaya...kikikikih~~

berusaha tuk muet k..

iena_mieyna ^^ said...

hanny esandra:hehe....thanks..doakan sy dapat band 10..keh keh keh

cintazulaikha: akak..memang best sangaattt...>_<

Meet MUET again !

Holla ^^ Ini pun kategori instant entry . Hoho . Tak menyempat - nyempat nak buat entry . Huhu . Kesian blog ni terbiar je . Ada sikit masa , so , up lah satu entry busuk - busuk ni . Haha . Baru habis dengan MUET . Ye , MUET . Tak payah nak buat muka dengan aku kalau kau tau aku ambik MUET ni dah 2 kali . Haha . Ni kali ke - 2 aku ambik MUET ni sebab course yang demand . Padan muka aku !

Tajuk untuk Speaking test kali ini adalah ........ which television programme is the most beneficial programme for you ? Rasa tajuk ini menarik ? Huhu . At least dia tak tanya aku pasal isu semasa , aku dah bersyukur . Keh keh keh . Kali ni aku jadi candidate C lagiii . Huhu . Tapi kali ni menarik sebab , group aku , hanya aku lah sekuntum bunga yang mewangi di dalamnya . Hahaha . Oh , pelissss lahhh !  =.= Group aku semuaa lelaki , aku sorang je perempuan . Best ! Kah kah kah . Gatal youu ... 

So , next , tak sabar tunggu nak habiskan reading , writing , listening test sebab aku malas dah nak pikir semua - semua tu . Hoho . Aku jugak tak sabar nak habiskan cuti sem aku ni dan bersara daripada jawatan PENIDOR TEGAR selama 2 bulan bercuti di rumah ni . Huhu . Kawan - kawan , saya rinduuu anda semua kecuali Ain Ngek - Ngek dan Beyla Toing - Toing sebab aku asyik jumpa diorang ja . Hehehe .


p/s : Tak sabar nak balik UiTM . Sekian .

6 comments:

Afufu said...

Aku pun sorang je tadi dalam gerup. Malu kot! Bukan diorang tak tau aku fobia dengan laki ni aauwww~

athiera said...

balik sekarang!!haha

athiera said...

afaf : ekau fobia ??? hek hek hek
ain : mari lah pulang bersama ku ... huhuhu

Hanny Esandra said...

hahaha.. klakar la awk ni.. gudluck 4 muet kehh..

CintaZulaikha said...

seronoknya jd heroin dlm grup hero2 malaya...kikikikih~~

berusaha tuk muet k..

iena_mieyna ^^ said...

hanny esandra:hehe....thanks..doakan sy dapat band 10..keh keh keh

cintazulaikha: akak..memang best sangaattt...>_<




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...