............

Entry tak bertajuk! AMARAN : Entry ini tak sepatutnya dimasyukkan ke blog ini . But ....... who cares?? Hehehe ...

Pertamanya , saya nak bgtau kpd org yg saya syg , saya syg kamu sgt! Ye , terima kasih sbb sudi hadir dlm hidup saya walaupun baru je genap beberapa bln . Tapi , selama beberapa bulan tu lah waktu yg paling indah dlm hidup saya . Saya mungkin atau sebetulnya selalu susahkn kamu . Tapi , sejujurnya saya tak pernah terniat utk susahkan kamu . Terima kasih sbb sudi melayan kerenah saya , berada di sisi saya dan jadi telinga ke dua saya . Walau sememangnya , saya tau kdg2 saya ni mengada - ngada je . Terima kasih sbb sudi bersabar dan masih bersama saya . =)

Terima kasih sbb sampai skrg masih sudi baca blog saya . Saya ingat lg , masa blog saya ni belum ada pembaca , follower , blog ini cuma ada saya . Saya lah yg menulis , saya lah yg membaca , tapi saya tak pernah pulak lak komen entry sendiri . Hehehe . Rupanya saya silap , saya ada seorang silent reader rupanya . Yg sudi baca semua entry bosan saya tu . Entry kebudak - budakkan saya tu . Walaupun entry tu panjang berjela tanpa gambar , tapi , kamu sangat bersabar utk menghabiskan membacanya . Walaupun kamu tak pernah ckp , tapi saya tau . Kamu selalu baca entry saya dlm blog ni , kamu tak komen dgn tulisan , tapi kamu komen dgn lisan . Hehe . Terima kasih buat kamu sbb sudi sokong saya dari dulu sampai skrg . 

Maafkan saya pernah buat kamu terasa hati . Saya tak pernah berniat utk sakitkan hati sesiapa . Sama ada secara saya sedar atau tak , saya tak pernah berniat . Terima kasih sbb masih sudi dan sentiasa sudi memaafkan saya .  Mungkin kamu selalu ckp tentang kawan - kawan yg dah lama mengenali saya , terutama kwn lelaki . Sejujurnya , bg saya , saya tak pernah menganggarkan cinta dgn masa . Saya tak pernah beranggapan org yg kenal lama dgn saya akan lebih mengenali saya . Cinta tu buta . Mereka mungkin lebih lama kenal saya , tapi cara mereka mengenali saya tak akan sama dan tak pernah sama dgn cara kamu kenal saya . Kamu antara org yg saya perlukan di sisi saya saat saya dilanda masalah , sedih , saat saya dah give up dgn kehidupan . Paling penting , kamu di hati saya adalah berbeza dgn mereka di hati saya . Saya syg kamu! =)

Terima kasih atas semua jasa kamu kpd saya . Walaupun kita belum ada sbrg ikatan , entah kenapa kamu terlalu baik dgn saya . Terima kasih sudi temankan saya di luar kelas saat saya takut nak masuk kelas sbb lewat . Terima kasih sudi luangkan masa call saya setiap malam walaupun kamu sibuk dgn assignment . Terima kasih sudi luangkan walau sedikit masa baca blog saya . Paling tak terhingga , terima kasih sbb sudi layan karenah saya yg kuat merajuk , mengarut tapi mujur lah saya tak kuat membebel mcm kamu . Hehe . Terima kasih jgk , sudi kejutkan saya setiap pagi sepanjang Sem 1 semata - mata tak nak saya ponteng kelas BEL pukul 8 pagi setiap hari . Dan ... Terima kasih jgk sudi menyumbangkan dana utk saya , pergi photostat balik semua nota utk final gara - gara saya yg cuai ni dah hilangkan semua fail dan nota penting utk final saya sendiri . Huhu . Mungkin sem dpn saya tak perlu risau lagi kalau nak hilangkan nota lagi . Hehehehe . =p Terima kasih! Hehe .

Terima kasih utk semua yg kamu dah korbankan dan usahakan utk saya . Saya syg kamu sgt! Saya tak nak tulis bnyk2 sbb saya takut kamu riak . Hehehe . Ape pun , saya syg kamu 4 eva! Saya sekali lagi nak mengada-ngada dgn mengharapkan sesuatu dripada kamu . Hehe . Saya harap sgt hubungan yg kta bina berakhir dgn sesuatu yg bahagia . Saya harap ini bukan kali pertama dan terakhir saya dpt bersama kamu raikan birthday kamu walaupun dari jauh . Hehe . Happy Birthday ke 20 on 3 May Akmal Mal ^^ . Video nanti lah saya up kan . Huhu . Hadiah ? Saya up entry ni semata2 x nak beli hadiah kt kamu lah . Kih3 . =p 


1 comment:

Mohd Akmal said...

Dalam malam yg dingin..
Ku tatap dinding nan sepi..
Pilu menggema dalam hati..
Terjerumus dalam belaian mati yang mulai mengajakku pergi..

Badan terasa kaku kerana memikirkanmu..
Mulut tdk dapat berbicara jiwa-jiwa bersama dengan doa ku..
Agar kembali semula hati dan pikiran bersatu..
Untuk selalu ingat dirinya dalam pikiranku..

Ku jalani walau terasa sakit..
Walau dada ini terasa menghimpit..
Tak dapat memeluk untuk hilangkan rasa rindu..
Tak dapat mencium kerana bukan milikku..
Kerinduan dan cinta ku pendam..
Perlahan mulai kelam..

Kepedihan selalu membara dihati..
Sampai bila ku tahan rasa ini..
Sukar sekali rasanya terucap…
Hanya sehelai kertas segalanya ku curahkan..
Untuk sebuah ungkapan yang tak kesampaian...
Senang sedih dan luka dihati..
Karena cintamu, aku sangat bererti..nur amalina..

............

Entry tak bertajuk! AMARAN : Entry ini tak sepatutnya dimasyukkan ke blog ini . But ....... who cares?? Hehehe ...

Pertamanya , saya nak bgtau kpd org yg saya syg , saya syg kamu sgt! Ye , terima kasih sbb sudi hadir dlm hidup saya walaupun baru je genap beberapa bln . Tapi , selama beberapa bulan tu lah waktu yg paling indah dlm hidup saya . Saya mungkin atau sebetulnya selalu susahkn kamu . Tapi , sejujurnya saya tak pernah terniat utk susahkan kamu . Terima kasih sbb sudi melayan kerenah saya , berada di sisi saya dan jadi telinga ke dua saya . Walau sememangnya , saya tau kdg2 saya ni mengada - ngada je . Terima kasih sbb sudi bersabar dan masih bersama saya . =)

Terima kasih sbb sampai skrg masih sudi baca blog saya . Saya ingat lg , masa blog saya ni belum ada pembaca , follower , blog ini cuma ada saya . Saya lah yg menulis , saya lah yg membaca , tapi saya tak pernah pulak lak komen entry sendiri . Hehehe . Rupanya saya silap , saya ada seorang silent reader rupanya . Yg sudi baca semua entry bosan saya tu . Entry kebudak - budakkan saya tu . Walaupun entry tu panjang berjela tanpa gambar , tapi , kamu sangat bersabar utk menghabiskan membacanya . Walaupun kamu tak pernah ckp , tapi saya tau . Kamu selalu baca entry saya dlm blog ni , kamu tak komen dgn tulisan , tapi kamu komen dgn lisan . Hehe . Terima kasih buat kamu sbb sudi sokong saya dari dulu sampai skrg . 

Maafkan saya pernah buat kamu terasa hati . Saya tak pernah berniat utk sakitkan hati sesiapa . Sama ada secara saya sedar atau tak , saya tak pernah berniat . Terima kasih sbb masih sudi dan sentiasa sudi memaafkan saya .  Mungkin kamu selalu ckp tentang kawan - kawan yg dah lama mengenali saya , terutama kwn lelaki . Sejujurnya , bg saya , saya tak pernah menganggarkan cinta dgn masa . Saya tak pernah beranggapan org yg kenal lama dgn saya akan lebih mengenali saya . Cinta tu buta . Mereka mungkin lebih lama kenal saya , tapi cara mereka mengenali saya tak akan sama dan tak pernah sama dgn cara kamu kenal saya . Kamu antara org yg saya perlukan di sisi saya saat saya dilanda masalah , sedih , saat saya dah give up dgn kehidupan . Paling penting , kamu di hati saya adalah berbeza dgn mereka di hati saya . Saya syg kamu! =)

Terima kasih atas semua jasa kamu kpd saya . Walaupun kita belum ada sbrg ikatan , entah kenapa kamu terlalu baik dgn saya . Terima kasih sudi temankan saya di luar kelas saat saya takut nak masuk kelas sbb lewat . Terima kasih sudi luangkan masa call saya setiap malam walaupun kamu sibuk dgn assignment . Terima kasih sudi luangkan walau sedikit masa baca blog saya . Paling tak terhingga , terima kasih sbb sudi layan karenah saya yg kuat merajuk , mengarut tapi mujur lah saya tak kuat membebel mcm kamu . Hehe . Terima kasih jgk , sudi kejutkan saya setiap pagi sepanjang Sem 1 semata - mata tak nak saya ponteng kelas BEL pukul 8 pagi setiap hari . Dan ... Terima kasih jgk sudi menyumbangkan dana utk saya , pergi photostat balik semua nota utk final gara - gara saya yg cuai ni dah hilangkan semua fail dan nota penting utk final saya sendiri . Huhu . Mungkin sem dpn saya tak perlu risau lagi kalau nak hilangkan nota lagi . Hehehehe . =p Terima kasih! Hehe .

Terima kasih utk semua yg kamu dah korbankan dan usahakan utk saya . Saya syg kamu sgt! Saya tak nak tulis bnyk2 sbb saya takut kamu riak . Hehehe . Ape pun , saya syg kamu 4 eva! Saya sekali lagi nak mengada-ngada dgn mengharapkan sesuatu dripada kamu . Hehe . Saya harap sgt hubungan yg kta bina berakhir dgn sesuatu yg bahagia . Saya harap ini bukan kali pertama dan terakhir saya dpt bersama kamu raikan birthday kamu walaupun dari jauh . Hehe . Happy Birthday ke 20 on 3 May Akmal Mal ^^ . Video nanti lah saya up kan . Huhu . Hadiah ? Saya up entry ni semata2 x nak beli hadiah kt kamu lah . Kih3 . =p 


1 comment:

Mohd Akmal said...

Dalam malam yg dingin..
Ku tatap dinding nan sepi..
Pilu menggema dalam hati..
Terjerumus dalam belaian mati yang mulai mengajakku pergi..

Badan terasa kaku kerana memikirkanmu..
Mulut tdk dapat berbicara jiwa-jiwa bersama dengan doa ku..
Agar kembali semula hati dan pikiran bersatu..
Untuk selalu ingat dirinya dalam pikiranku..

Ku jalani walau terasa sakit..
Walau dada ini terasa menghimpit..
Tak dapat memeluk untuk hilangkan rasa rindu..
Tak dapat mencium kerana bukan milikku..
Kerinduan dan cinta ku pendam..
Perlahan mulai kelam..

Kepedihan selalu membara dihati..
Sampai bila ku tahan rasa ini..
Sukar sekali rasanya terucap…
Hanya sehelai kertas segalanya ku curahkan..
Untuk sebuah ungkapan yang tak kesampaian...
Senang sedih dan luka dihati..
Karena cintamu, aku sangat bererti..nur amalina..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...