Life just repeat the same things

Currently at Merbok already . Pejam celik , pejam celik , pejam , pejam , pejam and celik balik , habis dah cuti 2 bulan tu . (Ooooyeah!) Bila balik je UiTM ni , tiba - tiba je mood yg berkobar-kobar bajet  rajen nak p kuliah semua tu hilang . Berterbangan di udara bagai dedebu halus . (Ceh , bahasa novel selalu ) Ni semua salah abah sbb bawak keta laju sgt , sbb tu semangat semua terbang .

Lepas belek , belek , belek , dan belek jadual dlm iCRESS tu , jadual kelas buat sementara waktu ni masih heaven . (Bagus la . Nampaknya buat permulaan belum ada tanda-tanda kelas yg bakal terkorban utk sem ni) . Sampai awai tapi barang - barang satu apa pun tak kemas lagi . Tunggang-langgang ja aku tengok barang-barang aku . Malang lah nasib kau wahai barang-barang . terbiar sepi je tapi untung jugak la sbb bertuankan gadis comel spt aku . ( wink2)

Betul la org ckp , bila hati x tenang , buat apa pun tak menjadi . Semua tak kena . Makan x kenyang , tidur x lena , mandi x basah . ( Bukan ni gaya org angau kah?) Semua benda serba tak kena . Hurm ... Kalau diikutkan hati rasa mcm tak nak belajar dah je . Huhu . Kan best kalau ada anak Dato' mana2 dtg minang aku . XD


Bermula dari hari ni , hidup dan rutin harian akan bermula spt selalu lah . Tapi, agak best sikit bila duduk sini walau pun terpaksa kena pergi kelas , tapi ada kawan-kawan . Tak da lah rasa sunyi and boring sgt mcm cuti 2 bulan duk terperap dekat rumah je tu kan .

Macam biasa : Weekdays - Kuliah , kuliah , tidoooo , kuliah (kalau terjaga dari tido antara gap la) ,fb , fb .        blog , fb, tidoooo

Weekend - tidooooo , hang out ( kalau ada duit lah kan ) , kalau tak hang out , tido , tido , tidooooooo, movie , tido , sembang , gossip , mengumpat , tidooo

Heaven nya hidup ! =.=


p/s : Time taip entry ni lah baru aku perasan hidup aku banyak dihabiskan utk TIDO . >_<





2 comments:

the name used said...

haha sangat betul. eina kuat tidur.

iena_mieyna ^^ said...

jangan bising.. =p

Life just repeat the same things

Currently at Merbok already . Pejam celik , pejam celik , pejam , pejam , pejam and celik balik , habis dah cuti 2 bulan tu . (Ooooyeah!) Bila balik je UiTM ni , tiba - tiba je mood yg berkobar-kobar bajet  rajen nak p kuliah semua tu hilang . Berterbangan di udara bagai dedebu halus . (Ceh , bahasa novel selalu ) Ni semua salah abah sbb bawak keta laju sgt , sbb tu semangat semua terbang .

Lepas belek , belek , belek , dan belek jadual dlm iCRESS tu , jadual kelas buat sementara waktu ni masih heaven . (Bagus la . Nampaknya buat permulaan belum ada tanda-tanda kelas yg bakal terkorban utk sem ni) . Sampai awai tapi barang - barang satu apa pun tak kemas lagi . Tunggang-langgang ja aku tengok barang-barang aku . Malang lah nasib kau wahai barang-barang . terbiar sepi je tapi untung jugak la sbb bertuankan gadis comel spt aku . ( wink2)

Betul la org ckp , bila hati x tenang , buat apa pun tak menjadi . Semua tak kena . Makan x kenyang , tidur x lena , mandi x basah . ( Bukan ni gaya org angau kah?) Semua benda serba tak kena . Hurm ... Kalau diikutkan hati rasa mcm tak nak belajar dah je . Huhu . Kan best kalau ada anak Dato' mana2 dtg minang aku . XD


Bermula dari hari ni , hidup dan rutin harian akan bermula spt selalu lah . Tapi, agak best sikit bila duduk sini walau pun terpaksa kena pergi kelas , tapi ada kawan-kawan . Tak da lah rasa sunyi and boring sgt mcm cuti 2 bulan duk terperap dekat rumah je tu kan .

Macam biasa : Weekdays - Kuliah , kuliah , tidoooo , kuliah (kalau terjaga dari tido antara gap la) ,fb , fb .        blog , fb, tidoooo

Weekend - tidooooo , hang out ( kalau ada duit lah kan ) , kalau tak hang out , tido , tido , tidooooooo, movie , tido , sembang , gossip , mengumpat , tidooo

Heaven nya hidup ! =.=


p/s : Time taip entry ni lah baru aku perasan hidup aku banyak dihabiskan utk TIDO . >_<





2 comments:

the name used said...

haha sangat betul. eina kuat tidur.

iena_mieyna ^^ said...

jangan bising.. =p




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...