A WiSh ...

video
Ehem.... Ni la satu2 nya entry dalam blog ni yang ada video buatan saya^^Hehe .Buat Akmal Mal.. I wish you Happy Birthday . Dah tua .  Hehehe . Semoga panjang umor murah rezeki . Tak tau dah la kali berapa punya wish dah . Saya tak handal sangat buat video ni , tapi tak tau kenapa saya agak tergedik - gediksss jugak nak buat . Hehehe . Dah ada video , tak payah bagi hadiah dah kan?? =)) (Penat lah jugak pulun dok cari masalah dlm video ni yang tetiba je disekat oleh Youtube =.=)
p/s : Saya post dekat blog je lah . Nak bagi dekat kamu terus , jauuhh ... So, saya gunakan blog saya ni lah . Hehe . Lagi satu , tengok senyap - senyap dah la eh , jgn nak komen banyak ... Haha . Gelak pun TAK BOLEH ! >_<

No comments:

A WiSh ...

video
Ehem.... Ni la satu2 nya entry dalam blog ni yang ada video buatan saya^^Hehe .Buat Akmal Mal.. I wish you Happy Birthday . Dah tua .  Hehehe . Semoga panjang umor murah rezeki . Tak tau dah la kali berapa punya wish dah . Saya tak handal sangat buat video ni , tapi tak tau kenapa saya agak tergedik - gediksss jugak nak buat . Hehehe . Dah ada video , tak payah bagi hadiah dah kan?? =)) (Penat lah jugak pulun dok cari masalah dlm video ni yang tetiba je disekat oleh Youtube =.=)
p/s : Saya post dekat blog je lah . Nak bagi dekat kamu terus , jauuhh ... So, saya gunakan blog saya ni lah . Hehe . Lagi satu , tengok senyap - senyap dah la eh , jgn nak komen banyak ... Haha . Gelak pun TAK BOLEH ! >_<

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...