Bye Bye Eighteen And Welcome Nineteen :)

It's 1st of July . The one of special days in my life . Hihi . From 18 to 19 . How I miss my 18's life . :) A number that teach me a lot of experiences in life , welcome to a teenage world . Hehe . Dalam masa umo 18 thn tu lah , aku faham maksud hidup aku yg sebenar , aku faham yg aku dah dewasa , aku faham yg aku dah tak boleh harapkan sesiapa lagi utk tlg aku , tapi aku yg akan diharapkan utk tlg org . Hehe . Ye lah , dah besar - besar , mstilah jdi harapan mama , abah , dan adik - adik tersayang . :)

Tak bnyk yg aku harapkan utk kali ni . Cuma b'hrp semoga aku ada lagi peluang utk merasa birthday yg ke-20 nanti :) B'hrp moga dikekalkan semua kebahagiaan yg ada , ditabahkan hati tempuhi semua ujian sedia ada , mendatang atau pun yg dah lepas - lepas . Hihi . 

Hadiah plg b'makna utk birthday kali ni ? Hehe . Ye, hadiah daripada Allah . Thank you Allah sbb satukan aku dgn mama lagi . Temukan aku dgn mama lagi . The most precious gift from Him . :) Thank you Allah sbb sembuhkan abah , murahkan rezeki pada abah ...Thank you Allah sbb masih bagi aku peluang utk kali ni , terus jaga adik - adik . :)

Thank you Allah sbb masih berikan aku kwn - kwn yg masih sudi menjadi kwn aku , SOFIABEYLAAINAFAF, YANA & AZIM . The best floormates ever . Hihi . Buat Ain , walaupun dari jauh , tetap kawan terbaek . :) Tak kurang jugak adanya classmates yg sangat sporting , gila - gila and the best lah . Hehe . Ada - adanya diorang ni lah yg menceriakan hari - hari aku dkt Merbok . Hehe .

Tak lupa juga , thank you Allah sbb masih panjangkan jodoh utk aku b'sama dgn Akmal Mal buat kali ke - 2 nya sambut birthday aku ni walaupun dari jauh .. :) Semoga masih ada jodoh utk hari - hari seterusnya juga . Hehe . Kerja baik - baik .. Semoga tabah harungi semua susah payah selama 2 bulan ni . ;)

Hehe . Dah banyak benda aku dapat sebelum birthday . Memang tak boleh nak majuk lah kalau tak dapat hadiah masa birthday . Hehe . To my beloved friends yg dari zaman MRSM sampai skrg , Junaidiana ( yg skrg dah jadi businesswoman kan...) Qhushairi ( yg asyik bertengkar dgn aku tempat sapa lagi maju kann =.=) .. Thanks sbb masih ingat birthday daku . Hehe .

Wish utk birthday kali ni , hrp aku success utk sem ni , the last sem for this pre - law . Huhu . Hrp jgk aku bjaya menjimatkan duet elaun sehabis mungkin . Hohoho . ^^


We tend to forget that happiness doesn't come as a result of getting something we don't have, but rather of recognizing and appreciating what we do have.


Love is when the other person's happiness is more important than your own.






Bye Bye Eighteen And Welcome Nineteen :)

It's 1st of July . The one of special days in my life . Hihi . From 18 to 19 . How I miss my 18's life . :) A number that teach me a lot of experiences in life , welcome to a teenage world . Hehe . Dalam masa umo 18 thn tu lah , aku faham maksud hidup aku yg sebenar , aku faham yg aku dah dewasa , aku faham yg aku dah tak boleh harapkan sesiapa lagi utk tlg aku , tapi aku yg akan diharapkan utk tlg org . Hehe . Ye lah , dah besar - besar , mstilah jdi harapan mama , abah , dan adik - adik tersayang . :)

Tak bnyk yg aku harapkan utk kali ni . Cuma b'hrp semoga aku ada lagi peluang utk merasa birthday yg ke-20 nanti :) B'hrp moga dikekalkan semua kebahagiaan yg ada , ditabahkan hati tempuhi semua ujian sedia ada , mendatang atau pun yg dah lepas - lepas . Hihi . 

Hadiah plg b'makna utk birthday kali ni ? Hehe . Ye, hadiah daripada Allah . Thank you Allah sbb satukan aku dgn mama lagi . Temukan aku dgn mama lagi . The most precious gift from Him . :) Thank you Allah sbb sembuhkan abah , murahkan rezeki pada abah ...Thank you Allah sbb masih bagi aku peluang utk kali ni , terus jaga adik - adik . :)

Thank you Allah sbb masih berikan aku kwn - kwn yg masih sudi menjadi kwn aku , SOFIABEYLAAINAFAF, YANA & AZIM . The best floormates ever . Hihi . Buat Ain , walaupun dari jauh , tetap kawan terbaek . :) Tak kurang jugak adanya classmates yg sangat sporting , gila - gila and the best lah . Hehe . Ada - adanya diorang ni lah yg menceriakan hari - hari aku dkt Merbok . Hehe .

Tak lupa juga , thank you Allah sbb masih panjangkan jodoh utk aku b'sama dgn Akmal Mal buat kali ke - 2 nya sambut birthday aku ni walaupun dari jauh .. :) Semoga masih ada jodoh utk hari - hari seterusnya juga . Hehe . Kerja baik - baik .. Semoga tabah harungi semua susah payah selama 2 bulan ni . ;)

Hehe . Dah banyak benda aku dapat sebelum birthday . Memang tak boleh nak majuk lah kalau tak dapat hadiah masa birthday . Hehe . To my beloved friends yg dari zaman MRSM sampai skrg , Junaidiana ( yg skrg dah jadi businesswoman kan...) Qhushairi ( yg asyik bertengkar dgn aku tempat sapa lagi maju kann =.=) .. Thanks sbb masih ingat birthday daku . Hehe .

Wish utk birthday kali ni , hrp aku success utk sem ni , the last sem for this pre - law . Huhu . Hrp jgk aku bjaya menjimatkan duet elaun sehabis mungkin . Hohoho . ^^


We tend to forget that happiness doesn't come as a result of getting something we don't have, but rather of recognizing and appreciating what we do have.


Love is when the other person's happiness is more important than your own.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...