A hope sometimes would be a bad dream

2 , 3 hari ni pikiran memang melayang - layang merata - rata . Serba tak kena . Dalam masa yang sama jugak , tak sabar - sabar nak tunggu , nak tau jawapannya . Huhu . Keputusan temuduga SPA untuk separa perubatan dah boleh disemak mulai hari ni . Kalau ikut dalam surat panggilan temuduga hari tu , 13 Jun 2011 ni baru dapat tau keputusan . Tapi , alih - alih tadi dah boleh check . SEMAKAN KEPUTUSAN TEMUDUGA SEPARA PERUBATAN CALON SEMENANJUNG . Dan , sangat mengejutkan sebab dengar - dengar pulak , MUET result untuk pertengahan tahun 2011 ni would be on this 13 June 2011 . Nice ! Aku tak sabar nak tau so that senang aku nak tau course apa yang aku patot ambik sebab tak layak sambung BLS (Bachelor Legal Study) . =.=

Dan .. ini lah hasil semakan untuk temuduga aku hari tu ....

Klik sebagai STALKER yg hebat ! Lol!

Err ... ape pun tak boleh .. Huhu .. Nampaknya saya GAGAL ye temuduga tersebut . Hua3 . Kecewa ? Agak la . Act , mmg x mengharap sangat utk SPA tu , tapi , intention nak pergi tu , memang ada lah . Duk berangan bagai lah kan , kalau dapat nak pergi sebab entah , rasa macam menarik jer . XD

So , sekarang ni tunggu lah pulak result MUET tu . ( Even dalam hati dah boleh agak how the result will be) . Hurm ... Ape pun , just berserah pada takdir je and ape yang terbaik untuk diri sendiri .

Now , I admit that to determine own future is not that easy as what I thought before ! Huuu ~

p/s : Sometimes , I'm thinking about being married is the solution for all of this matters . OMG! Hahaha .


4 comments:

the name used said...

jom lah kita kawin awal ina haha

iena_mieyna ^^ said...

^^ jom ... naik pelamin sama2..cm menarik je..hehehe

haylind said...

samala kite gagal intrvw p sy 4 jwtn jm..kcwa sgt sb dh buat yg terbaik p yala,xda nsb..tkut nk tgu reslt separa perubatan 4 jururwt nti..yg jm ni pun dh trauma dibuatnya..dpt brape muet hr 2?

iena_mieyna ^^ said...

hye haylind.... :) tu la, x da rezeki lah awk.. huhu.. sy pun tunggu kputusn jururawat tu jgk.. x silap, dlm 21 nov. ni dah boleh tau..urm,band 3 je yg mampu...huhu

A hope sometimes would be a bad dream

2 , 3 hari ni pikiran memang melayang - layang merata - rata . Serba tak kena . Dalam masa yang sama jugak , tak sabar - sabar nak tunggu , nak tau jawapannya . Huhu . Keputusan temuduga SPA untuk separa perubatan dah boleh disemak mulai hari ni . Kalau ikut dalam surat panggilan temuduga hari tu , 13 Jun 2011 ni baru dapat tau keputusan . Tapi , alih - alih tadi dah boleh check . SEMAKAN KEPUTUSAN TEMUDUGA SEPARA PERUBATAN CALON SEMENANJUNG . Dan , sangat mengejutkan sebab dengar - dengar pulak , MUET result untuk pertengahan tahun 2011 ni would be on this 13 June 2011 . Nice ! Aku tak sabar nak tau so that senang aku nak tau course apa yang aku patot ambik sebab tak layak sambung BLS (Bachelor Legal Study) . =.=

Dan .. ini lah hasil semakan untuk temuduga aku hari tu ....

Klik sebagai STALKER yg hebat ! Lol!

Err ... ape pun tak boleh .. Huhu .. Nampaknya saya GAGAL ye temuduga tersebut . Hua3 . Kecewa ? Agak la . Act , mmg x mengharap sangat utk SPA tu , tapi , intention nak pergi tu , memang ada lah . Duk berangan bagai lah kan , kalau dapat nak pergi sebab entah , rasa macam menarik jer . XD

So , sekarang ni tunggu lah pulak result MUET tu . ( Even dalam hati dah boleh agak how the result will be) . Hurm ... Ape pun , just berserah pada takdir je and ape yang terbaik untuk diri sendiri .

Now , I admit that to determine own future is not that easy as what I thought before ! Huuu ~

p/s : Sometimes , I'm thinking about being married is the solution for all of this matters . OMG! Hahaha .


4 comments:

the name used said...

jom lah kita kawin awal ina haha

iena_mieyna ^^ said...

^^ jom ... naik pelamin sama2..cm menarik je..hehehe

haylind said...

samala kite gagal intrvw p sy 4 jwtn jm..kcwa sgt sb dh buat yg terbaik p yala,xda nsb..tkut nk tgu reslt separa perubatan 4 jururwt nti..yg jm ni pun dh trauma dibuatnya..dpt brape muet hr 2?

iena_mieyna ^^ said...

hye haylind.... :) tu la, x da rezeki lah awk.. huhu.. sy pun tunggu kputusn jururawat tu jgk.. x silap, dlm 21 nov. ni dah boleh tau..urm,band 3 je yg mampu...huhu




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...