Contest Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!


Holla ^^ Hehe . Disebabkan aku tengok contest ni macam menarik je , makanya aku dengan rela hati (pernah ke orang paksa join?) nak masuk contest ni . Menang kalah tu belakang kira . Tapi kalau menang pun best jugak sebab hadiah - hadiahnya boleh tahaannn wa cakap lu! Ehem . Ok , keterangan lanjut dan kalau nak join bagai boleh pergi ke link ni : CONTEST

BESERIANS 2009
Kategori yang di join : Kategori 2 Gambar sewaktu zaman persekolahan :)

Whoooaaa .. Tengok gambar ni je memang mengimbau 1001 kenangan zaman sekolah dulu lah . Isk3 . (Kesat air mata jap.) -.-  Ok , gambar ni sebenarnya gambar kelas waktu dekat MRSM Beseri , Perlis dulu tahun 2008 - 2009 . Tingkatan 4 sampai tingkatan 5 . Kami warga Efficient . Hehe . Sewaktu gambar ni diambil , kami semua dalam Tingkatan 5 Efficient . :) Gambar ni diambil sehari selepas majlis Graduasi dan beberapa hari sebelum SPM menjelmakan diri . Hehe . Gambar ni lah yang paling memorable sekali sebabnya? Actually , dalam gambar ni , semuanya baru lepas menangis . Gambar ni diambil selepas majlis restu bersam guru - guru dan rakan - rakan seperjuangan . So , inilah gambar tearkhir kami . *Sebak pulak rasa kan . Isy3 . Hurm , sebenarnya sangat - sangat rindukan mereka semua . Ya , kami semua sangat rapat . Walaupun cuma rakan sekelas , tapi kami semua dah macam adik - beradik . We were just like a family . :) Sekarang semua dah dengan haluan masing - masing . Dah berjaya masuk ke menara gading dan tengah berjuang for the bright future . :) Good luck guys ! 

So , setakat tu je lah penjelasan bagi gambar di atas . Hehe . Kalau terang lebih - lebih nanti rasa syahdu je pulak . Kikiki . Sensitif sikit bab nak mengimbau nostalgia ni . :p 

P/s : Zaman sekolah adalah zaman yang paling best sekali . Sayangilah sekolah anda . *tetiba . Babai !


No comments:

Contest Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!


Holla ^^ Hehe . Disebabkan aku tengok contest ni macam menarik je , makanya aku dengan rela hati (pernah ke orang paksa join?) nak masuk contest ni . Menang kalah tu belakang kira . Tapi kalau menang pun best jugak sebab hadiah - hadiahnya boleh tahaannn wa cakap lu! Ehem . Ok , keterangan lanjut dan kalau nak join bagai boleh pergi ke link ni : CONTEST

BESERIANS 2009
Kategori yang di join : Kategori 2 Gambar sewaktu zaman persekolahan :)

Whoooaaa .. Tengok gambar ni je memang mengimbau 1001 kenangan zaman sekolah dulu lah . Isk3 . (Kesat air mata jap.) -.-  Ok , gambar ni sebenarnya gambar kelas waktu dekat MRSM Beseri , Perlis dulu tahun 2008 - 2009 . Tingkatan 4 sampai tingkatan 5 . Kami warga Efficient . Hehe . Sewaktu gambar ni diambil , kami semua dalam Tingkatan 5 Efficient . :) Gambar ni diambil sehari selepas majlis Graduasi dan beberapa hari sebelum SPM menjelmakan diri . Hehe . Gambar ni lah yang paling memorable sekali sebabnya? Actually , dalam gambar ni , semuanya baru lepas menangis . Gambar ni diambil selepas majlis restu bersam guru - guru dan rakan - rakan seperjuangan . So , inilah gambar tearkhir kami . *Sebak pulak rasa kan . Isy3 . Hurm , sebenarnya sangat - sangat rindukan mereka semua . Ya , kami semua sangat rapat . Walaupun cuma rakan sekelas , tapi kami semua dah macam adik - beradik . We were just like a family . :) Sekarang semua dah dengan haluan masing - masing . Dah berjaya masuk ke menara gading dan tengah berjuang for the bright future . :) Good luck guys ! 

So , setakat tu je lah penjelasan bagi gambar di atas . Hehe . Kalau terang lebih - lebih nanti rasa syahdu je pulak . Kikiki . Sensitif sikit bab nak mengimbau nostalgia ni . :p 

P/s : Zaman sekolah adalah zaman yang paling best sekali . Sayangilah sekolah anda . *tetiba . Babai !


No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...