Battleship

Holla. Baru habis cuti mid-sem and now I is sedang berjuang with all the assignments. -.-" Well, padan muka aku sebab bercuti sampai tak hengat assignments. Hewhew. Oh, btw, even assignments is so belonggok - longgok, I is still sempat pergi chill tengok wayang. The tajuk cerita yang dipilih is Battleship. Hehe.

Aku ni bukanlah jenis yang peminat tegar cerita actions ni kan sebab most of the time bila aku tengok cerita actions kamen  aku akan tidor terlentok dengan nyenyaknya. Haha. Ye lah, perempuan ayu macam aku tak sesuailah kan tengok citer ganas - ganas ni, bro. Nanti terpengaruh boleh hilang keayuannya. Hakhak. Tapi, kira untung aku boleh tengok Battleship ni sebab memang best. 

Citer ni starting dia agak slow. Aku tengok trailer ada alien plus my debab yang dah tengok dulu before me pun cakap citer ni ada lawan - lawan dengan alien. Tapi, starting dia lambat benor alien nak sampai. Muahaha. Tapi, aku bertahan sebab hero dia handsome ulalalaweyh. Hehehehe.


Jeng jeng jeng. This is Alex Hopper yang kacak tu. Hahaha. So, i wondered, adakah navy - navy di Malaysia juga ada yang sekacak ini? Hewhew. 


Citer ni tak ada lah serius memanjang sebab ada part - part yg skrip dia lawak. Haha. Art of War bagai and yang tak boleh blah boleh pulak di'modified'nye Art of war ikut kefahaman dia. Haha. Tapi, mujur menang jugak lawan dengan alien ni. Alien dia canggih kot. Hehehe. So far, I give 9/10 for this movie. :)

No comments:

Battleship

Holla. Baru habis cuti mid-sem and now I is sedang berjuang with all the assignments. -.-" Well, padan muka aku sebab bercuti sampai tak hengat assignments. Hewhew. Oh, btw, even assignments is so belonggok - longgok, I is still sempat pergi chill tengok wayang. The tajuk cerita yang dipilih is Battleship. Hehe.

Aku ni bukanlah jenis yang peminat tegar cerita actions ni kan sebab most of the time bila aku tengok cerita actions kamen  aku akan tidor terlentok dengan nyenyaknya. Haha. Ye lah, perempuan ayu macam aku tak sesuailah kan tengok citer ganas - ganas ni, bro. Nanti terpengaruh boleh hilang keayuannya. Hakhak. Tapi, kira untung aku boleh tengok Battleship ni sebab memang best. 

Citer ni starting dia agak slow. Aku tengok trailer ada alien plus my debab yang dah tengok dulu before me pun cakap citer ni ada lawan - lawan dengan alien. Tapi, starting dia lambat benor alien nak sampai. Muahaha. Tapi, aku bertahan sebab hero dia handsome ulalalaweyh. Hehehehe.


Jeng jeng jeng. This is Alex Hopper yang kacak tu. Hahaha. So, i wondered, adakah navy - navy di Malaysia juga ada yang sekacak ini? Hewhew. 


Citer ni tak ada lah serius memanjang sebab ada part - part yg skrip dia lawak. Haha. Art of War bagai and yang tak boleh blah boleh pulak di'modified'nye Art of war ikut kefahaman dia. Haha. Tapi, mujur menang jugak lawan dengan alien ni. Alien dia canggih kot. Hehehe. So far, I give 9/10 for this movie. :)

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...