Cornetto & Reality Show

Cornetto. Pergh, this is my favourite. I love ice - cream! Cornetto ni kira jenama ais krim yang paling aku suka. Kalau time panas - panas, cuaca panas, hati pun panas sebab kena bangun tidur semata - mata nak pergi satu kelas pada hari Isnin, kemudian hati dipanaskan lagi dengan ketidakhadiran bas yang maha lembab, Cornetto lah penyejuk hatiku. Hehe. And the most lovely Cornetto that I love is ..



Cornetto Strawberry
*Pehal ambik gambar separuh je ni?? -.-"

Makan yang ni memang layan sampai bas datang pun aku boleh duk rileks lagi dekat tangga foyer sebab tak sedar diri dah lambat nak ke kelas. Btw, apedehal, lecturer pun mesti cool kalau aku belanja dia makan Cornetto jugak. Bahaha. -.-"



Cornetto Classico
*Zasss, layannnn.

But then, kini ice - cream bukan lagi sekadar ice - cream. Ice -cream pun dah ada reality show sendiri. *Maju maju maju. 


Rancangan Cornetto Uda dan Dara, setiap hari Rabu, jam 9 - 10 malam di Astro Ria. 

Overall, rancangan ni boleh tahan laa sebab lain sikit daripada rancangan realiti yang lain yang banyak untuk cari bakat penyanyi and pelakon. So, for those yang tak pernah tonton lagi rancangan ni sebelum ni don't worry, be happy sebab boleh je tengok ulangan tu semua and check further info about this program dekat  FACEBOOK CORNETTO UDA DAN DARA


3 comments:

yasmin fitri said...

new..cornetto black n white ek ?..lupa la exact name dia...blom rasa lagi. jom rasa

iena_mieyna ^^ said...

a ah..iyup.. the new one cornetto black n white.. sedappp.. :)

Irfa said...

hai ena :)
tq sudi singgah blog akak
dulu2 layan gak aiskrim ni tapi skrg dah tua,,gigi sensitif.huhu

Cornetto & Reality Show

Cornetto. Pergh, this is my favourite. I love ice - cream! Cornetto ni kira jenama ais krim yang paling aku suka. Kalau time panas - panas, cuaca panas, hati pun panas sebab kena bangun tidur semata - mata nak pergi satu kelas pada hari Isnin, kemudian hati dipanaskan lagi dengan ketidakhadiran bas yang maha lembab, Cornetto lah penyejuk hatiku. Hehe. And the most lovely Cornetto that I love is ..



Cornetto Strawberry
*Pehal ambik gambar separuh je ni?? -.-"

Makan yang ni memang layan sampai bas datang pun aku boleh duk rileks lagi dekat tangga foyer sebab tak sedar diri dah lambat nak ke kelas. Btw, apedehal, lecturer pun mesti cool kalau aku belanja dia makan Cornetto jugak. Bahaha. -.-"



Cornetto Classico
*Zasss, layannnn.

But then, kini ice - cream bukan lagi sekadar ice - cream. Ice -cream pun dah ada reality show sendiri. *Maju maju maju. 


Rancangan Cornetto Uda dan Dara, setiap hari Rabu, jam 9 - 10 malam di Astro Ria. 

Overall, rancangan ni boleh tahan laa sebab lain sikit daripada rancangan realiti yang lain yang banyak untuk cari bakat penyanyi and pelakon. So, for those yang tak pernah tonton lagi rancangan ni sebelum ni don't worry, be happy sebab boleh je tengok ulangan tu semua and check further info about this program dekat  FACEBOOK CORNETTO UDA DAN DARA


3 comments:

yasmin fitri said...

new..cornetto black n white ek ?..lupa la exact name dia...blom rasa lagi. jom rasa

iena_mieyna ^^ said...

a ah..iyup.. the new one cornetto black n white.. sedappp.. :)

Irfa said...

hai ena :)
tq sudi singgah blog akak
dulu2 layan gak aiskrim ni tapi skrg dah tua,,gigi sensitif.huhu




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...