Korean Film: 100 days with Mr. Arrogant

Omnomnomnom. 100 days with Mr. Arrogant ni adalah cerita Korea yang romantik tapi lawak. Romantik komedi lah kiranya kannn. Cerita ni 1st time aku tengok dekat Youtube and I was like ... OMGeeee, omelnyewww actress dierrrr. Hewhewhew. Ok, gedik gedik gedik. Isy. 

Mempersembahkannnnn ...

Ha Ji Won !!

bersama ...

Kim Jae Won !!! 

Ha Ji Won dengan Kim Jae Won merupakan watak utama dalam cerita ni and both of them are look cute together. Hehe. Ha Ji Won dalam cerita ni bawa watak budak sekolah yang sooo lawakk. Haha. While, Kim Jae Won pulak watak sebagai lelaki yang kayaaa. Oh, normal lah kan semua movie macam tu. Lelaki mesti kayaaaa and perempuan mesti comelllsssss sangat dan miskinnnn pulak tuuu. Heh! Typical. Omnomnom. Tapi naseb sweet jugak cita ni. So, ignore je lah semua itewww. Haha.

Cikgu Tuition yang soooooooooo...... ehem, omel jambuuuu. 

Cerita dia bermula bila mana Ha Ji Won tu tersepak tin kosong sampai terkena kepala Kim Jae Won yang tengah drive kereta masa itu. Haha. Lawak gila kot terkena tin kosong sepakan penalti dari seorang gadis sampai terlanggar tembok kereta lelaki tu. Kuang3. Memang DRAMA. Haha. Then, lelaki kaya yang kerek tu pulak memang boleh tahan kerek merek jugak orangnya. Ehem. So, dia pergi mintak ganti rugi dekat budak perempuan itu, Ha Ji Won yang langsung tak ada duit tambah pulak bila lelaki kaya kerek tu menggandakan ganti rugi jadi sampai beribu riban.

So, nak dijadikan cerita , Ha Ji Won ni dah bertungkus - lumus buat macam - macam cara nak larikan diri dari lelaki kaya kerek merek tu tapi tak berjaya. Haha. Eh, tapi macam mana Kim Jae Won boleh jadi cikgu tuition pulakkk niii??!! Amboii.. tengok lah sendiri kalau nak tahuuu. Hewhewhew. 


Be maid.... Ngapngapngap

Overall, this story is sooooo funny and also romantic. 8/10 for rate. Ngehngehngeh. 

No comments:

Korean Film: 100 days with Mr. Arrogant

Omnomnomnom. 100 days with Mr. Arrogant ni adalah cerita Korea yang romantik tapi lawak. Romantik komedi lah kiranya kannn. Cerita ni 1st time aku tengok dekat Youtube and I was like ... OMGeeee, omelnyewww actress dierrrr. Hewhewhew. Ok, gedik gedik gedik. Isy. 

Mempersembahkannnnn ...

Ha Ji Won !!

bersama ...

Kim Jae Won !!! 

Ha Ji Won dengan Kim Jae Won merupakan watak utama dalam cerita ni and both of them are look cute together. Hehe. Ha Ji Won dalam cerita ni bawa watak budak sekolah yang sooo lawakk. Haha. While, Kim Jae Won pulak watak sebagai lelaki yang kayaaa. Oh, normal lah kan semua movie macam tu. Lelaki mesti kayaaaa and perempuan mesti comelllsssss sangat dan miskinnnn pulak tuuu. Heh! Typical. Omnomnom. Tapi naseb sweet jugak cita ni. So, ignore je lah semua itewww. Haha.

Cikgu Tuition yang soooooooooo...... ehem, omel jambuuuu. 

Cerita dia bermula bila mana Ha Ji Won tu tersepak tin kosong sampai terkena kepala Kim Jae Won yang tengah drive kereta masa itu. Haha. Lawak gila kot terkena tin kosong sepakan penalti dari seorang gadis sampai terlanggar tembok kereta lelaki tu. Kuang3. Memang DRAMA. Haha. Then, lelaki kaya yang kerek tu pulak memang boleh tahan kerek merek jugak orangnya. Ehem. So, dia pergi mintak ganti rugi dekat budak perempuan itu, Ha Ji Won yang langsung tak ada duit tambah pulak bila lelaki kaya kerek tu menggandakan ganti rugi jadi sampai beribu riban.

So, nak dijadikan cerita , Ha Ji Won ni dah bertungkus - lumus buat macam - macam cara nak larikan diri dari lelaki kaya kerek merek tu tapi tak berjaya. Haha. Eh, tapi macam mana Kim Jae Won boleh jadi cikgu tuition pulakkk niii??!! Amboii.. tengok lah sendiri kalau nak tahuuu. Hewhewhew. 


Be maid.... Ngapngapngap

Overall, this story is sooooo funny and also romantic. 8/10 for rate. Ngehngehngeh. 

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...