Segmen:Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Moshi Moshi ^^ Dah lama tak join segmen dalam blog and almost missing it. Disebabkan sejak sambung belajar ni, memang tak banyak masa boleh spent untuk blog. Hewhew. Rindu sangattt nak join segmen, contest bloggger macam selalu. So, this time sebab ada kesempatan, sambil mengisi gap untuk paper final yang last ni kan, ambik masa sikit untuk join segmen yang dianjurkan oleh.... Miss Z . So, I wanna say.. Hye Miss Z! :) 



So, untuk memenuhi syarat - syarat segmen tersebut, first thing first kena nyatakan bilangan follower blog. Urm.. hehe.. Bilangan follower blog Naiena's Writing ni cuma 137 orang je iaitu daripada kalangan Putera Puteri Blogger Bersekutu! Hehe. So, saya dengan pasti sepasti - pastinya tanpa sebarang keraguan telah yakin dan memastikan bahawasanya bilangan follower blog saya ini adalah kurang atau di bawah bilangan 500. Hihi. ^^


Nie lah antara followers terchinta. Hehe. Semangat sampai buat printscreen kannn. Hewhew. Nak tunjuk bukti followers memang bawah 500 sebab dekat sidebar tu bilangan follower tak nampak. Huhu. :)




8 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

makasi sudi join :)

LoveLicious ! said...

dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)


http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

iehahfarihah said...

salam,
singgah sini jap dari segment yang sama.
done follow awak
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com

thank..

sweetsourlife said...

done follow u. hope can follow me back. tq
http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Aina Mansor said...

dtg dr segmen yg sama + follow :D
http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

::azmina nordin:: said...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

hawa said...

#153 here :) follow saya balik ye ? :D dari segmen yang sama :)


http://akubencihitam.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

izaminallah said...

hai assalam..ai fr segmen yg same...sowi lmbt jenguk2..
done follow u..hope u follow me back ;)

http://izaminallah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Segmen:Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Moshi Moshi ^^ Dah lama tak join segmen dalam blog and almost missing it. Disebabkan sejak sambung belajar ni, memang tak banyak masa boleh spent untuk blog. Hewhew. Rindu sangattt nak join segmen, contest bloggger macam selalu. So, this time sebab ada kesempatan, sambil mengisi gap untuk paper final yang last ni kan, ambik masa sikit untuk join segmen yang dianjurkan oleh.... Miss Z . So, I wanna say.. Hye Miss Z! :) 



So, untuk memenuhi syarat - syarat segmen tersebut, first thing first kena nyatakan bilangan follower blog. Urm.. hehe.. Bilangan follower blog Naiena's Writing ni cuma 137 orang je iaitu daripada kalangan Putera Puteri Blogger Bersekutu! Hehe. So, saya dengan pasti sepasti - pastinya tanpa sebarang keraguan telah yakin dan memastikan bahawasanya bilangan follower blog saya ini adalah kurang atau di bawah bilangan 500. Hihi. ^^


Nie lah antara followers terchinta. Hehe. Semangat sampai buat printscreen kannn. Hewhew. Nak tunjuk bukti followers memang bawah 500 sebab dekat sidebar tu bilangan follower tak nampak. Huhu. :)




8 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

makasi sudi join :)

LoveLicious ! said...

dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)


http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

iehahfarihah said...

salam,
singgah sini jap dari segment yang sama.
done follow awak
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com

thank..

sweetsourlife said...

done follow u. hope can follow me back. tq
http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Aina Mansor said...

dtg dr segmen yg sama + follow :D
http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

::azmina nordin:: said...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

hawa said...

#153 here :) follow saya balik ye ? :D dari segmen yang sama :)


http://akubencihitam.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

izaminallah said...

hai assalam..ai fr segmen yg same...sowi lmbt jenguk2..
done follow u..hope u follow me back ;)

http://izaminallah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...