SPA

SPA di atas bukanlah SPA yg rawat badan, mandi susu, scrub badan suma tu tau tapi merujuk kepada Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia. Sejak kebelakangan ni asyik keyword SPA, berjaya temuduga SPA, jururawat SPA je yang masuk untuk blog ni. Huhu. So, baru tersedar yang sekarang ni keputusan temuduga SPA untuk Diploma Separa Perubatan nak keluar dah. So, tadi aku pergi melawat portal SPA tu. Walaupun aku tak pergi temuduga SPA untuk kali ni, aku masih lagi gedik gatal tangan nak pergi melawat portal tu. Bahaha. Ok.

Klik for tumbesaran .

So, inilah hasilnya setelah melawat portal SPA tadi. For those yang tengah tunggu untuk keputusan temuduga Separa Perubatan SPA ni, bolehlah kembali semula ke portal tersebut pada 15 Jun 2012 nanti jam 5.00 petang untuk mengetahui keputusan temuduga anda. Sekarang ni, diorang tengah selesaikan penempatan anda - anda sekalian dahulu yer. Muehehe. Get ready to be separated from family!! Ngehngehngeh. Apapun keputusan nanti, syabas dan tahniah untuk yang berjaya. Yang tak berjaya don't worry, be happy. Boleh try next time sebab normal lah SPA ni ada yang 3,4 kali pergi interview baru dapa okkk. Hikhikhik. Bye!

1 comment:

miss kk said...

jom join!
http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

SPA

SPA di atas bukanlah SPA yg rawat badan, mandi susu, scrub badan suma tu tau tapi merujuk kepada Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia. Sejak kebelakangan ni asyik keyword SPA, berjaya temuduga SPA, jururawat SPA je yang masuk untuk blog ni. Huhu. So, baru tersedar yang sekarang ni keputusan temuduga SPA untuk Diploma Separa Perubatan nak keluar dah. So, tadi aku pergi melawat portal SPA tu. Walaupun aku tak pergi temuduga SPA untuk kali ni, aku masih lagi gedik gatal tangan nak pergi melawat portal tu. Bahaha. Ok.

Klik for tumbesaran .

So, inilah hasilnya setelah melawat portal SPA tadi. For those yang tengah tunggu untuk keputusan temuduga Separa Perubatan SPA ni, bolehlah kembali semula ke portal tersebut pada 15 Jun 2012 nanti jam 5.00 petang untuk mengetahui keputusan temuduga anda. Sekarang ni, diorang tengah selesaikan penempatan anda - anda sekalian dahulu yer. Muehehe. Get ready to be separated from family!! Ngehngehngeh. Apapun keputusan nanti, syabas dan tahniah untuk yang berjaya. Yang tak berjaya don't worry, be happy. Boleh try next time sebab normal lah SPA ni ada yang 3,4 kali pergi interview baru dapa okkk. Hikhikhik. Bye!

1 comment:

miss kk said...

jom join!
http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...