Deco: A must!

Salam Ramadhan yang ke sembilan ye kawan - kawan. Alhamdulillah, dah hampir nak habis satu fasa dah ni dalam bulan Ramadhan untuk tahun ni. Time flies fast. :p Hehe. So, dalam entry ni I wanna talk about deco! Walaweh. Gaya dah macam designer bagai dah kan tapi sebenarnya biasa - biasa sahaja. Wehoo. Apa salahnya benda yang elok haruslah dikongsi - kongsikan. Lagipun, rasanya sekarang pun tak sikit jugak orang yang dah mula buat persiapan untuk hari raya nanti, kan. So, don't miss out this one, people! 

Wall stickers! Maka, apakah wall stickers ini sebenarnya? Hehe. A part of house's deco. Unique and cool. Sangat cool. Tak percaya? Jom layan gambar - gambar bawah ni dulu.


Wall stickers for living room.

Wall sticker for bedroom.
For those yang gilakan polkodot just like me. :)

Wall sticker for girl's bedroom.
Well, girls amat tak boleh dipisahkan dengan fairytale. ;)

Wall sticker for kitchen. 
And so, instead of pictures and etc, quotes are also can be wall sticker. :)

Tu lah antara contoh - contoh wall stickers yang boleh dijadikan sebagai idea untuk deco rumah. Tak kiralah ruang mana sekalipun. Dalam bilik tidur, dapur, ruang tamu, ruang makan, ikut kehendak tuan rumah tersebut. Hehe. As for me myself, I love polkodot so much. So, kalau nak buat wall sticker dekat rumah, I choose polkodot theme. Hehe. Antara tempat - tempatnya adalah ruang makan, ruang tamu dan dapur. Bilik tidur? I love too but I will choose more to natural scenery. Like this :

Butterfly!
Oh, aku memang suka sangat dengan rama - rama. Hehe.

Simple but nice.

So, itulah my story about wall stickers. A thing that you shouldn't forget about, people! Jadi, if you wanna makeover your house, room or your daughter's or son's room, wall sticker would be a fancy makeover for you! White.My ada menawarkan banyak decorations yang menarik and unik and so cute untuk wall stickers sebagai pilihan untuk anda yang berminat nak buat wall sticker ni. Paling menarik, setiap 2 minggu, akan ada koleksi terbaru wall stickers from White.My with 30% of discount. So, White.My would be the best choice of yours for your wall stickers. For more info, boleh lawat website White.My di White.My wall stickers




No comments:

Deco: A must!

Salam Ramadhan yang ke sembilan ye kawan - kawan. Alhamdulillah, dah hampir nak habis satu fasa dah ni dalam bulan Ramadhan untuk tahun ni. Time flies fast. :p Hehe. So, dalam entry ni I wanna talk about deco! Walaweh. Gaya dah macam designer bagai dah kan tapi sebenarnya biasa - biasa sahaja. Wehoo. Apa salahnya benda yang elok haruslah dikongsi - kongsikan. Lagipun, rasanya sekarang pun tak sikit jugak orang yang dah mula buat persiapan untuk hari raya nanti, kan. So, don't miss out this one, people! 

Wall stickers! Maka, apakah wall stickers ini sebenarnya? Hehe. A part of house's deco. Unique and cool. Sangat cool. Tak percaya? Jom layan gambar - gambar bawah ni dulu.


Wall stickers for living room.

Wall sticker for bedroom.
For those yang gilakan polkodot just like me. :)

Wall sticker for girl's bedroom.
Well, girls amat tak boleh dipisahkan dengan fairytale. ;)

Wall sticker for kitchen. 
And so, instead of pictures and etc, quotes are also can be wall sticker. :)

Tu lah antara contoh - contoh wall stickers yang boleh dijadikan sebagai idea untuk deco rumah. Tak kiralah ruang mana sekalipun. Dalam bilik tidur, dapur, ruang tamu, ruang makan, ikut kehendak tuan rumah tersebut. Hehe. As for me myself, I love polkodot so much. So, kalau nak buat wall sticker dekat rumah, I choose polkodot theme. Hehe. Antara tempat - tempatnya adalah ruang makan, ruang tamu dan dapur. Bilik tidur? I love too but I will choose more to natural scenery. Like this :

Butterfly!
Oh, aku memang suka sangat dengan rama - rama. Hehe.

Simple but nice.

So, itulah my story about wall stickers. A thing that you shouldn't forget about, people! Jadi, if you wanna makeover your house, room or your daughter's or son's room, wall sticker would be a fancy makeover for you! White.My ada menawarkan banyak decorations yang menarik and unik and so cute untuk wall stickers sebagai pilihan untuk anda yang berminat nak buat wall sticker ni. Paling menarik, setiap 2 minggu, akan ada koleksi terbaru wall stickers from White.My with 30% of discount. So, White.My would be the best choice of yours for your wall stickers. For more info, boleh lawat website White.My di White.My wall stickers




No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...