Slim dengan baju raya!!

Hye hye dan hye!! Nampak tajuk?? Semangat je kan? Baru nak masuk minggu ke dua puasa dah cakap pasal raya. Ngee~ Ok, so apa dia yang slim dengan baju raya? Biasa lah, antara perasan atau tak perasan, bulan puasa sepatutnya boleh semakin kurus tapi ada ramai orang, lain pulak jadinya. Macam mana tak lain? Ye lah, siang memang tak boleh makan, tapi..... time berbuka? Masya Allah, makan tak hengattt. Lepas balik terawikh? Astaghfirullah, melantak lagiiiii.. Ye lah, makanan, kuih - muih yang berbuka tadi tak habis - habis lagi. Hewhew. Lepas tu? Tidoooo. Alahai. Pukul 4 pagi nanti bangun pulak untuk bersahur. Haaaa, cuba tengok? Betapa banyaknya masa kita peruntuk masa untuk makan di bulan puasa ni. So, tak hairanlah kalau ada yang naik berat time bulan puasa macam ni.

Amekkaw!!! Huhuhu. From: Google.

Hari raya pulak? Erm... tak payah cerita lah. Setahun sekali je menjelangnya pun. Lemang, rendang, ketupat, tart nenas, almond london semua tu mana nak dapat bulan - bulan lain selain hari raya, ye tak? Ya Allah, betapa banyaknya makan. Tak masuk lagi time ada jemputan open house! Hah! Lu fikirlah sendiri, bak kata Nabil. Adoyai...

Jadinya, mungkin ada something yang boleh membantu korang untuk tangani semua tu. Ye lah, barang yang baik kenalah kita kongsi dan hebah - hebahkan. Tak gitu? Hehe. Makanya, Adjustable Slimming Belt menawarkan korang dengan something yang so HOT! Tu dia, beria - ria je kan. Huhu. 

Adjustable Slimming Belt for woman. 

Kalau ada yang berminat tu, cepat - cepatlah ye! Sebabnya, tengah promosi sekarang ni. 60% diskaun! Harga asal adalah RM89 dan sekarang ni cuma RM37 sahaja. Untuk order, dan maklumat lebih lanjut, just klik je dekat gambar atas tu, ye tuan - tuan dan puan - puan. :)

1 comment:

fazlinatun suhaini said...

macam susah nak pakai je korset tu sbb dia strap. klu sekali girdle lagi best.

Slim dengan baju raya!!

Hye hye dan hye!! Nampak tajuk?? Semangat je kan? Baru nak masuk minggu ke dua puasa dah cakap pasal raya. Ngee~ Ok, so apa dia yang slim dengan baju raya? Biasa lah, antara perasan atau tak perasan, bulan puasa sepatutnya boleh semakin kurus tapi ada ramai orang, lain pulak jadinya. Macam mana tak lain? Ye lah, siang memang tak boleh makan, tapi..... time berbuka? Masya Allah, makan tak hengattt. Lepas balik terawikh? Astaghfirullah, melantak lagiiiii.. Ye lah, makanan, kuih - muih yang berbuka tadi tak habis - habis lagi. Hewhew. Lepas tu? Tidoooo. Alahai. Pukul 4 pagi nanti bangun pulak untuk bersahur. Haaaa, cuba tengok? Betapa banyaknya masa kita peruntuk masa untuk makan di bulan puasa ni. So, tak hairanlah kalau ada yang naik berat time bulan puasa macam ni.

Amekkaw!!! Huhuhu. From: Google.

Hari raya pulak? Erm... tak payah cerita lah. Setahun sekali je menjelangnya pun. Lemang, rendang, ketupat, tart nenas, almond london semua tu mana nak dapat bulan - bulan lain selain hari raya, ye tak? Ya Allah, betapa banyaknya makan. Tak masuk lagi time ada jemputan open house! Hah! Lu fikirlah sendiri, bak kata Nabil. Adoyai...

Jadinya, mungkin ada something yang boleh membantu korang untuk tangani semua tu. Ye lah, barang yang baik kenalah kita kongsi dan hebah - hebahkan. Tak gitu? Hehe. Makanya, Adjustable Slimming Belt menawarkan korang dengan something yang so HOT! Tu dia, beria - ria je kan. Huhu. 

Adjustable Slimming Belt for woman. 

Kalau ada yang berminat tu, cepat - cepatlah ye! Sebabnya, tengah promosi sekarang ni. 60% diskaun! Harga asal adalah RM89 dan sekarang ni cuma RM37 sahaja. Untuk order, dan maklumat lebih lanjut, just klik je dekat gambar atas tu, ye tuan - tuan dan puan - puan. :)

1 comment:

fazlinatun suhaini said...

macam susah nak pakai je korset tu sbb dia strap. klu sekali girdle lagi best.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...