Baskin Robbin for free!!


Hye semuaaa!! Oh ya, pemain badminton Malaysia, Dato' Lee Chong Wei  a.k.a  LCW dah berjaya untuk mara ke final untuk Olimpik 2012 ni yer! Wah, tahniah LCW! Semoga dapat pingat emas untuk Olimpik kali ni! Hoorey! And... kalau LCW dapat emas untuk Olimpik kali ni, rakyat Malaysia juga akan dapat makan ais krinm FREE daripada Baskin Robbins!! Wah wah wah wahhhhh!!!


Nyum nyum nyum

Aku at the first place semalam macam pelik je tengok twitter update kawan - kawan aku. Macam - macam bunyi ada. Contohnya : 







See? Haha. So, tadi baru nampak newsfeed dekat Facebook pasal ice - cream free ni. Klik sini untuk berita penuh Baskin Robbins FREE !

Bye bye!


No comments:

Baskin Robbin for free!!


Hye semuaaa!! Oh ya, pemain badminton Malaysia, Dato' Lee Chong Wei  a.k.a  LCW dah berjaya untuk mara ke final untuk Olimpik 2012 ni yer! Wah, tahniah LCW! Semoga dapat pingat emas untuk Olimpik kali ni! Hoorey! And... kalau LCW dapat emas untuk Olimpik kali ni, rakyat Malaysia juga akan dapat makan ais krinm FREE daripada Baskin Robbins!! Wah wah wah wahhhhh!!!


Nyum nyum nyum

Aku at the first place semalam macam pelik je tengok twitter update kawan - kawan aku. Macam - macam bunyi ada. Contohnya : 







See? Haha. So, tadi baru nampak newsfeed dekat Facebook pasal ice - cream free ni. Klik sini untuk berita penuh Baskin Robbins FREE !

Bye bye!


No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...