DLCW superb!

Source: Facebook Page HotFm

Our hero, Dato' Lee Chong Wei! Wah, semangant je aku kan. Huhu. Gambar atas tu keadaan di KLIA waktu DLCW sampai ke Malaysia daripada London lepas berjaya membawa pulang pingat perak untuk temasya sukan Olimpik kali ni yang berlangsung di London. Walaupun tewas kepada Lin Dan, still DLCW is the best! *Alah, kalah tipis je kot. Huhu. 

Dato' Lee Chong Wei.. Pemain badminton Malaysia

Final game LCW lawan Lin Dan, musuh tradisi LCW sememangnya hampir buat aku sakit jantung. Memang cuak, nervous segala benda ada sebab game tu sangatlah sengit. Kiranya, kalah menang diorang cuma ditentukan dengan nasib je. Salah seorang buat mistake means salah seorang lagi menang arh. Kira macam tu lah. Kalau tak, takkan lah Lin Dan, jaguh nombor 1 badminton dunia boleh stress kot lawan dengan LCW. Hehehe.

LCW with her dot dot dot... Wong Mew Choo
Source: Facebook Page BeautifulNara.com

Apa pun, lepas ni kita dah tak boleh tengok lagi dah LCW beraksi di gelanggang. Katanya, tahun depan LCW bakal melangsungkan perkahwinan dengan teman wanita beliau, Wong Mew Choo, pemain badminton juga! 

Silver medal for the game but gold medal for attitude. :)

Bagi aku, LCW is sangat adorable dari segi attitude compared to Lin Dan yang quite arrogant and sedikit sombong tu. Huhu. Well, maybe sebab Lin Dan merasakan beliau selalu champion kot. Huhu *Lagu We are the champion berkumandang. Wakaka. Ye lah, sepanjang game tu, ada beberapa kali jugak LCW mintak untuk tukar bulu tangkis tapi Lin Dan dengan selambanya menolak permintaan tersebut. Adeh. Pun bolehh...

Finally. Silver medal for Malaysia by LCW. :)

Walau apa pun, LCW tetap yang terbaik untuk kita semua as Malaysian. The game was awsome and LCW doing well and great skills presented. :) Congratulations, Dato' Lee Chong Wei!















2 comments:

amranaiman said...

tahniah chong wei :)

Hasrina said...

tahniahhh dan kita dapat gangsa jugakan semalam. yea

DLCW superb!

Source: Facebook Page HotFm

Our hero, Dato' Lee Chong Wei! Wah, semangant je aku kan. Huhu. Gambar atas tu keadaan di KLIA waktu DLCW sampai ke Malaysia daripada London lepas berjaya membawa pulang pingat perak untuk temasya sukan Olimpik kali ni yang berlangsung di London. Walaupun tewas kepada Lin Dan, still DLCW is the best! *Alah, kalah tipis je kot. Huhu. 

Dato' Lee Chong Wei.. Pemain badminton Malaysia

Final game LCW lawan Lin Dan, musuh tradisi LCW sememangnya hampir buat aku sakit jantung. Memang cuak, nervous segala benda ada sebab game tu sangatlah sengit. Kiranya, kalah menang diorang cuma ditentukan dengan nasib je. Salah seorang buat mistake means salah seorang lagi menang arh. Kira macam tu lah. Kalau tak, takkan lah Lin Dan, jaguh nombor 1 badminton dunia boleh stress kot lawan dengan LCW. Hehehe.

LCW with her dot dot dot... Wong Mew Choo
Source: Facebook Page BeautifulNara.com

Apa pun, lepas ni kita dah tak boleh tengok lagi dah LCW beraksi di gelanggang. Katanya, tahun depan LCW bakal melangsungkan perkahwinan dengan teman wanita beliau, Wong Mew Choo, pemain badminton juga! 

Silver medal for the game but gold medal for attitude. :)

Bagi aku, LCW is sangat adorable dari segi attitude compared to Lin Dan yang quite arrogant and sedikit sombong tu. Huhu. Well, maybe sebab Lin Dan merasakan beliau selalu champion kot. Huhu *Lagu We are the champion berkumandang. Wakaka. Ye lah, sepanjang game tu, ada beberapa kali jugak LCW mintak untuk tukar bulu tangkis tapi Lin Dan dengan selambanya menolak permintaan tersebut. Adeh. Pun bolehh...

Finally. Silver medal for Malaysia by LCW. :)

Walau apa pun, LCW tetap yang terbaik untuk kita semua as Malaysian. The game was awsome and LCW doing well and great skills presented. :) Congratulations, Dato' Lee Chong Wei!















2 comments:

amranaiman said...

tahniah chong wei :)

Hasrina said...

tahniahhh dan kita dapat gangsa jugakan semalam. yea




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...