Props Photo Booth



Apakah photo booth?? Photo booth ni kiranya salah satu attraction lah dalam satu - satu majlis tak kesahlah birthday party ke, wedding ke or apa - apa je lah yang difikirkan bersesuaian. Kiranya macam tempat untuk tetamu - tetamu boleh bergambar kenang - kenangan dekat majlis kita tu dengan props yang kita sediakan. :) Tak kesahlah kalau props tu DIY ke or kita tempah ke or what so ever lah asalkan ia adalah props. Tehee.







Tu antara contoh lah konsep or tema photo booth dan juga props yang boleh digunapakai untuk majlis macam  perkahwinan or pre-wedding. Nampak sweet and gila - gila. Hehe. 


Penggunaan props dalam bergambar kan sekurang - kurangnya macam boleh bagi gambar yang menarik kalau kita jenis yang malu - malu meoww (kucing) or jenis yang kaku bila depan camera. Kadang - kadang props boleh buatkan gambar nampak happening and gila - gila. Hehe.

Antara contoh photo booth ideas :






Simple but sweet :)

Haa, tu je lah. Untuk yang tengah cari - cari idea untuk photo booth, mungkin gambar - gambar kat atas tu boleh membantu. Credit to Google. Ye lah, lepas raya nanti mesti ramai yang dah nak langsungkan majlis perkahwinan kan.. Kat rumah ni pun dah bertimbun kad kahwen orang. Hewhew.  Yang menulis ni pun tak kahwin lagi.Hahaha. Cuma pernahlah tolong - tolong menyibok dekat photo booth orang. :P


4 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nak kahwin tapi tak kawin2 lagi hehe

Zufar Najib said...

walamak best ni kalau ade nk shoot senang.follow zufar

mzufar.blogspot.com

:P

iena_mieyna ^^ said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr ok la tu dh nk kwen..sy ni tak tahu bila zmn nk kwen..hehehe ;)

iena_mieyna ^^ said...

@Zufar Najib hehe..tu la function photo booth...hihi

Props Photo Booth



Apakah photo booth?? Photo booth ni kiranya salah satu attraction lah dalam satu - satu majlis tak kesahlah birthday party ke, wedding ke or apa - apa je lah yang difikirkan bersesuaian. Kiranya macam tempat untuk tetamu - tetamu boleh bergambar kenang - kenangan dekat majlis kita tu dengan props yang kita sediakan. :) Tak kesahlah kalau props tu DIY ke or kita tempah ke or what so ever lah asalkan ia adalah props. Tehee.







Tu antara contoh lah konsep or tema photo booth dan juga props yang boleh digunapakai untuk majlis macam  perkahwinan or pre-wedding. Nampak sweet and gila - gila. Hehe. 


Penggunaan props dalam bergambar kan sekurang - kurangnya macam boleh bagi gambar yang menarik kalau kita jenis yang malu - malu meoww (kucing) or jenis yang kaku bila depan camera. Kadang - kadang props boleh buatkan gambar nampak happening and gila - gila. Hehe.

Antara contoh photo booth ideas :






Simple but sweet :)

Haa, tu je lah. Untuk yang tengah cari - cari idea untuk photo booth, mungkin gambar - gambar kat atas tu boleh membantu. Credit to Google. Ye lah, lepas raya nanti mesti ramai yang dah nak langsungkan majlis perkahwinan kan.. Kat rumah ni pun dah bertimbun kad kahwen orang. Hewhew.  Yang menulis ni pun tak kahwin lagi.Hahaha. Cuma pernahlah tolong - tolong menyibok dekat photo booth orang. :P


4 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nak kahwin tapi tak kawin2 lagi hehe

Zufar Najib said...

walamak best ni kalau ade nk shoot senang.follow zufar

mzufar.blogspot.com

:P

iena_mieyna ^^ said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr ok la tu dh nk kwen..sy ni tak tahu bila zmn nk kwen..hehehe ;)

iena_mieyna ^^ said...

@Zufar Najib hehe..tu la function photo booth...hihi




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...