Rezeki di bulan Ramadhan


Tengok tajuk beria - ria je kan. Huhu. Sejak cuti semester yang mula dari bulan 6 hari tu sampai lah sekarang, aku memang aktif gilosss (sangat) dengan blog ni. Kalau time tak cuti tu, nak jengah blog pun tak menyempat. Huhu. Ni dah cuti sampai 3 bulan, sampai tak terjengah pulak dibuatnya. xoxo. 

        Dapat BE yang keempat from Nuffnang in this week. :)

Alhamdulillah, puas hati den. :P Ngee~  Sejak aktif blog waktu cuti ni, aku pun jadi rajinlah kan update blog, blogwalking, comment entries blogger lain - lain yang aku follow, baru follow, tak follow kira semua entry yang aku baca, aku comment lah. Haha. xoxo. Edit, make over blog pun aku rajin sampai dah makin pelik dah blog ni aku tengok. Wahaha. Adusss. -.-"

Kiranya dapat jugak aku merasa macam blogger lain. Ye lah, selalu aku tengok je blogger lain update entry pasal BE Nuffnang kan. Hehe. Cash out je belum. Hewhew. Jauh lagi tu. Huuu~

Sorok amount. :P

2 BE dah di'credit' masuk. Tinggal 2 BE lagi yang masih berjalan dekat blog ni. *Wah, BE berjalan - jalan. Wakaka. Jadi, rajin - rajinlah datang blog saya. Nanti saya datang blog anda semula bawak ketupat palas. *Mood raya.. Hehe. :)

Salam Ramadhan semua!



No comments:

Rezeki di bulan Ramadhan


Tengok tajuk beria - ria je kan. Huhu. Sejak cuti semester yang mula dari bulan 6 hari tu sampai lah sekarang, aku memang aktif gilosss (sangat) dengan blog ni. Kalau time tak cuti tu, nak jengah blog pun tak menyempat. Huhu. Ni dah cuti sampai 3 bulan, sampai tak terjengah pulak dibuatnya. xoxo. 

        Dapat BE yang keempat from Nuffnang in this week. :)

Alhamdulillah, puas hati den. :P Ngee~  Sejak aktif blog waktu cuti ni, aku pun jadi rajinlah kan update blog, blogwalking, comment entries blogger lain - lain yang aku follow, baru follow, tak follow kira semua entry yang aku baca, aku comment lah. Haha. xoxo. Edit, make over blog pun aku rajin sampai dah makin pelik dah blog ni aku tengok. Wahaha. Adusss. -.-"

Kiranya dapat jugak aku merasa macam blogger lain. Ye lah, selalu aku tengok je blogger lain update entry pasal BE Nuffnang kan. Hehe. Cash out je belum. Hewhew. Jauh lagi tu. Huuu~

Sorok amount. :P

2 BE dah di'credit' masuk. Tinggal 2 BE lagi yang masih berjalan dekat blog ni. *Wah, BE berjalan - jalan. Wakaka. Jadi, rajin - rajinlah datang blog saya. Nanti saya datang blog anda semula bawak ketupat palas. *Mood raya.. Hehe. :)

Salam Ramadhan semua!



No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...