Be Good September!



Oh, sedar tak sedar we are in September right now! Wah, cepat betul masa berlalu. Kan? 3 bulan dari sekarang sure kita akan terkezut sekali lagi. What?? 2012 dah habes? What?? Dah bulan Disember?? What?? What?? Haa, sudah. Tak payah nak what sangat dekat sini. -.-"

Oh, dekat Twitter trending #SeptemberWish kan? So, let's make a wish! I wish and I wish my semester break can be more longer!! 3 bulan tak cukup longer ke hah? >_<  Tetiba ja bila dah dekat habis cuti ni, rasa berat hati nak tinggalkan rumah. Wahaha. Tu setan dah bergayut dekat bahu. Malas nak pergi kelas lah tu. -.-

Oh ya, aku jadi menyampah pulak nak menghadap Facebook sekarang ni especially home! Aku lebih suka tengok profile aku sebab ada muka cun aku. Puii. Haha. Bukan. Aku rimas betullah. Rasa menyesal pulak pergi like page yang entah hape hape tu semua. 

Dulu aku rasa page tu okeyh okeyh je tapi sekarang ni lain macam pulak. Sekejap sekejap naik feeds dekat home, posting page tu. Post pasal seks, pasal nak tahu wanita dara ke tidak ke. Yang paling annoying bila post dia berbunyi ala - ala 'Wanita cantik ini dipaksa bla bla bla' lepas tu tempek gambar pompuan seksi tak ingat mati dekat situ. Rimas aku! Grr.

Bukan aku nak tunjuk baik ke apa, walaupun aku memang baik , haktuii :p . Tapiiii... kalau sekali dua post benda macam tu tak pe lah, ni tak! Setiap kali news feed benda yang sama konsep macam tuuuu jugakkkk. Menyampah pulak aku tengok. Beserta gambar pulak tu! Grr. 


Aku emo ni bukan pasal apa. Mula - mula aku steady lagi tapi.. lepas aku kena dengan nenek aku ni, terus aku tak boleh tahan dah. Nenek aku ingat aku yang layan gambar macam tu! Argh! Ini sungguh tidak adil! Walaupun aku ni perempuan, nenek aku tetap tak suka kalau tengok orang perempuan seksi seksa tu. Dia cakap nanti hitam hati. Tu yang aku ni degil. Pergh! Tengok, aku jugak yang kena. Huhu.

Orang tua - tua kan tak guna Facebook, so, memang dia tak tahu yang Home Facebook tu semua orang punya aktiviti  bukan aku punya! Penat aku terang dekat nenek aku. Tak guna betul page tu! Ini yang bikin guwa panas bhai. Heh.

Terus tak good September aku. Haih!

Good action : Terus aku unlike page tu. Kalau aku jahat nak je aku hack page tu then jadi admin sementara kejap post video Youtube ceramah UAI dekat page tu! Haha. Grr~


I wish my Grandmother would be advanced like this!!! Kuang3. 
Tapi lagi bahaya, silap - silap dia stalker aku pulak! Wah, die die die. Cannot!
Google.

Reminder : Be good people! Hehe


1 comment:

Nick Nashram said...

hahah..tetiba teringat lagu green day-wake me when september ends..facebook skng ni dah boring..kalo bukak pun sebab nak ping entri kat group blogger je..baik layan blog ngan twitter..

Be Good September!



Oh, sedar tak sedar we are in September right now! Wah, cepat betul masa berlalu. Kan? 3 bulan dari sekarang sure kita akan terkezut sekali lagi. What?? 2012 dah habes? What?? Dah bulan Disember?? What?? What?? Haa, sudah. Tak payah nak what sangat dekat sini. -.-"

Oh, dekat Twitter trending #SeptemberWish kan? So, let's make a wish! I wish and I wish my semester break can be more longer!! 3 bulan tak cukup longer ke hah? >_<  Tetiba ja bila dah dekat habis cuti ni, rasa berat hati nak tinggalkan rumah. Wahaha. Tu setan dah bergayut dekat bahu. Malas nak pergi kelas lah tu. -.-

Oh ya, aku jadi menyampah pulak nak menghadap Facebook sekarang ni especially home! Aku lebih suka tengok profile aku sebab ada muka cun aku. Puii. Haha. Bukan. Aku rimas betullah. Rasa menyesal pulak pergi like page yang entah hape hape tu semua. 

Dulu aku rasa page tu okeyh okeyh je tapi sekarang ni lain macam pulak. Sekejap sekejap naik feeds dekat home, posting page tu. Post pasal seks, pasal nak tahu wanita dara ke tidak ke. Yang paling annoying bila post dia berbunyi ala - ala 'Wanita cantik ini dipaksa bla bla bla' lepas tu tempek gambar pompuan seksi tak ingat mati dekat situ. Rimas aku! Grr.

Bukan aku nak tunjuk baik ke apa, walaupun aku memang baik , haktuii :p . Tapiiii... kalau sekali dua post benda macam tu tak pe lah, ni tak! Setiap kali news feed benda yang sama konsep macam tuuuu jugakkkk. Menyampah pulak aku tengok. Beserta gambar pulak tu! Grr. 


Aku emo ni bukan pasal apa. Mula - mula aku steady lagi tapi.. lepas aku kena dengan nenek aku ni, terus aku tak boleh tahan dah. Nenek aku ingat aku yang layan gambar macam tu! Argh! Ini sungguh tidak adil! Walaupun aku ni perempuan, nenek aku tetap tak suka kalau tengok orang perempuan seksi seksa tu. Dia cakap nanti hitam hati. Tu yang aku ni degil. Pergh! Tengok, aku jugak yang kena. Huhu.

Orang tua - tua kan tak guna Facebook, so, memang dia tak tahu yang Home Facebook tu semua orang punya aktiviti  bukan aku punya! Penat aku terang dekat nenek aku. Tak guna betul page tu! Ini yang bikin guwa panas bhai. Heh.

Terus tak good September aku. Haih!

Good action : Terus aku unlike page tu. Kalau aku jahat nak je aku hack page tu then jadi admin sementara kejap post video Youtube ceramah UAI dekat page tu! Haha. Grr~


I wish my Grandmother would be advanced like this!!! Kuang3. 
Tapi lagi bahaya, silap - silap dia stalker aku pulak! Wah, die die die. Cannot!
Google.

Reminder : Be good people! Hehe


1 comment:

Nick Nashram said...

hahah..tetiba teringat lagu green day-wake me when september ends..facebook skng ni dah boring..kalo bukak pun sebab nak ping entri kat group blogger je..baik layan blog ngan twitter..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...