Respon: Innocence of Muslim


Heyyyy people! Herrr ~ Okay, I thought mesti semua orang dah tahu pasal filem Innocence of Muslim yang dah mencetuskan satu kontroversi yang maha hebat terutama bagi umat Islam sebab filem tu dah menghina Nabi junjungan kita, Rasulullah s.a.w. Macam - macam respon yang ada daripada umat Islam sendiri dalam usaha menentang dan mengecam pembikinan filem tersebut. 

Ada yang buat group dekat Facebook, sebarkan poster di Facebook, post video kritik di Youtube and so many ways lagi lah. So, here I brought to you something to share about this. Respond yag aku rasa sangat brilliant berkaitan isu innocence of muslim ni.

https://www.facebook.com/photo.php?v=4813487817903

No comments:

Respon: Innocence of Muslim


Heyyyy people! Herrr ~ Okay, I thought mesti semua orang dah tahu pasal filem Innocence of Muslim yang dah mencetuskan satu kontroversi yang maha hebat terutama bagi umat Islam sebab filem tu dah menghina Nabi junjungan kita, Rasulullah s.a.w. Macam - macam respon yang ada daripada umat Islam sendiri dalam usaha menentang dan mengecam pembikinan filem tersebut. 

Ada yang buat group dekat Facebook, sebarkan poster di Facebook, post video kritik di Youtube and so many ways lagi lah. So, here I brought to you something to share about this. Respond yag aku rasa sangat brilliant berkaitan isu innocence of muslim ni.

https://www.facebook.com/photo.php?v=4813487817903

No comments:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...