[Gambar] Dday

Fuhh! Dah lama tak buat entry and jenguk blog since start sem baru and now ada lah masa free sikit before kembali busy dengan study week. Wait, what?? Final exam dah dekat?? Omaigaddd. Baru ku sedar. Eheeee~
So, what's Dday. Ha, tengok tak cerita Korea tajuk dy Room mates or juga dikenali sebagai cerita tajuk Dday. Seram seyhhh. Takot. Tapi macam impossible pun ada itu cerita. Sort of tak logikkkk jeeeee cerita ni. Tapi aku layan je. Huhu.
Awal Disember hari tu, 6hb Disember 2012 fakulti untuk kos Pendidikan Khas yakni kos yang aku ambil ni buat satu majlis untuk meraikan pelajar yang dapat dean list a.k.a student skema. Hahaha. -___- Nak kata meriah sangat tu tak ada la meriah sangat sebab tak ada majlis makan besar - besarrrrr. Aku pergi pun semata - mata nak makan besarrrrr. Huhu. Tapi ok lah, sebagai balasan aku rembat bihun goreng sampai 4 bungkus. #Tamak.
So, layan gambar je untuk entry ni. Antara kos yang bernaung bawah Fakulti Pendidikan dan Pembangunan Manusia ni adalah kos Pendidikan Awal Kanak-kanak, Pendidikan Khas, Bimbingan dan Kaunseling dan Psikologi. Ramai jugak yang hadir tapi paling excited adalah budak sem 1 macam aku dan rakan-rakan.  >_<

Lengkap! 16 org daripada 33 org batch daku.. Huhu. 


Makan makan makan! Hee~


With bestie, classmate and also housemate! 3 in 1 you alls. Hehe. Hope this sem kita sama-sama dapat lagi walaupun banyak kali ponteng kelas olahraga. Ops! :p


We have joy we have fun we have season in the sun. :)


Before heading home... Give a pose first. Ahaks.



Me! In sha Allah, kalau ada rezeki, semester ni hope dapat peluang untuk result yang baik lagi. :)
Thanks my debab for always be supportive to me! Iloveyou!


The one and only. Love. =)




[Gambar] Dday

Fuhh! Dah lama tak buat entry and jenguk blog since start sem baru and now ada lah masa free sikit before kembali busy dengan study week. Wait, what?? Final exam dah dekat?? Omaigaddd. Baru ku sedar. Eheeee~
So, what's Dday. Ha, tengok tak cerita Korea tajuk dy Room mates or juga dikenali sebagai cerita tajuk Dday. Seram seyhhh. Takot. Tapi macam impossible pun ada itu cerita. Sort of tak logikkkk jeeeee cerita ni. Tapi aku layan je. Huhu.
Awal Disember hari tu, 6hb Disember 2012 fakulti untuk kos Pendidikan Khas yakni kos yang aku ambil ni buat satu majlis untuk meraikan pelajar yang dapat dean list a.k.a student skema. Hahaha. -___- Nak kata meriah sangat tu tak ada la meriah sangat sebab tak ada majlis makan besar - besarrrrr. Aku pergi pun semata - mata nak makan besarrrrr. Huhu. Tapi ok lah, sebagai balasan aku rembat bihun goreng sampai 4 bungkus. #Tamak.
So, layan gambar je untuk entry ni. Antara kos yang bernaung bawah Fakulti Pendidikan dan Pembangunan Manusia ni adalah kos Pendidikan Awal Kanak-kanak, Pendidikan Khas, Bimbingan dan Kaunseling dan Psikologi. Ramai jugak yang hadir tapi paling excited adalah budak sem 1 macam aku dan rakan-rakan.  >_<

Lengkap! 16 org daripada 33 org batch daku.. Huhu. 


Makan makan makan! Hee~


With bestie, classmate and also housemate! 3 in 1 you alls. Hehe. Hope this sem kita sama-sama dapat lagi walaupun banyak kali ponteng kelas olahraga. Ops! :p


We have joy we have fun we have season in the sun. :)


Before heading home... Give a pose first. Ahaks.



Me! In sha Allah, kalau ada rezeki, semester ni hope dapat peluang untuk result yang baik lagi. :)
Thanks my debab for always be supportive to me! Iloveyou!


The one and only. Love. =)







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...