Gotcha


Dah masuk bulan March. Macam biasa bila dah mula semester baru mesti dah tak sempat nak update blog macam selalu. Sibuk pergi kelas, balik kelas, kokurikulum, presentation, even rotate the same things for months, typical student's life still it makes time flies fast. Huehuehue. Pejam celik pejam celik dah bulan 3 of 2013. Oh, don't forget to pray for Sabah. Trending Twitter sekarang #PrayforLD

Gotcha? Hahaha. Sebenarnya the long title is got thing's picture. Boleh jadi abbreviation gitu? Hekhek. Sekarang ni ada habit pelik. Aku tak suka self capture tapi aku suka things capture. #Eh. Could it be like that? Dunno. Got no idea about that. 

Name tag untuk beg balik kampung. Persoalannya, perlukah? Itu yang kita tak tahu. Wakakaka. Arh, aku ni jenis sayang barang - barang aku. Tahap sayang yang melampau - lampau membuatkan beg balik kampung aku pun kena pakai name tag. So that I won't lost it. But, in case kalau hilang jugak??!

Motipppp sangaaatttt... Ok, mungkin boleh berfungsi sebagai pesanan khidmat masyarakat. 
Mungkin.

Stay dekat rumah sewa not bad la as long aku ada rak untuk letak buku walaupun serba tak cukup. Isk isk isk. Cenonet je buku aku. Buku nota sendiri je yang lebih. Reference tak banyak sebab aku tak suka refer buku. Boleh jugak macam tu eh? Wahaha. XD

Even mug pun aku simpan dalam locker. >_<

Haha. After all, this is what I want. Guess what? Semua mahasiswa/mahasiswi pun suka benda ni walaupun jumlah tak ada besar mana pun kan. Sanggup beratur berjam - jam semata - mata untuk ini. Tapi nasib aku baik. Beratur kejap je dah dapt. Hikhikss.

Total Baucar Buku untuk semester ini ialah RM250. Bolehlaaa buat beli novel berbijik -bijik. 
Miaaauuu.

Dah dapat baucer mari kita tentukan destinasi untuk berjoli! 
Hyeaaahhh!

Sayangnya, cuaca tidak mengizinkan. Cuaca pun cemburu jugak ke dengan titew..
 -.-"

Some people said it is look alike Legoland. Mihmihmih. Mungkin ini bangunan lego. 
Miahaha.


The end of merepek.
Salam.

 P/s : Gunakan Baucar buku sebaiknya.
         Use your voucher wisely.

        *Perlu sangat ke buat translation bagai. Haish! -.-"









Gotcha


Dah masuk bulan March. Macam biasa bila dah mula semester baru mesti dah tak sempat nak update blog macam selalu. Sibuk pergi kelas, balik kelas, kokurikulum, presentation, even rotate the same things for months, typical student's life still it makes time flies fast. Huehuehue. Pejam celik pejam celik dah bulan 3 of 2013. Oh, don't forget to pray for Sabah. Trending Twitter sekarang #PrayforLD

Gotcha? Hahaha. Sebenarnya the long title is got thing's picture. Boleh jadi abbreviation gitu? Hekhek. Sekarang ni ada habit pelik. Aku tak suka self capture tapi aku suka things capture. #Eh. Could it be like that? Dunno. Got no idea about that. 

Name tag untuk beg balik kampung. Persoalannya, perlukah? Itu yang kita tak tahu. Wakakaka. Arh, aku ni jenis sayang barang - barang aku. Tahap sayang yang melampau - lampau membuatkan beg balik kampung aku pun kena pakai name tag. So that I won't lost it. But, in case kalau hilang jugak??!

Motipppp sangaaatttt... Ok, mungkin boleh berfungsi sebagai pesanan khidmat masyarakat. 
Mungkin.

Stay dekat rumah sewa not bad la as long aku ada rak untuk letak buku walaupun serba tak cukup. Isk isk isk. Cenonet je buku aku. Buku nota sendiri je yang lebih. Reference tak banyak sebab aku tak suka refer buku. Boleh jugak macam tu eh? Wahaha. XD

Even mug pun aku simpan dalam locker. >_<

Haha. After all, this is what I want. Guess what? Semua mahasiswa/mahasiswi pun suka benda ni walaupun jumlah tak ada besar mana pun kan. Sanggup beratur berjam - jam semata - mata untuk ini. Tapi nasib aku baik. Beratur kejap je dah dapt. Hikhikss.

Total Baucar Buku untuk semester ini ialah RM250. Bolehlaaa buat beli novel berbijik -bijik. 
Miaaauuu.

Dah dapat baucer mari kita tentukan destinasi untuk berjoli! 
Hyeaaahhh!

Sayangnya, cuaca tidak mengizinkan. Cuaca pun cemburu jugak ke dengan titew..
 -.-"

Some people said it is look alike Legoland. Mihmihmih. Mungkin ini bangunan lego. 
Miahaha.


The end of merepek.
Salam.

 P/s : Gunakan Baucar buku sebaiknya.
         Use your voucher wisely.

        *Perlu sangat ke buat translation bagai. Haish! -.-"












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...