Instant entry

Its been so long since no post dalam blog ni. Sebabnya ialah dek kerana baby lappy kesayangan rosak dan masih belum pulih hingga ke hari ni. Sobsob. Tak tahu bila nak sihat. Jadinya memang dah lamaaaaa sangat x berblog. Memang bosan sgt sbb blogging ni je la satu2 nya hobi yang memang aku sukaaaaa sangat.

Banyak gila kot benda aku nak update dalam blog ni. Tapi semua tertangguh macam tu ja. Nak update pakai fon, aku memang tak selesa sgt. Ni pun menggagahkan diri. Hikss. Jadinya gambar2 yang aku nak letak dlm blog, aku letak dekat Instagram je la al kisahnya. Huhu.

Cuti panjang selama 3 bulan ni memang aku manfaatkan dengan makan tidoq ja. Memang stress. Tapi apa blh buattt. Mkn tidoq pun stress oi bila asyik duk ulang sampai mata aku pun dah mogok tak mau lelap. Huhu.

Jadinya blog ini akan terbiar dlm beberapa ketika yg tidak dapat dipastikan sehingga bila. Tapi yang pasti insyaAllah bulan 9 ni akan kembali aktif kot. InsyaAllah.

Selamat berpuasa dan Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Instant entry

Its been so long since no post dalam blog ni. Sebabnya ialah dek kerana baby lappy kesayangan rosak dan masih belum pulih hingga ke hari ni. Sobsob. Tak tahu bila nak sihat. Jadinya memang dah lamaaaaa sangat x berblog. Memang bosan sgt sbb blogging ni je la satu2 nya hobi yang memang aku sukaaaaa sangat.

Banyak gila kot benda aku nak update dalam blog ni. Tapi semua tertangguh macam tu ja. Nak update pakai fon, aku memang tak selesa sgt. Ni pun menggagahkan diri. Hikss. Jadinya gambar2 yang aku nak letak dlm blog, aku letak dekat Instagram je la al kisahnya. Huhu.

Cuti panjang selama 3 bulan ni memang aku manfaatkan dengan makan tidoq ja. Memang stress. Tapi apa blh buattt. Mkn tidoq pun stress oi bila asyik duk ulang sampai mata aku pun dah mogok tak mau lelap. Huhu.

Jadinya blog ini akan terbiar dlm beberapa ketika yg tidak dapat dipastikan sehingga bila. Tapi yang pasti insyaAllah bulan 9 ni akan kembali aktif kot. InsyaAllah.

Selamat berpuasa dan Selamat Hari Raya Aidilfitri.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...